Баретата остава на изкуствено дишане

Златомир Иванов е в реанимацията на "Пирогов"
Обновена: 30 яну 2013 17:35 | 30 яну 2013 17:35,
113
Баретата остава на изкуствено дишане
Снимка: Булфото

Златомир Иванов – Златко Баретата е в реанимацията на “Пирогов“ и все още не е преодолял началния шок, съобщи д-р Стоян Сопотенски - лекарят, който вчера оперирал Иванов, цитиран от пресцентъра на лечебното заведение.

Баретата е поддържан на изкуствено дишане и е подложен на поддържащо сърцето лечение.

Златомир Иванов беше прострелян четири пъти на влизане в Съдебната палата. Той беше откаран в “Пирогов“, където раните му бяха обработени и по-късно беше подложен на 4-часова операция. Баретата има увреждане на крайниците, както и на тънкото черво, дебелото черво и пикочния мехур.

При нападението срещу Иванов пострада и гардът му, но той беше прострелян в единия крак и животът му е извън опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
14
 
! Отговори
Много е лесно преди 11 години
Вземете на Мутрите имуществото и парите и България ще се оправи.То се видя ,че справедливия български съд няма желание да ги съди,ами поне Бойко Борисов като се има за умен да каже на подчинения си Дянков да ги почва.Само Дянков е лекарството за Мутрите в БГ.Само си представете Мутра от тези на снимката , с 14 лева в джоба сред обществото.
37
2
 
9
 
! Отговори
Политик-Депутат преди 11 години
*** работа е политиката в БГ, но за сметка на това има много кинти там и не се налага като вас балъците да бачкаме по 12 часа на ден за 400 лева.Така ,че играта продължава ,за нас политиците кинтите,за вас представленията....защото е криза и сами разбирате ,че няма никога да ви повишим заплатите....за разлика от нашите.
36
1
 
6
 
! Отговори
Опасно Близо с ..... преди 11 години
Злати предадохте за пари,но иначе те обичам като брат.В БГ е така брат- брата предава ,а после плаче на гроба му.Разбери ме и ми прости.Кинтите ми трябваха за нов модел черен джип....а и на службите не се отказва.
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо никой в тази медия не пише за проблемите около Топлофикация София и в часност ТЕЦИЗТОК?Защо никой журналист не се заинтересува какви проблеми имат обикновените граждани,които за разлика от Баретата си плащат и данъците и осигуровките?Защото всички партии получават държавни субсидии,които всъшност са нашите данъци!!!!!!Кога обикновеният човек ще бъде по интересен за журналистите от престъпниците в България????!!!!!!
34
1
 
5
 
! Отговори
antracit преди 11 години
До Косьо на 17Я върви по дяворите
33
2
 
4
 
! Отговори
Карамански преди 11 години
Златьо, забави се и вече няма никъде да ходиш, а аз те чакам в ЮАР да си живеем живота...
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе всичко е пунта бе.Сега може да кажат,че е умрял,а да го пренесат през граница и да се пенсионира завинаги.Явно си има пари,а оставки в този бизнес дето се е хванал няма!Та единствения начин е да избяга като мъртвец.
31
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не защитавам Златко,ама все си мисля,че ако сте имали неговия шанс в живота и вие щчхте да бъдете същите плюнки!Обаче има и друго,за да стигне до тук някой му е подсказал как!Служиш на държавата,тя не ти осигурява нищо,подиграва се с теб и хоп с възможностите,който имаш и си научил си от другата страна!Я погледнете,че повечето групировки са от бивши военни и полицаи!Та за това казвам,че и вие да сте с неговите възможности,няма да бачкате за жълти стотинки!Така,че по леко с морала!
30
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В интерес на истината,никак не ме интересува кой и защо е гръмнал Баретата/да ми прости Господ,но сигурно е имало защо,или е отново игра на политика-идват избори/!Но,ми е по странно защо медиите не се интересуват защо при положение,че има намаление на газа софиянци имат огромни сметки към топлофикация?Или защо никой от господата и госпожите журналисти не се позаинтересува защо има толкова много подадени жалби в съда срещу топлофикация за злоупотреби и надписани сметки??????
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ами да се събужда,че в съда го чакат насрочили са му делото да разкаже всичко как започна от самото начало мартинчо пардон златния под прикритие и после как се обърка всичко....
28
1
 
13
 
! Отговори
И НИЕ СМЕ КАТО НЕГО преди 11 години
БИЗНЕСА И ЖИВОТА В БГ. Е КАТО "БАРЕТАТА" РАЗСРЕЛЯН И НА КОМАНДНО ДИШАНЕ, Я ОЦЕЛЕЕ, Я, НЕ
27
1
 
11
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
До Косьо на 17 гKупи си акъл, чадо, купи си. Имаш нужда.
26
1
 
13
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
До Косьо на 17 гKупи си акъл, чадо, купи си. Имаш нужда.
25
2
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Чак толкова груби не са ,все пак наще не са израснали от гетата мутри ,а платени от номенклатурата.Някак и в България номера от тоя тип са изключени ,че обикновенно бащата вместо да си продаде бъбрека ще вземе м*ду*ите на сина на искащия ги.
24
1
 
20
 
! Отговори
До 23 преди 11 години
До Косьо на 17 гБраво! Сега Баретата се е запътил натам където нито джип нито пари ще му трябват! И там горе вече ще бъде справедливо съден! А ти като си на 17г. и започнеш още от сега да се занимаваш с неговите глупости спокойно можеш да си сигурен че до 5 години ще си при него и ще може да го боготвориш спокойно!
23
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой та кара да взимаш пари от 'мутри',че няма да можеш да ги върнеш и ще ти вземат бъбрека?Има си банки!Не можеш да върнеш,хоп на улицата!А за момичетата около чичковците,те сами са си виновни!Около лъскавото има и гнило!Като искаш да се возиш на хубава кола от раз,да имаш парички,последен телефон и т.н трябва да дадеш дупе!
22
1
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Обаче, наистина все едно са го целели в топките... и са пропуснали все пак, около тях са попаденията, но не и там...
21
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БаретатаИме: ЗЛАТОМИР ИВАНОВ ИВАНОВЕГН: 6810155761
20
28
 
4
 
! Отговори
Косьо на 17 г преди 11 години
Аве еи тъпльовци ко ме учите с вашите тъпотии да съм учил више 5 години при положение че мога да си го купя за 2 4аса като имам яко кинти.Баретата има прекрасен син с много пари и ще ви купи и продаде всичките нещастници тук които в реалният живот припкате пред джипа му като ято премазани патки.Осъзнавате ли колко сте жалки така поучително бедни и мизерни в днешна БГ?
19
4
 
2
 
! Отговори
sweden преди 11 години
tova e samo rabota na Boyko re6il e 4isti vsi4kii 6te ima o6tee