"Република България" ООД: Търси се нов премиер!

"Моята кандидатура я отхвърлиха, имам твърде високо IQ"
21 фев 2013 20:40,
100
"Република България" ООД: Търси се нов премиер!
Снимка: Facebook

В една от онлайн платформите за обяви за работа в Интернет се появи интересно предложение за работа. На шега, разбира се - скрийншотът най-вероятно е колаж.

Според обявата се търси човек на позицията - министър-председател на България, а автор на обявата е фирмата "Република България" ООД.

Едновременно смешното, но и тъжно обявление за часове обиколи социалната мрежа Facebook и в момента е едно от най-споделяните неща в мрежата.

Относно изискванията за длъжността един от потребителите на Facebook се шегува: "Изискванията са: максимум 1 език (може и майчин), висше образование (може и купено), стаж в МВР, ДС и т.н., препоръка от организирана престъпност ще се счита за предимство."

Друга потребителка пък обяснява, че подала CV за длъжността, но я отхвърлили, "защото IQ-то ми е над 100".

"Обеща нови работни места и го изпълни!" - иронично подмята друг потребител, а още един допълва: "Аз мисля да си направя едно CV и да си го пусна. Ще черпя с кюфтета и кебапчета и ще има и увеличение на пенсиите и заплатите с 0.0001% - супер далавера съм".

"Честита ви нова стара тройна коалиция! Хидроинженери, батко, братко, Трактора, Пешо, Галеви и т.н." - сменя малко темата поредният коментиращ атрактивната обява за работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нашите политици са царете на комедията.
54
0
 
3
 
! Отговори
колибър преди 11 години
тишина?
53
0
 
3
 
! Отговори
ИСУД 3 преди 11 години
Имате крава, пиете мляко. Имате "Информационна Система За Управление на Държава" не плащате за заплати на политици. Ясно като 2 и 2 равно на 4. "ИСУД" може автоматично да прехвърли парични средства на нуждаещи се хора от работа и то така подбрана, че продукцията да помогне на останалите, които се нуждаят. "ИСУД" ще превърне българина в китаец и ром в българин. Няма да има необработваема площ, защото "ИСУД" не си почива.
52
1
 
4
 
! Отговори
ИСУД 2 преди 11 години
"Информационна Система За Управление на Държава" - когато софтуера бъде свързан с ЧЕЗ няма да бъде възможно лесно да се прехвърлят парични средства до "компанията Майка". Дори може да бъде настроена така, че за всеки превод надхвърлящ (n) сума да иска автоматично одобрение от поне 500 000 българи избрани въз основа на конкретни критерии.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
заплата да напишат колко дават
50
2
 
5
 
! Отговори
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ? преди 11 години
Не разбрахте ли, че на българите не им трябва министър председател и политици. Всички българи, в купом искат да управляват или упражняват постоянен мониторинг и контрол в цялото управление на България. Това е възможно само по един единствен начин и той се казва - "Информационна Система За Управление на Държава". Такава с-*** има и тя може да се погрижи за всеки един от Вас - гладен, безработен, болен, вдовица и дете. С-мата никога не лъже, тя няма да Ви забрави, тя няма да открадне от Вас.
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мислите ли ,че янето ще ви отстъпе.
48
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виждате ли вече,че БУДА си е тежал на мястото !!Само той отговаря на тези изисквания!!Разбира се, пропуснали са гроздмайстор,шампион на България по аматьорски футбол,каратист,джудист и не на последно място супер мен
47
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
То кандидати има много, наредени на опашка са, ама тя опашката върви бързо!!!
46
1
 
8
 
! Отговори
999 преди 11 години
Енерго про,е създадена от ЧЕЗ,Капиталът на Енерго про е платен от фирмата майка ЧЕЗ. И тя изкупува ЕВН,това е сигурна и проверена информация. Монополът е платил големи суми на лица от герб и бсп. Така Чес е абсолютен монополист.Искам народът да разбере ,няма ИВН,ЕНЕРГО ПРО !!!! ВСИЧКО Е ЧЕСТ И СА ПЛАТЕНИ МИЛИОНИ ЕВРО РУШВЕТИ.
45
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво толкова?Нека се обяви конкурс.Толкова млади хора завършиха международни правни, финансови специалности.
44
19
 
3
 
! Отговори
джибсбг преди 11 години
СЛАВИ БИНЕВ Е ВАШИЯТ ЧОВЕК!
43
3
 
18
 
! Отговори
Безработен преди 11 години
дайте ми на мен тази работа да грабя колкото мога
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До nedjlko.grozevpo malko sa balgaritev bg jveqt ne poveche ot 6 300 000 dushiot tqh 2 500 000pensioneri1 500 000 turci,romi i drugi2 000 000 deca i uchenici.
41
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз мога да съм премиер ! Тъй де , ко ши муй да я фалирам държавата , както я фалира Боко ?
40
24
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това, което Станишев построи, Тиквата не може само да го боядиса!
39
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
България се подготвя за членство в НАТО. . ЗА ИСТИНСКА СЪДЕБНА РЕФОРМА 10. Излизане на Прокуратурата и следствените органи от съдебната власт. Гарантирана независимост на прокуратурата от политическо влияние. Съдебна власт става само съда. Изпълнителната власт поема повече отговорност за активното противодействие на престъпността. Прокуратурата и следствието работят в екип и носят отговорност за своите действия пред законодателната власт. 11. Ограничаване решенията на Прокуратурата със съдебен ефект. Съдът се утвърждава и укрепва като гаранция за равнопоставеност на
38
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много добър коментар бе направен в друг форум. ББ завидя на Доган , че срещу него се извърши атентат. А защо да не си измисля и аз един на мен. Дори и в този коментар си проличава , как сам се навива, че по велик човек от него не може да има и , че той е единствения месия. Какъв човек трябва да си ? Явно е болестно състояние и може да се прости. Но немога да проумея , как хора интелигентни и умни му вярват. Разбира се , че другите политици не са цвете, но този уби рибата.
37
1
 
19
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 11 години
Очаква се наплив от кандидати-над 7 милиона българи!!
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми то и яз не ставам за премиерин бе,то мойто ку-ку е от двеста нагоре,та за таз работа дет дават само премий нема *** земат бе,ми то за куй са казва премиер ако не зима се премий,па за нас интилегенциата-се нема...Ама наш Бойко си беше таман на место-и визоално си беше маж на место-барем за три жени ама инак се многу сербез го дава и бързо са пали бе,па на фесовете туй им дай-да го дразнат...Ама и Доган бая дертове ша има ся,то още не сай освестил от онуй пушкало-играчката,па и сега друго му иде