"Галерия" е мит", отсече Владимир Писанчев

Пълненето на хазната - приоритет, стига да поеме ДАНС
Обновена: 16 юли 2013 14:13 | 16 юли 2013 13:38,
27
"Галерия" е мит", отсече Владимир Писанчев
Снимка: архив Булфото

"Галерия" е мит, отсече пред bTV изпълняващият длъжността председател на ДАНС Владимир Писанчев. Писанчев е и един от двамата кандидати за постоянен шеф на Агенцията, които ще бъдат изслушани днес в НС.

Името на Писанчев стана известно след разработката “Галерия“, която започна заради несъществуващия вече сайт “Опасните“ и при която бяха подслушвани журналисти. Тогава имаше съмнения за изтичане на секретна информация от ДАНС.

Част от делото „Галерия“ беше разсекретено преди дни.

Вижда се, че няма подслушване на сто журналисти и сто политици, коментира Писанчев. Той обясни, че не знае конкретната причина, която е наложила да се отвори делото.

На мен просто ми беше разпоредено да отворя това дело. Въпроси за мотивите - защо и как, се обърнете към хората, които ръководеха ДАНС по това време.

Той обясни, че основният му приоритет, ако бъде избран за председател на ДАНС, ще бъде борбата  с „икономическата криза” и “да напълним бюджета”.

Влидимир Писанчев и Недялко Недялков са двамата кандидати за шеф на ДАНС.

Те ще бъдат изслушани от парламентарната комисия за контрол над службите за сигурност и използването и прилагането на специалните разузнавателни средства, и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Nerazbirasht преди 10 години
Разбира се,кактои товаче снимате протеста:)dnevnik.bg/photos/2013/07/16/2104469_fotogaleriia_svobodata_vs_sistemata/?pic=21#picture
23
1
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Писанчев ти разпореди ли подслушване? ДА+ НЕ-
22
1
 
3
 
! Отговори
интернет лумпен преди 10 години
ДАНС публикува делото Галерияsegabg/article.php?id=656833" "Галерия" е мит", отсече Владимир Писанчев"Някой ни прави на ***, интересно кой ли...
21
0
 
8
 
! Отговори
ПИТАМ преди 10 години
ЗА ДА СЕ ПЪЛНИ ХАЗНАТА , ТРЯБВА ДА ИМА РАБОТЕЩ БИЗНЕС И СЪОТВЕТНО БЛАГОПРИЯТНА ЗА ТОВА СРЕДА ! ТРЯБВА ДА ИМА ЧИТАВ МИТНИЧЕСКИ КОНТРОЛ ! И РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА , че който згафи по бързата процедура !!! Така е в нормалните държави ! ПИТАМ :Кое от тези три условия правителството изпълнява или им търси решение ! ОТГОВОР НЕ ЧАКАМ !!!
20
0
 
0
 
! Отговори
Минувач преди 10 години
До Кандидатите са:Тихо бре! Това са им кодовите имена.
19
1
 
3
 
! Отговори
Данъчен преди 10 години
Бюджета не трябва ли да се пълни от НАП?! Ако и тоя пълни бюджета като цветанов, Орешарски ще се види в чудо.
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като гледам с какви темпове намалява населението на България и се руши средата за развитие на младите се чудя тази агенция дали не трябва да я прекръстят от "Национална сигурност" към "Национална Несигурност". Нали уж работи за националната сигурност. Каква е тази сигурност, при която виждам държавата след 20 години потънала с 2 милиона българи и 2 милиона *** население?!?!?
17
1
 
9
 
! Отговори
кой даде достъп ? преди 10 години
А ще уволнят ли служителите които дадоха достъп до квалиф информ на делян пеевски ПРЕДИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ГО ГЛАСУВА ЗА ШЕФ НА ДАНС ?
16
2
 
3
 
! Отговори
акуд преди 10 години
този *** на кой говори за митове. ние живеем в България и тук всичко е обществена тайна този ромски клоун но ромите ли ги говори тези прости тези ?????????????????????
15
2
 
10
 
! Отговори
Боб Марли преди 10 години
Ушав щял да пълни хазната. Хе хе хе
14
4
 
18
 
! Отговори
Кандидатите са: преди 10 години
- *** 1; - *** 2.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писанчев и Цветлин все повече ми заприличват на Цецо и Флоров! Орешарски, опомни се до де е време!Мяууу!
12
3
 
8
 
! Отговори
офф преди 10 години
Айде снимайте го тоя ДАНС, че да имате някаква поне минимална доза актуалност.
11
3
 
20
 
! Отговори
Малоумник преди 10 години
ДАНС ще пълни бюджета....само от тези думи ти става ясно какъв *** е този Писанчо....
10
5
 
18
 
! Отговори
andreivn преди 10 години
Брато, предлагат национализация, за да напълнят хазната, тоя който не си даде фирмата с добро, данс ще му я вземат добронамерено :))), та кава ...
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този да си трае с пълненето на бюджета, че пак ще скочат да протестират срещу него.
8
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ЩО ДАНС ДА ПЪЛНИ БЮДЖЕТА НАЛИ ИМА НАП, МИТНИЦИ КАК С ПОДСЛУШВАНЕ ЛИ КАК ЩПЪЛНИ БЮДЖЕТ ТОЯ НИЩО НЕ РАЗБИРАМ
7
4
 
28
 
! Отговори
Dan преди 10 години
Спомням си как започнаха да изскачат "кухи" фирми след като тройната коалиция падна от власт, що точене на ДДС що нещо е било, та сега някак си не му вярвам , че ще пълни бюджета, поне не този на България, а и в крайна сметка това не им е работата работата им е да не бъде източван бюджета...но нишката е много тънка точиш държавен бюджет-пълниш партиен+личен!Всъщност от както са взели властта много хубави неща ни обещават,но като ги попитат как ще стане-не отговарят а искат още да управляват!!!!!
6
9
 
10
 
! Отговори
Tina преди 10 години
На мен не ми пречи разработката "Галерия". При положение, че са следели корумпирани журналисти, купени и слугуващи на някой полит-чичко с много пари - не ме шокира. Както се казва в рекламата "В първата колона са хората, за които пишем само добри неща, за втората - само лоши, за третата - въобще не пишем". Важното е шефът на ДАНС да е работил там и да познава работата и колегите си. Ако има възможност и желание - нека работи за доброто на България. Не за лични интереси...
5
3
 
28
 
! Отговори
BG преди 10 години
Доган ли го предложи този?Серго е звъннал на Олигарски и той го предлага. Смешници!Оставка!