Джеймс Уорлик си отива?

По непотвърдена информация бивш посланик на САЩ в Албания идва у нас
Обновена: 12 апр 2012 09:36 | 11 апр 2012 21:01, Миглена Иванова
243
Джеймс Уорлик си отива?
Джеймс Уорлик. Снимка: архив, Булфото

Според дипломатически източници на bTV българската страна вече е получила искане за агреман с името на нов посланик в София.

Това би означавало, че Джеймс Уорлик може да се върне в Съединените щати преди изтичането на тригодишния му мандат.

Източници на телевизията съобщават, че вероятно става въпрос за бивш посланик на САЩ в Албания, която сега е служител на Държавния департамент. Потвърждение от Вашингтон все още няма.

“Лично моето желание е да остана в България възможно най-дълго, но това е решение, което зависи от моя президент,” каза посланикът днес по време на представянето на облекчена процедура за кандидатстване и получаване на американски визи от българи.

Още по темата

„И нека да съм ясен докрай - все още няма решение колко още ще продължи тук моето пребиваване като посланик,” добави Джеймс Уорлик. 

Нововъведената програма за издаване на визи, която представи посолството на САЩ днес, ще позволява на кандидатстващите за първи път за американска виза да я получават по-бързо. Процесът на издаване ще бъде съкратен наполовина. 

Посланик Джеймс Уорлик изрази увереност, че след време българите ще могат да посещават САЩ безвизово, но посочи, че това решение се взема от Конгреса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
5
 
2
 
! Отговори
до 147 преди 12 години
За вас ***...всичко е фашизъм...хихихихи
107
2
 
1
 
! Отговори
ппанцхо преди 12 години
Хм ,на изпроводяк може да му предловим да изпуши"лулата на мира".В един сръбски фил бяха напълнили въпросната лула със стари ***...е сега са гумени и вулканизирани,въпросните ***: )))
106
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Една и съща нещастна - червена гнида пише простотии и си се радва ...
105
2
 
8
 
! Отговори
jan преди 12 години
до 139Ако ти си поклонник на американския войнолюбив фашизъм, проблемът си е само твой. Характерно е за ниско образованите индивиди да имат речник като твоя.
104
2
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
С този еднопосочен билет с него да си вземе *** Костов, Димитров, Боко Доко, Цецко и Цецка с Федоска и всички ***, доказа се, че те са против държавата с антисоциална политика унищожаваща България ! Прочетете доклада на Ран и Ът, това е американската програма за унищожаването на Българите която е все още в действие !
103
2
 
2
 
! Отговори
ppancho преди 12 години
Неадекватен веселяк...щом ми се дава възможност,изказвам се и аз.Не е лош човекът...просто го натискат да работи: )).Няма еврейски черти,не че съм нещо семит или антисемит,просто отбелязвам.щом си пада по фолкпевиците,значи е наполовина българин...просто наредбата централно :"да не се оставя фандък на местните": ))много го ограничаваше: ))0.Строгата наредба,;да го духат индианците(българите),попречи на този човек да разгърне потенциала,който безспорно има.Върви си в мир,каза Седящия Бик: )))
102
1
 
14
 
! Отговори
шпионин преди 12 години
Разконспириран е от ЕС че със съпругата му да доносничат за ФБР и им дават еднопосочни билети за сащ да не се раздухва скандала
101
1
 
7
 
! Отговори
пешо преди 12 години
Да много правилно, спря Белене, пусна мухата за шистовия газ и събра информация за боко, с която ще го манипулират още дълги години.
100
1
 
7
 
! Отговори
Статистик преди 12 години
Ужассс!А сега нашите пишман политици на кого ще лижат топките?Изпращат им посланичка без атрибути...а Те - ДУПЕтатите ни така обичаха тези на шевронския ***.:(((
99
1
 
8
 
! Отговори
вън мазнико преди 12 години
Вземай си еднопосочен билет и изчезвай мазнико, докато не сме те изгонили най-позорно от държавата ни.Този двуличен мазник заедно с Килъри убиха развитието на държавата ни
98
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кажете така вееее има повод за празнуване.. И агне ще заколя ако се потвърдии
97
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хаха абе навсякъде съм работил ама не знаех че съм обграден от ***. Или вие сте неколко бастуна дето си пишете едно и също.
96
2
 
18
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Три годишен мандат?Аз имам усещането ,че този катър е 30 години в България...
95
12
 
3
 
! Отговори
uzunski преди 12 години
Нормален дипломат редко може да завърши пълният мандат в идиотска страна като БГ !
94
0
 
9
 
! Отговори
до 130 преди 12 години
"Тапет" се използва като *** на френски език, може би си работил в Булонския лес?
93
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много прости хора има, к'во Ви бърка кой ще е посланик на еди коя си държава в България???По-добре мислете кой ще е Вапия посланик в чужбина, та като отидете и Ви се наложи за нещо да има кой да Ви помогне
92
11
 
6
 
! Отговори
до #130 преди 12 години
Те просто си ОБИЧАТ руския Шматко....
91
2
 
9
 
! Отговори
jan преди 12 години
да си ходи у америката , и да вземе със себе си всички, които са готови да му целуват г.за.А не е ли по-добре, изобщо да няма американски посланик. След като вече сме почти Европейски щати, един американец в Брюксел не е ли достатъчен.
90
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що да не си иде човека, след като си изпълни мисията? Спря Белене, пусна мухата за шистовия газ, събраха още инфо за боко, че да им играе по свирката... Сега ще се отдаде на заслужена почивка, а ние тука ще му сърбаме попарата...
89
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РАК,МЕРАК И *** СА НЕЛЕЧИМИ!