Съдебната система да си мисли за Галеви, ядоса се Цветанов

Омръзна ни да им берем плодовете, заяви МВР шефът
Обновена: 10 май 2012 19:13 | 10 май 2012 19:10,
141
Съдебната система да си мисли за Галеви, ядоса се Цветанов
Издирването може да продължи с години. Снимка: архив Булфото

Темата къде са братя Галеви трябва да се коментира от съдебната система, а не от МВР, заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

”Омръзна ни да им берем плодовете”, ядоса се МВР шефът.

Той уточни, че за момента не може да даде данни за издирването на братя Галеви и дали те се намират в страната.

Цветан Цветанов обеща, че когато има резултат от издирването на Пламен Галев и Ангел Христов веднага ще бъде съобщено.

Междувременно от прокуратурата в Кюстендил заявиха, че появилата се информация, че Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като братя Галеви, са напуснали страната, може да е опит за заблуждение.

Оттам засега нямат данни братя Галеви да са напуснали страната, а търсенето им продължава.

Прокуратурата допусна, че е възможно издирването на двамата бизнесмени да продължи с години. Извършват се проверки на граничните пунктове.

Ако двамата са напуснали пределите на страната през "зелена граница" или с чужда самоличност, и се появи оперативна информация за това, Пламен Галев и Ангел Христов могат да бъдат обявени и за международно издирване.

От прокуратурата добавиха, че предстои да се извърши щателно претърсване в страната и паралелно с това - по граничните пунктове с Македония, Сърбия, Турция, по "преценка на риска".

Двамата дупнишки бизнесмени се укриват вече седми ден, след като ВКС потвърди присъдата им и двамата трябваше да бъдат настанени първоначално в затвора в Бобовдол, където да преминат адаптация, а след това да бъдат преместени в затворническото общежитие в Самораново - на метри от дома им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е на това пък могат да се вържат само несоасяемите случаи, като тоя подолу дето ай-кю-то му надали е повече от 1,46, на човек с високо ай-кю едва ли ще му дойде на ума да се кръщава така точно :)))))))пак някой друг ни с..а в гащите - по границите паспортния контрол сякаш съда го управлява, а не цветанов - хем си имат и връзка с база, и би трябвало поне по физиномия да преценяват хората, пък тея двамата хич не са с безлични физиономиицялата работа мирише твърде силно и от доста далеч
24
0
 
3
 
! Отговори
До 27 преди 12 години
Ми нали си плащат бе, тъпчо. Ти си толкова ***..............
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ БРАТЯ ГАЛЕВИ ???? ... Как да ги видим? По талавизора показват само Боко и Цъко, оти са много умни...Защо да ни показват тия *** Галеви?
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
който ги пусна да влезе заради тях докато ги намерят а другия път да ги пуска
21
4
 
8
 
! Отговори
IQ146 преди 12 години
Ибо Господи, доживях! Да видя дупнишките дерибеи, които от 20 г. тормозят почтените граждани в околията, а и в цяла югозападна България, ОСЪДЕНИ и УКРИВАЩИ СЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО! Че преди ТЕ БЯХА ПРАВОСЪДИЕТО! И и прекрасно, че са избягали. И без това присъдите им бяха смешни, и ако бяха по-умни, за 2-3 години щяха да излязат. А самото им лежане можеха да превърнат във фарс с този лек режим... А дали най-накрая държавата започва да функционира, всеки да си прави сам изводите, според IQ-то...
20
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 12 години
На Карибите са ,видях ги!
19
2
 
0
 
! Отговори
от 15 до 26 преди 12 години
Не съм 12-ти, но ми прочети коментара. Ти да не си бил лична *** на Галеви че знаеш кога са избягали? ***!
18
3
 
6
 
! Отговори
До 12 преди 12 години
Тъпчо съда се произнесе, когато те са си били вече къмшика. Аз изчезвам, съда се произнася след 2 дена. Да обаче през тези 2 дена съм свободен човек. *** прости.
17
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЕКОЙ ДА Е ВИЖДАЛ БРАТЯ ГАЛЕВИ ????
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами много ясно,че Съда е виновен нали са ги пуснали под гаранция от 100 000лв.,сега е важно кой от тоя комуноиден продажен Съд ще понесе отговорност...
15
0
 
8
 
! Отговори
Пламен Галев преди 12 години
Ех налееей, налееей, хавайска богиньо, налей за да почета цирка в България!
14
5
 
8
 
! Отговори
да, така е, преди 12 години
АМА Г-Н МИНИСТЪР, ТИ СИ ВИНОВЕН, КАТО Е РАБОТА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ЗАЩО ВЕДНАГА БЪРЗАШ ДА ГИ ПРИЗОВАВАШ ДА СЕ ПРЕДАДАТ?
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доживях свестен коментар от ай кю 16
12
2
 
5
 
! Отговори
Цветан Цветанов преди 12 години
Току що ги хванах, а те пак ги пуснаха!
11
23
 
21
 
! Отговори
IQ146 преди 12 години
В момента си записвам, колко неща се случват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ от 22 г. насам... Ще предложа това твърде интересно четиво на КОМУНОИДНИТЕ ДРАСКАЧИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! А също и когато след изборите започне неистовото квичене, че са манипулирани и купени от ГЕРБ. Ако има кой да ***, де! Че както го е подкарала КОМУНОИДНАТА ПАСМИНА, може Борисов да го докара до КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Дали ще се намери нормален ЧОВЕК да гласува за КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ? Май техни гласоподаватели остават клиентелата, деменциралите пенсионери и мазохистите с диагноза... В тая група причислявам и безпросветния електорат на ДПС-то...
10
4
 
5
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
Поредния ***!Бай скапан член, ВКС като произнесе решението си за вкарване на Галеви в панделата, откъде знаеш че преди това са духнали ? ***!
9
1
 
16
 
! Отговори
знаещ преди 12 години
Галеви са отишли в една европейска страна, поискали са убежище, като са се жалвали от корупцията в българския съд, показали са къде, на кого и колко са бутнали, за да им намалят драстично присъдите. Очаква се да се завърнат скоро на бял кон, като истински борци за ред и справедливост
8
2
 
16
 
! Отговори
Бай Иван преди 12 години
Какви бягства какви 5лв. Ще се появят след 3-4 дни и ще заявят че са били някъде на спа и не са разбрали че ги търсят. Кой умен човек ще избяга от такава оправдателна присъда и да не може стъпи в ЕС после.
7
11
 
15
 
! Отговори
До 4 преди 12 години
Абе *** нали МВР за да ги задържи трябва да се произнесе прокуратурата и съда? АМан от *** прости, дето не знаят как работи съд, прокуратура и мвр.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Милото-президент,Распутин-премиер.