Мъж с изгорели ръце при опит за кражба на кабели е в "Пирогов"

Предстоят му изследвания и операция
Обновена: 19 май 2012 09:43 | 19 май 2012 09:42, Елка Василева
111
Мъж с изгорели ръце при опит за кражба на кабели е в "Пирогов"
Мъж е с изгорели ръце след опит за кражба на кабели. Снимка: УМБАЛСМ "Пирогов"

Мъж с изгорели ръце е приет в „Пирогов”, съобщиха от болничното заведение.

В 6.55 часа с линейка на Бърза помощ в „Пирогов” от Нови Искър е транспортиран 28-годишният И.Г. Той е с дълбоки изгаряния на двете ръце, получени при опит за кражба на кабели.

Според проф. Дора Танчева от Секцията по изгаряния и пластична хирургия на пациента му предстоят изследвания, след което ще бъде опериран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поздравявам всички Пироговци -от санитарките,шофьорите с линейките,сестрите,лекарите всички пироговци да сте живи и здрави и да продължавате да лекувате и спасявате хората!Бъдете по добри с пациентите въпреки тежката си професия.Wie ste sluгitelite na koito trqbwa dyrгawata da pla]a osigurowkite a ne na 16000 `inownika!И може и да се ядосате някой път да разберат министри и цялата държава че със спешността в България шега не се прави,тя не е за подигравка!!!Благодаря че ви има!!!!!
88
0
 
5
 
! Отговори
Ох! преди 12 години
Да Ви имам словореда на заглавието!!! След като има кой да дава пари за кабелни жици кражбите са напълно логични.
87
1
 
13
 
! Отговори
222 преди 12 години
Сега на блажния *** ще му оправят ръчичките за наша сметка и след месец два пак ще е онлайн на жицата. Това нашето не е интеграция а мастурбация.Имам идея. Франсетата им дадоха по 300Е за да се върнат в Б-я. Аз предлагам да им дадем по 600Е и да отидат някъде в западната част на Европа, без да имат право да се връщат поне 2 години. Тази инвестиция ще се избие за 2 месеца само от бакъра, алумина и желязото, да не говорим за помощи, детски и тн
86
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ееее... омръзна ми да чета само инициалите на *** или пък да ги наричате РОМИ, че и царски титли им слагате понякога...И сега *** какво - занимавате хората с тези търтеи, които не стига, че ги ухажваат навсякъде, само и само да не работят, пък и от нашите пари ще даваме за да го лекуваме този, който иначе щеше да ощети държавата/фирмата за стотици, че и хиляди левове...За тези и затвор не трябва, защото там пак спят,ядат и се*т безплатно.Да ги връщаме у Франция. това е.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Граматиков да го ду/а, докато плаче ! Правилно ли е така ?
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гаден, гаден ток! Как така си позволява да опече ръцете на горкия невинен ***! :-))
83
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква оперция бе?! Ампутирайте ги!
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
99, *** ще е** нещастна!На никого не са спели детските. Имаше хора, които си плащаха за 2000 лв. заплата осигуровки, без реално да са ги получили никога. Така искаха да източват държавата.
81
1
 
5
 
! Отговори
ок преди 12 години
Добре Граматиков, ще си вземем бележка, много ли се изнервяш като видиш правописна грешка
80
0
 
14
 
! Отговори
чичо ти преди 12 години
всички *** да *** в *** ! само това мога да им пожелая
79
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС.БГ защо не написахте че пациентът от ромски произход ?
78
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
направо режете.еее де да можеше на всички крадци да им изгарят ръцете.
77
0
 
12
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
"Българи не плащайте здравни осигуровки"Този призив честно казано е безмислен, ако си на трудов договор автоматично ти ги одържат, иначе глоби за работодателя.
76
0
 
10
 
! Отговори
до 85 преди 12 години
Да, те *** с *** си глави не могат да проумеят какво е туй тока - не се вижда, а хапе
75
0
 
17
 
! Отговори
к. станев - ст.з. преди 12 години
няма *** досега завършил електротехникум всякакви ги има плочкаджии зидари мазачи дърводелци общаци ама не и електротехник
74
0
 
7
 
! Отговори
Българин преди 12 години
А на 63 не му се връзвайте - това е някой човек, който си прави гаргара - правописните грешки са нарочно допуснати, но мисълта вижте колко гладко му чете - може ли да се очаква такава подредена мисъл от ***, който не може да говори членоразделно?
73
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 12 години
72 - смешни са твоите призиви към правителство, парламент и т.н. управляваща ***, защото ТОЧНО ТЕ дават привилегии на гнусните *** !!!Призовавай ИЗБИРАТЕЛИТЕ - след година има избори - нека гласуват само и единствено за ВМРО или БНС - само Расате и Каракачанов могат да озаптят тая *** зараза и между другото да натъпчат сегашните политици в затворите, заедно с *** - където политиците да служат за секскукли на мръсномургавите !!!Даже не Расате, Пиночет ни трябва !!!
72
0
 
13
 
! Отговори
киро киров преди 12 години
кой ще плаща за този крадлив ***...БЪЛГАРИТЕ....затова тук е рай за *** всичко им е безплатно -комунизам за тях....цял живот
71
0
 
27
 
! Отговори
От вчера преди 12 години
21-годишен ром е загиналият снощи при опит да открадне електрически проводници край село Лещен-Гоце Делчевско. Сигналът за инцидента е подаден към 19.20 часа вчера от района на помпената станция на бизнесмена Михаил Маринов, която се намира между селата Лещен и Горно Дряново. Случайни минувачи забелязали тяло на мъж върху жиците, захранващи помпената станция.
70
0
 
23
 
! Отговори
maks преди 12 години
Да му ги режат направо! Тамън няма да пипа повече!