Клипчето с Доган завладява нета

Комедиантът Рей Уилям Джонсън го пусна във видео блога си
Обновена: 23 яну 2013 15:10 | 23 яну 2013 14:16,
157
Клипчето с Доган завладява нета
Рей Уилям Джонсън. Снимка: Youtube

Покушението над Ахмед Доган се прeвърна в интернет сензация.

В мрежата за споделяне на видео материали YouTube има качени няколко клипчета от случилото се на конференцията на ДПС.

Най-гледаното от тях е пускано над 2,5 милиона пъти от потребителите на платформата. След него има три клипа с около 1,5 милиона гледания всеки, а в класацията по най-много гледания се нареждат още два с около 500 хиляди гледания. Без да смятаме многото видео материали с по под половин милион гледания, простата математика показва, че общо случката в НДК е наблюдавана над 8 милиона пъти.

В новия брой на комедийния си видео блог „=3"  изключително популярният сред интернет потребителите комедиант Рей Уилям Джонсън също отделя внимание на превърналото се във „вирусно“ клипче с Доган.

Той казва, че никога не е виждал нещо подобно.

„Така се правят нещата в България. Не разбирате културата им“, казва комедиантът.

„От това, което прочетох, пистолетът не е истински, а газов. Не знаех, че съществува такъв, какво изстрелва – газове ли“, продължава той.

Джонсън обаче отказва да покаже втората част на клипа, в която Октай Енимехмедов бива пребит от делегатите на конференцията, тъй като в нея има твърде много насилие. Представя си също как българската версия на Холивуд ще направи филм по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още по темата: Рей Уилям ДжонсънRWJ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Prevodut na "vie ne razbirate kulturata im" e izvaden ot kontexta... Samo koito poprincip gleda rwj go razbira... Ne skachaite taka pone sega niakoi shte znae kude e Bulgaria, makar i po glupav povod.
131
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фaк ю!
130
0
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 11 години
Аз искам да е възможно пътуването във времето, и да видя клипче, как цар Симеон Велики се появява на сцената (преди да стигне трибуната оня *** с празен газов пистолет) и успешно с една маневра посича с меча си... Клипчето събира 3 пъти повече гледания, отколкото е населението на планетата.
129
5
 
9
 
! Отговори
делю преди 11 години
Какъв е този ***.ераст - комедиант?
128
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бате гръмни се
127
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а кой е тоя някои чувал ли е за тази *** Рей Уилям Джонсън.Аз не мога да разбера тяхната култура-АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА Е "ДА ВЗЕМА НА ТАТЕ ОРЪЖИЕТО И ДА ИДА ДА УБИЯ 10-20 ЧОВЕКА Я В УЧИЛИЩЕ Я В КИНОТО" И АМЕРИКАНСКАТА *** ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА КУЛТУРА.ХОРАТА КОИТО САМИ СИ БУТНАХА КУЛИТЕ И ИЗБИХА МАСОВО 3000 ЧОВЕКА .Е НА ТОВА МУ СЕ КАЗВА НАГЛОСТ ОТ ЕДНА НАРКОМАНСКА НАЦИЯ
126
0
 
17
 
! Отговори
срам преди 11 години
"Театъра "не възмути никой, предизвика смях ,но насилието от развилнелите се "чакали" изплаши хората.
125
3
 
1
 
! Отговори
Op op op op op преди 11 години
Opa Doggy Style
124
1
 
6
 
! Отговори
Бълг. Хумористи ? преди 11 години
Той каза че има много насилие във следващата част !Хайде Българските хумористи да направят дригата част със побоя и сваляне на гащите , с гороренето на турски с превода на български и английски ..На мен ми харесаха вариянтите на избиване на пистолет , Холивуд да се научи , похитителя се доближава толкова длизо , че възрастмия мъж го избива само с едно замахване ... Ахххххббмеед , това хъхрене беше върха ... , изведнах прекъсва .. Дали не е направил и побоя , сигурни , но не го дава .
123
2
 
2
 
! Отговори
Произношрението преди 11 години
До 1/6. Не можеш ли да разбереш хумора ? Казва това е културата В. България , и как да каже че това са етническата партия- мюсолмани !За това в произношението имаше много ххххххх , хъхрене , както хъхрат араби,турци ,,Аххххмеед хдхъо...
122
0
 
5
 
! Отговори
Коментатор преди 11 години
Стреля пръдни е оригинала, не газове. fart e пръдня
121
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
в къщи съм си аз...тук е 7 часа, и никой, ама никой които потах не е чувал за този смехурко. Аре лека че ътре летя за другото вкъщи....страната от която ти никога няма да излезнеш. BTW, i asked everyone in my office via e-mail. over 125 people didnt know who the f**k is this guy!!
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 113 от95Aбе ти колко си смешен ахаахахаах. За каква простотия говориш бе. Ти нямаш представа какъв е похватът на Рей към интернет пространството. Ей такива като тебе са токсични за човечеството. Вие трябва да си мълчите и да спрете да коментирате. Колкото звезди са ходили при Рей за да си направят реклаба без да му дадът и стотинка дори, ти не можеш да си ги преброиш на пръстите. И сигурно си турчин гаден, който трябва да си отиде вкъщи.
119
4
 
0
 
! Отговори
до 113 от95 преди 11 години
особено си пролича простотията му когато се направи че не може да произнесе името на Доган. Този *** не се е появявал на телевизионен екран, това не означава ли че не е достатъчно интересен за да го поканят от някоя телевизия?
118
1
 
2
 
! Отговори
do 113 ot 95 преди 11 години
погледнах му творенията...не знам с кое от неговите "остроумия" ти е харесал, но според мен се държи като пиян американски тийнейджър на фрат парти.
117
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
I'm a Bulgarian man looking for a foreign wife. I'm ready to live in your country and change my religion to Roman Catholicism if needed.
116
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да се учудя, ако босфор тв реши да блокира всички клипове в ютуб с това съдържание въз основа на авторски права...
115
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стари предавания се трият, за да може утре в Уикипедия да пренаписват новата ни история. Например резултатите от изборите преди 2005-та по статиите в Уикипедия се различават от реалните, но няма как да се докаже, защото всички изборни клипове на предавания от преди 2005-та (например Местни Избори 2003) са изтрити. Разчитат, че народът помни всяко чудо за три дни и ще забрави. За родните медии светът започва със Станишев и свършва с Борисов, нищо преди това и след това не ги интересува.
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хаха ся като прочетох коментарите ..наистиа видях че всъщност дойдох тука от старницата на Рей...ха
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз друго се сетих - защо родните ТВ програми се държат така сякаш по времето на Костов, Царя и преди тях не е имало телевизионни предавания у нас и всички записи са изтрити? В същото време и най-*** предавания от времето на БСП насам, включително и сега при Герб се качват в нета? Дали Герб и БСП имат за цел да ни накарат да повярваме, че преди 2005 нищо не съществувало и едва ли не светът започва с тези две партии?! Все едно от 1959 до 2005-та у нас е нямало телевизии.