Всички обидени, съдете Сидеров, зоват "Господарите"

"Не може човек като него да оглавява комисия по етика"
Обновена: 25 юни 2013 16:50 | 25 юни 2013 10:21,
1108
Всички обидени, съдете Сидеров, зоват "Господарите"
Мария Игнатова със Зуека и Рачков Снимка: архив, Булфото

„Искаме Волен Сидеров да бъде съден за всички клевети, квалификации, обиди, лъжи и агресивни действия, които си е позволил спрямо всеки гражданин на Република България“. Това се казва в позиция на „Господари на ефира“ като реакция спрямо обидите, които лидерът на „Атака“ изсипа по адрес на предаването и водещата Мария Игнатова.

От ефира на партийната си телевизия той я нарече „проститутка“ и „играчка на мутрите през годините“, тъй като се обидил, че в „Господари на ефира“ иронизират поведението му. Сидеров нападна и продуцента на предаването Магърдич Халваджиян, като го определи като „изключителен измекяр“.

„Обидните квалификации, които той си позволи да даде от ефира на предаването си, минаха всякакви граници и са под достойнството ни да ги коментираме“, каза снощи в „Господари на ефира“ Мария Игнатова.
 
„Информираме всички потърпевши и засегнати от него, че за завеждане на гражданско дело депутатският му имунитет не важи, и призоваваме всеки от вас да заведе иск, както ще направим ние“, допълни тя.

Още по темата
„Писна ни да гледаме как се тормозят и квалифицират с обидни нецензурни изрази и клевети журналисти. Писна ни да гледаме агресивното отношение на един народен представител към полицията и всички останали институции. Писна ни да гледаме как се нападат граждани по малките часове на нощта от група биячи. Ние мислим, че такъв човек не може оглавява каквато и да било държавна комисия, още повече по етика и искаме незабавно да освободи този пост“, категорични са от предаването.

От „Господари на ефира“ са категорични, че винаги са отразявали всичко обективно, дори и поведението на Сидеров.

„Никога не сме излъчвали платени и поръчкови материали, винаги сме го правили безплатно, защото не толерираме подобно ваше поведение, отношението ви към хората, езика и стила ви, както и изкривеното ви разбиране за морал. Не харесваме дори и псевдопатриотизма ви, а ние сме от тези хора, които вярват във всички тези ценности. Дано един ден да го разберете и вие“, се казва още в позицията на „Господарите“.

На 8 юни по време на гостуване в bTV Сидеров влезе в пререкания и с тв водещата Лора Крумова. В лютия спор той я прати "да си домакинства" и да не се занимава с журналистика.Тя пък му отвърна, че се държи като лумпен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
417
6
 
2
 
! Отговори
Георги11 преди 10 години
Опитвате се още от 2005 година насам да премахнете дори и физически Българската народна патриотична партия Атака и нейния нашия Българин Волен който е втория Левски !!!
416
2
 
0
 
! Отговори
atakist преди 10 години
До bgsoldieraide da hvalim,ko shte kagesh,ataka e edinstvenata ot koqto,BOIKO_TIKVATA ima strah
415
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези пък какво се обиждат,явно е истина за да се впрягат толкова много?! *** на Бойко Борисов и ГЕРБ!!!
414
4
 
6
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Айде, да не ни ги хвалите Атака, защото станахме свидетели на всичките им простащки изяви - като почнете от полицая пред Народното събрание, за което видео показаха и от Господари на ефира и ясно се видя, че полицая не докосва сидер бей, минем през провикванията в 00:00 "Ти защо стачкуваш, ей, кой ти плати" на новото лице на сидер ага - свекърва, и стигаме до най-невъзпитаното и нагло поведение в президентсвото - сидеров е труп за България!!!!
413
9
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
На нас пък ни писна от безотговорни, разюздани, журналистки, които в един момент преливат във водещи на разни олигофренски предавания, които се гледат масово само защото не изискват никакво усилие на мисълта. Да си го признаят- медиите и телевизионерите не обичат патриотизма, а глобализма, те се изживяват като опора на свободията и правата без никакви задължения.Охрантутените,разлигавени от високи заплати и тлъсти ренти софийски жители скочиха да протестират не от глад, а от класова злоба.
412
10
 
2
 
! Отговори
vladimir преди 10 години
ama tq ne 4e nee prostitutka de!!!
411
16
 
12
 
! Отговори
Dimitrov преди 10 години
Че защо се обиждат - прав си е човека !А те като плюят на ляво и на дясно да не би да не обиждат !?Но от Сидеров им идва в повече понеже е националист ,а на евреите каквито са те , по начало им е смъртен враг !
410
5
 
3
 
! Отговори
wc преди 10 години
az si obrasnah onaja rabota predi godini da vidi prijatelkata mi kolko mi e goljam
409
6
 
18
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Волен си има жълта книжка и не носи съдебна отговорност.
408
18
 
7
 
! Отговори
От Протеста преди 10 години
Пиша от телефона си.Тук е много весело.Пием пеем пушим(козче)като мисля след малко да прасна в градинката някоя протестираща с вълнуващ секс.Може и омъжена може и с дете.Не съм платен *** но в София какво да правя в това хубаво време?Не ми се седи в панелката.Дреме ми кои ще свалят и качват но съм винаги на протеста че е як
407
3
 
2
 
! Отговори
wc преди 10 години
aloo troikata shou li shte gledame ili sme politici
406
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не нужно да ги бесиш. Те се самоубиха вече ;)
405
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дребен,вреден,долен,комплексиран,*** ***,***,***,***,предател,истерик,***,страхливец,*** = Болен Сидеров...
404
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дребен,вреден,долен,комплексиран,*** ***,***,***,***,предател,истерик,***,страхливец,*** = Болен Сидеров...
403
12
 
9
 
! Отговори
Само ГЕРБ преди 10 години
Като се върнем отново на власт ще обесим публично на площада Волен Сидеров и Марио-38
402
9
 
10
 
! Отговори
смях в залата преди 10 години
ВОЛЕНЧО,от кога се представяш като марио?
401
5
 
5
 
! Отговори
Tashak преди 10 години
E kvo be...prav e choveka ;)Da lapa moje a kvo se obijda sega?
400
12
 
20
 
! Отговори
Svoboden преди 10 години
Атака са дали най-малко средства за кампанията от всички партии, а повечето пари са отишли за благотворителност. ГЕРБ са охарчили най-вероятно милиони като се сметнат недекларирани средства, и имайки предвид какво представляваше тяхната предизборна кампания: албуми с хубава гланцова хартия, пъзели, знаменца, торбички, карти за игра... Кому е нужно всичко това?? Абсолютно неморално е загубата на толкова ресурси.
399
21
 
16
 
! Отговори
Марио-38 преди 10 години
ВНИМАНИЕ- МУТРИТЕ НА БОРИСОВ И ПАШАТА ЩЕ ПРИБЕГНАТ И ДО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ!!!ГРАЖДАНИ НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ НА УЛИЦАТА В СОФИЯ ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е В ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЗАРАДИ ИНТРИГИТЕ И ЗЛОБАТА НА БОЙКО БОРИСОВ!!!
398
15
 
9
 
! Отговори
Марио-38 преди 10 години
МОДЕЛ-НОРВЕГИЯ!!!ВСИЧКИ ИСКАТЕ ДА ЕМИГРИРАТЕ ТАМ?!А МОЖЕ БИ ШВЕЦИЯ?!НЕ НЕ НЕ -ТУК И СЕГА...БЪЛГАРИЯ С ВОЛЕН СИДЕРОВ С ПАТРИОТИЧНА-НАРОДНА ПАРТИЯ ATAKA ЗА СЪЩИЯ ЖИВОТ В СТРАНИТЕ ПО ГОРЕ НАПИСАНИ ОТ МЕН!