Великденски благотворителен базар за ръчно изработени подаръци

Събитието ще е на 27 и 28 април в София
26 апр 2013 17:56,
0
Великденски благотворителен базар за ръчно изработени подаръци
Снимка: архив, Булфото

Великденски благотворителен базар за ръчно изработени подаръци ще подпомогне деца и възрастни в неравностойно положение.

Осемнайстият пореден базар на международната благотворителна организация "Марш на любовта" ще се проведе на 27 и 28 април в хотел "Шератон", София.

Както всяка година, посетителите имат възможност да изберат подаръци сред голямо разнообразие от ръчно изработена великденска украса, сувенири, картини, бижута, свещи и други изненади, подготвени в празнични опаковки с артистичност и любов.

Събраните средства ще бъдат използвани изцяло за подпомагане на деца, лишени от родителска грижа, възрастни хора и други нуждаещи се, за които фондацията се грижи целогодишно.

От осем години "Марш на любовта" поддържа кухня за бедни, която всеки ден осигурява топла храна за социално слаби на територията на община Угърчин.

Благотворителната организация е обзавела и два зъболекарски кабинета, в които се предоставя безплатно лечение на нуждаещите се. Великденските и коледни базари на "Марш на любовта" се провеждат всяка година по едно и също време в Атина, Солун и София.

Великденският благотворителен базар ще бъде отворен за посетители от 10 до 20 ч. и по традиция млади таланти ще изпълнят класически музикални творби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари