Децата на Сугарев също започват гладна стачка

Не можем да те оставим сам, заявяват те в отворено писмо
Обновена: 17 юли 2013 09:21 | 17 юли 2013 09:21,
141
Децата на Сугарев също започват гладна стачка
Едвин Сугарев продължава да гладува. Снимка: архив, Булфото

Четирите от децата на Едвин Сугарев започват гладна стачка в подкрепа на баща си.

Преди 22 дни Едвин Сугарев, който е някогашен активен десен политик и дипломат, обяви, че започва гладна стачка и няма да я прекрати, докато Пламен Орешарски и неговото правителство не напуснат политическата сцена.

В отворено писмо, разпространено до медиите, децата му днес заявяват, че не могат да го оставят сам.

"Ние, Борис, Ела, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, се обръщаме към теб като твои деца с желанието да заявим своята съпричастност към безкористния ти жест и решителност. Въпреки молбите, които отправиха към тебе интелектуалци, общественици и граждани чрез множество писма, решението ти да продължиш беше твърдо.

Още по темата
Въпреки загрижеността и съветите на семейството ти и всички твои приятели решението да продължиш беше твърдо. Въпреки влошаващото ти се здраве, решението да продължиш беше твърдо. Разбираме тежестта на твоята дума, но отказваме да приемем факта, че тя остава нечута. Затова днес, на двадесет и втория ден от началото на протеста ти, ние, Йоан, Кристиан, Стефан и Тея, започваме гладна стачка в знак на съучастие в твоя граждански жест.

Не приемаме да живеем в общество, в което той – както и протестът на хилядите българи – не осъществява своето предназначение. Въпреки съвета ти никой да не те следва в това гладуване решихме, че не можем да те оставим сам, и се присъединяваме".

Писмото е подписано от Борис Сугарев, Ела Сугарева-Макгий, Йоан Сугарев, Кристиан Сугарев, Стефан Сугарев, Тея Сугарева.

Вчера Сугарев заяви, че не знае докога ще издържи, тъй като „от един момент нататък организмът започва да изяжда сам себе си“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви хубави български демократични имена, какво семейство, каква идилия.Доброволното гладуване се нарича диета,а принудителното-ужасен глад.Понеже 23% от интелигентните, красиви, образовани,демократични,богати българи са за откритост и против задкулисието ПРЕДЛАГАМ:Едвин,Борис,Ела,Йоан,Кристиян,Стефан,тъщата на Цветанов,Иван и Елена Костови,валяка Бакърджиев,Петър и Антония Стоянови.....да легнат пред Народното събрание и свободните телевизии да ги предават онлаин.
80
12
 
9
 
! Отговори
фен преди 10 години
***, ще умори децата си.
79
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
свестните у нас считат за луди колко са актуални писаниятя на христо ботев днес
78
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това семейство превъртя тотално, без клоуни моля, ситуацията е сериозна, няма кой да се трогне от тъпотиите Ви
77
6
 
8
 
! Отговори
+-+-+-+- преди 10 години
Давай, до победата! Никакво отказване.
76
4
 
16
 
! Отговори
www преди 10 години
НЕ МИСЛЯ ЧЕ НЯКОЙ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ГЛАДУВАЩИ - 23 г. НЕ СЪМ ЗАБЕЛЯЗАЛ..
75
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До wrtywrtyТи наясно ли си какви последствия има след 20-30 дни без храна? Или просто си чешеш езика и си избиваш ГЕРБерските комплекси..
74
14
 
8
 
! Отговори
Николов преди 10 години
Типичен пример за мързелив Българин.Вместо да свърши някоя работа.ще умре от глупост но не и от глад.Тия дето се палят не умират от бензина,много преди това са мъртви и безполезни за обществото.Тоя е същия,с тая разлика,че не му се мре.
73
12
 
15
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Браво..., на Сугарев!"...Е. Сугарев, който е... активен десен политик и дипломат, обяви, че започва гладна стачка..."Народа гладува вече 20 години... Време беше и някой ОХРАНЕН ***-ПОЛИТИК да погладува малко в знак на някакъв протест...- НАРОДА ПРОТЕСТИРА С ГЛАД ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ... И КАКВО ОТ ТОВА...???.
72
11
 
7
 
! Отговори
Последовател преди 10 години
И моето здраве се влошава, но няма да повличам. След като се пооправя, ще обява гладна стачка и съм убеден, че след по-малко от 22 дена ще съм новопредставил се. Сугарев ме амбицира да му покажа, че няма да ставам досаден. Що за лудост е това с децата на Сугарев? Що за маниак е Сугарев?
71
14
 
18
 
! Отговори
wrtywrty преди 10 години
Удивително е колко прости хора имат достъп до интернет, респективно коментират. Още по удивително е, че същите тези прости хора нямат и елементарни познания по физиология. За справка при контролирано гладуване човек би могъл да издържи до към 33-40 дни, в зависимост от организма.А че правителството трябва да подаде оставка е неоспорим факт, само *** могат да защитават Олигарски и престъпниците, които му дърпат конците.
70
5
 
9
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До ИвоТе не могат и два часа без да нагъват кюфтета.Защото партията-майка така ги е свикнала.Има ли кюфтета и ракия, живота е супер.А за нещо повече, за някакви граждански позиции, за мястото ни в света, за това как да бъдем възприемани и като какви да се самоопределяме...това са неща, които...ако има кюфтета и ракия...изобщо не са важни.
69
13
 
11
 
! Отговори
яко го е закъсал преди 10 години
Явно Едвин яко го е закъсал с парите, след като с този цирк прави реклама на "герб-Буда"!
68
10
 
16
 
! Отговори
DIM преди 10 години
ЦЯЛА ДЪРЖАВА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ЕДИН ЛУД КАТО ИСКА ДА МРЕ ОТ ГЛАД ДА МРЕ АМА МНОГО МНОГО НЕ МИ СЕ ВЯРВА
67
7
 
13
 
! Отговори
преди 19 часа преди 10 години
Едвин, гледай да приключиш с гладната стачка преди 19 часа, за да те дават по новините на кабеларките!
66
7
 
13
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Ний пък в нашта кръчма решихме да са напишим съпречасни кам тез протести и да пийме дорде не са гътне туй правитилстсво на тоз парламент и ако ний са гътнем преди него-нека му виси на вратат цел живот бе.Сега вече и жените не идат на сбират от крачмето оти на вратата сме надращили-"Ша протистираме пиейки и ша пийм протистирайки дорде душманите не излезнат от парламентат и не додат другите,щото и при тех нема са спреме"Искайме и да турим снимки на булките топлес с байряци ама ша са разсеяме бе...
65
8
 
9
 
! Отговори
Journey преди 10 години
До borhoЗначи, всеки човек, който по някакъв начин изразява гражданската си позиция, дори и с такива крайни мерки е ***, а властта, която ни прави на луди, нагла и безпощадна е хубавата, така ли?Ами, с такова мислене...и тока и водата няма да може да си плащате, че и пърцуцата...После пак обвинявайте някой друг за положението си.
64
2
 
5
 
! Отговори
някой преди 10 години
Сами сме си затриваме българите: мълчим срещу тези, които ни крадат, мазним се на големците, негодуваме срещу този и онзи, а като рече някой нещо да направи, за да се променят нещата, хайде, готови сме точно него да изядем.Въобще не ми харесва в една уж съвременна държава някой да гладува поради каквито и да е причини. Жертвата на Едвин Сугарев не си заслужава и не е начин да се въздейства на олигарси.
63
13
 
7
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Искрено съжалявам коментиращите, които и 2 дена не биха изгладували за някаква кауза. Вие имате ли представа какво е 22 дена да не се храниш и дали е лесно? Замълчете вместо да говорите глупости и се опитайте да помислите върху посланието на човека. То е срещу едно правителство, което е всичко друго но не и експертно нито пък законно избрано. Знаете каква компроматна война се води и как деня за размисъл беше опорочен. Правителството са едни самонастанали се наглеци и пиявици. Трябва да си ходят.
62
7
 
9
 
! Отговори
sss преди 10 години
22 дни гладна стачка....това много мирише. Досега щеше да е на оня свят. Сигурно гладува между закуска и обяд