Кортежът на Орешарски не бил блокиран, твърди НСО

Протестиращите били спрели кола, но без охранявано лице
18
Кортежът на Орешарски не бил блокиран, твърди НСО
Според НСО в тази кола не е бил премиерът Орешарски. Снимка: Twitter

Около 07.50 часа тази сутрин на пешеходна пътека на ул. „Беловодски път“ е спрян автомобил на Националната служба за охрана (НСО). В колата обаче не се е возело охранявано от службата лице. Това съобщиха от пресцентъра на НСО пред „Фокус“.

По този начин от службата за охрана отрекоха информациите, които се появиха по-рано днес, че протестиращи са блокирали за кратко пътя на кортежа на премиера Пламен Орешарски в Бояна.

В 8.00 ч. тази сутрин няколко десетки протестиращи се събраха в „триъгълника на властта“, за когато бе предвидено посрещане на юлското утро пред Министерския съвет. Там се премести инициативата „На кафе пред парламента”, станала традиционна през миналата седмица, предаде bTV.

Още по темата

Протестиращите се организираха чрез социалните мрежи. Идеята им беше да пият кафе за здравето на министрите, а след това протестът им се насочи към сградата на Съдебната палата, където поздравиха с "добро утро" главния прокурор Сотир Цацаров и неговите „бъдещи клиенти“.

За 18:30 часа довечера пък е планиран Национален протест #lastДАНСwithme – продължение на мирните вечерни шествия, започнали на 14 юни след назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС и продължили като антиправителствени демонстрации, въпреки последвалото му оттегляне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
славянка преди 10 години
Една шепа *** си мислят, че са направили нещо велико :))))
15
8
 
15
 
! Отговори
zelda.hristova преди 10 години
Който плаща, той диктува музиката. Бате Бойко имаш вкус.... Мислиш си, че като купи Нова ТВ и вече можеш да манипулираш хората чрез медийното пространство ли? Ще те разочаровам... Ние не сме *** овце без мнение, като тези, на които си платил, за да направят блокадата!
14
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо не блокират пътя за Банкя или да блокират колата на някоя друга мутра.Например на този от управителния съвет на ЧЕЗ.Или за това не са им платили.
13
15
 
27
 
! Отговори
Пламен преди 10 години
Заблудени хора. Някой бил подал оставка на втория ден а пък тези виждаш ли вече 17 дни не подавали. Ето и малко причини. 1) Тогава пламна цялата страна. Стотици хиляди излязоха в редица градове. Днес имаме 5-10000 в София. 2) Ако тогава Някой не беше подал оставка на изборите нямаше да мине бариерата. Сега е първа политическа сила която иска касиране на изборите. Мене ме няма в този цирк на зомбирани.
12
18
 
19
 
! Отговори
Анализатор преди 10 години
Оня, пасмина *** са тези платените от Нова ТВ. Това са истинските ***, поддръжници на Б.Б. Другите хора са нормални, не го правят за 30, 50 или 100 лв. защото искат да живеят в една различна и демократична България, а не Бойковщина със слухтящи ченгета, министри от магистралата и разни каратисти на управленчески постове. Нова ТВ и Халваджиян да се крият по дупките и да не знаят много, щот Боко няма да се върне на власт. Достатъчно ясен ли бях?
11
16
 
20
 
! Отговори
Компира преди 10 години
*** блокирали кортежа на пешеходна пътека.......Не ни занимавайте с глупости моля. 10 човека не били представение, 10000 щели да излязат вечерта. Така ли се сваля правителство? А и елементарната хигиена изисква поне 100 дни толеранс. Накрая на Орешарски ще му писне и ще си подпише един указ за посланик в някоя европейска столица и дим да го няма. Вече имаме такива доблестни примери от бивши премиери....
10
15
 
23
 
! Отговори
zelda.hristova преди 10 години
Тея нямат спирка, който и да им плати там са. Бате Бойки купи нова Тв и сега реши да действа чрез мишката Халваджиян и да организират платени протести!
9
17
 
20
 
! Отговори
40 lav. na kalpak преди 10 години
40 lv. na 4ovek ne sa PROTESTI a partizan6tina kato prez 1940 godina
8
21
 
26
 
! Отговори
Бля преди 10 години
И кой каза,че протестите не са платени? Платени са и още как, та нали организатор в синчето на Халвадвиян, пък той се държи за Б.Б:)
7
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Маанете се от пъто ве лумпениеее!!!!!
6
26
 
42
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Хората са на работа или на почивка, безделниците се правят на демократи :)
5
26
 
33
 
! Отговори
Не интелигентен преди 10 години
До Оня А на теб кой ти каза, че представляваш народа? Шепа недоволни пед**чета! Вие сте от Гербаджийска администрация, която взимаше по 800 - 1000 лв на месец бонуси от нашите пари и сега като няма да ви дават пак сте протестиращи.
4
11
 
30
 
! Отговори
До Оня преди 10 години
Всеки знае защо оня си даде оставката, ти си доста заблуден ако мислиш, че е заради 20-те човека,които хвърляха камъни. Преди това имаше доооооста дълъг престой в Американското посолство. А с умствения си потенциал и за диктатор не става даже.
3
18
 
32
 
! Отговори
BGN преди 10 години
*** без работа !!!!
2
27
 
45
 
! Отговори
Оня преди 10 години
До 1А ти представяш ли си как може 17 дена да има хиляди по улиците и тази *** да се държи така арогантно с тях? А, представяш ли си го това? Да видим сега кой е диктатора - оня, който на втория ден си подаде оставката или тази пасмина ***?
1
23
 
36
 
! Отговори
...... преди 10 години
Няма да се даде лесно тази турско-комунистическа ***!Но и ние няма да се дадем...Всяка вечер ще сме там, социалисти, докато ви изметем всичките!

Спонсорирани публикации