Стефан Данаилов: "Мълча и се срамувам"

Актьорът отказа коментари по казуса "Пеевски"
20 юни 2013 07:26, Петя Славова
78
Стефан Данаилов: "Мълча и се срамувам"
Стефан Данаилов. Снимка: Булфото

"Мълча и се срамувам!" Така лаконично Стефан Данаилов отказа всякакви коментари по казуса "Пеевски" вчера, цитира думите му "24 часа".

Очаква се той да наруши мълчанието си на червения пленум днес.

Остри атаки срещу Станишев подготвят опозиционерите в БСП. Структурите в Пазарджик, Стара Загора, организациите в столичните райони - "Витоша", "Красно село", "Слатина" - искат незабавна промяна.

Още един известен творец направи изказване по повод протестите в страната.

"Протестът вече победи!", "Бунтът е на новата средна класа", казва режисьорът Явор Гърдев в интервю за "Труд".

"Покаянието на ДПС е по-скоро публична фалшификация. Хората излязоха заради собственото си самоуважение!", определя нравствения императив на участващите в бунта Гърдев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ламбооо, когато Виденов вършеше простотии ти се срамуваше да излезеш пред студентите си - и какво от това ?
65
0
 
1
 
! Отговори
chmatka преди 10 години
СТЕФЧО ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ . ПРИЗНАТ ГРЯХ НЕ Е ГРЯХ , ВИ Е ПРОСТО НЕ ОСЪЗНАВАТЕ КЪДЕ Е ГРЕШКАТА ........... ТЕЗИ РОГА КОИТО СЛОЖИХТЕ НА ОБЩЕСТВОТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ СЕ ПРОСТЯТ ...... ВИЕ ПРОСТО ВЛЯЗОХТЕ В ИСТОРИЯТА ............ КОЛКО СА НА ОПАШКАТА ЗА ИМОТНИ ИЗМАМИ И НЕЧЕСНО ЗАБОГАТЯВАНЕ ПРЕДИ ЦВЕТАНОВ ................
64
6
 
11
 
! Отговори
ivan преди 10 години
Цацаров и Сарафов, защо се напъвате да осъдите Цветанов. За подслушването явно нещо работата зацикли и дайте да го метнем за имотите. И не Ви стигна това ами се захванахте и с Ася Петрова. Предполагам голяма част от обществото е наясно каква е целта Ви. Получили сте нареждане Киларите да бъдат оправдани. Жалко за България с такова правосъдие. Европа ще я гледаме през крив макарон. Наистина по безочливо държане надали ще се види някога. Но пак повтарям възмездие ще има.Не е за това, а за това, че закопча Наглите, Октопода, Килърите и други от това котило, което не могат сега управляващите да му
63
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Тиквата удари дванайстият час! Пак се направи на интересен и пак друг му излезе виновен? Хвана си багажа и възира. Защо? Защото го чакаше самолета за Виена! За къде? За среща с ЕНП? Значи- изобщо не го яде проблемите тук, ада си върши пак неговите си нещица! Разбрахте ли, уважаеми заблудени? А кой го чакаше на летището? До кого ще седне? До Иван Костов... Опааааа, шо ке праим сега? Май пак объркахте протеста! Протестирайти срещу безделниците спряма България, ангажирани само със собствените си
62
4
 
50
 
! Отговори
Митко Бомбата преди 10 години
Каква я мислехме, каква стана товариш !!!Уж трябваше да успокоим масите, а те са с хиляди по улиците !Щяхме да налагаме нов морал в политиката, а предложихме мазен дебелак с ДОКАЗАНО криминално минало и олигархично настояще за шеф на ДАНС.Посипахме си главите с пепел и помолихме за прошка - но на следващия ден се опитахме да пробутаме ДОКАЗАН шеф на мутренската СИК за зам.министър на МВР!?Списъка с подобни безумия продължава и е доста дълъг.Явно си не можем!Всъшност никога не сме си можели
61
6
 
20
 
! Отговори
ЕЛ преди 10 години
Аз предлагам да се обадим на Жозе Барозу и да кажем:елате да съставите европейско правителство,ако трябва от Брюксел ни оправлявайте,но оправете нещата!Повече не можем да ги търпим тия!Всички стари муцуни да се махат,нека да се изберат млади хора,не обременени с партии!
60
31
 
12
 
! Отговори
МАРГАРИТА преди 10 години
СРАМУВА СЕ ЧОВЕКА, ЗАЩОТО НЕ Е ГЕРБЕР, ТЕ СА ОПЕРИРАНИ ОТ СРАМ. НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ РАЗБЕРЕШ НАРОДЕ, КОЙ МОЖЕ ДА НАЛАПА ПОВЕЧЕ ЗА 4 ГОДИНИ ОТ ВСЕКИ ДРУГ.МОЖЕ БИ КАТО ДАДЕШ НА ББ ОЩЕ 4.
59
15
 
12
 
! Отговори
а пък аз преди 10 години
да ви кажа,че няма по-голям грях от това да се осъжда един един човек-та като осъждате стефан данаилов вие разни мишки никому неизвестни и незнайни ,данаилов е оставил запомнящи се роли,а вие дето живеете без брак и припознавате децата си с какво сте по-морални от стефан данаилов,абе вие по на колко години сте за да осъждате хората
58
2
 
33
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Другари от ПЕС, елате в България за да видите каква К*ЧКА ви представлява!
57
11
 
17
 
! Отговори
що бе майор Деянов преди 10 години
нямаш сценария, не са предвидени реплики в този сценарии за великия артист или що, комай дойде време за Збогом, а култура? Червени *** и срам, стига бе, ще ни разплачеш, трамвай и желания.
56
2
 
37
 
! Отговори
Калинко преди 10 години
Попитай колегата си - депутат от БСП Чавдар Ангелов от район Витоша и внук на генерал от ДС: 1. дали в средата на 90те дали е лежал в затвора за организиране на банда за битови взломни кражби в София? 2. какви "стоки" пренасяше към и от Косово с дипломатическия автомобил на на майка си, и колко натрупа?3. на чие име е скъпата лимузина с германска регистраиця, с която демонстрира благоденствие из София през последните месеци?... и се засрами още повече!!!
55
7
 
21
 
! Отговори
ДЕНС преди 10 години
Данаилов, стани шеф на Дискотеката. Ти ги разбираш тия работи още от периода ти с километрите :)
54
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уважаеми, ни виждате ли какъв е смЕх!?!? Единият уринира около операта и се дърви в президентството!? Другият- пак се разсърди и си вдигна дърмите и пак реве, че ще го пуцат!? Третият пък- свиква съвет, не знае какво да прави, заеква и се държи като девствена мома!?!? Иначе, за офшорките- ни йота! Еме, който не работи- не бърка! Кой работи? Тези, които поне си признават грешките! И ги поправят! Вместо да им помогнем- ние ще ги сваляме!?!? Къде ви е сивото вещество?
53
5
 
50
 
! Отговори
вяра преди 10 години
ДО С. ДанаиловАко сте достоен гражданин , откжете се от партията на Станишев и от Парламента.
52
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя ако имаше морал нямаше да изостави сина си. Като Дон Жуан си живееше навремето.
51
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички се срамуваме за това което става в държавата. Но Г-н Данаилов Вие сте депутат и трябва да говорите, не да мълчите, за това са ви избрали хората. Това е дростойно поведение на политик. Това не е филм и роля, въпреки че Станишев и Местан лошо изиграха драматичните си ролите си вчера в парламента. За съжаление на всички в момента се разиграва трагикомедия с посредствени атристи. Това е политическо падение. Някои от политиците се държат като олиго*рени други като хора с психически увреждания.
50
4
 
30
 
! Отговори
heybg преди 10 години
Това, че е добър и популярен актьор, не прави Ламбо добър политик! Нито порядъчен човек. Ако имаше срам, нямаше да е там, където е! Ще мълчи и ще слушка и изпълнява, естествено! В префасонираната им партия важат все едни и същи закони - независимо как се нарича в даден момент.
49
7
 
45
 
! Отговори
ОХ преди 10 години
И ние се срамуваме от такива като вас, но вече не се страхуваме, защото стигнахме дъното, а сега малко по малко трябва да се отлепим от него....много се надявам
48
2
 
51
 
! Отговори
асд преди 10 години
Като гласуваше ЗА Пеевски също мълчеше, с намръщено лице и извърнат поглед натисна копчето ЗА, не с пръст а с химикал и едвам сдържайки рефлекса си за повръщане натисна копчето ЗА...За маймуните - трици.
47
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Похвално е, че мълчи и се срамува. Но той гласува ли за Делян Пеевски също така мълчаливо? Що за партия е това :(