Първанов се присети за 97-а, иска свикване на КСНС

Социалистите се събраха на извънреден пленум
Обновена: 24 юли 2013 17:26 | 24 юли 2013 16:34, Камелия Цветанова
26
Първанов се присети за 97-а, иска свикване на КСНС
Георги Първанов. Снимка: БТА

На извънреден пленум се събра Националният съвет на БСП и парламентарната група на левицата, след като снощи ескалира напрежението на протеста и се стигна до сблъсъци, а депутатите днес не отидоха на работа.

Засега не е ясна темата на пленума, няма и протестиращи пред централата на партията на ул. „Позитано“.

Преди заседанието президентът Георги Първанов в периода 2002-2012 година коментира, че трябва да се свика заседание на КСНС.

Още по темата
Той се съгласи, че събитията напомнят на тези от 10 януари 1997 г., а на въпрос дали това означава, че изходът трябва да е същият, Първанов отбеляза, че трябва да се свика заседание на КСНС и там да се намери решението.

Това, което имам предвид, бих го споделил на участниците в преговорите, коментира Първанов, но допълни, че проблемът в България е, че не се обръща внимание какво съдържа една идея, а кой я дава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: БСПпървановпленум
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
13
 
! Отговори
НЕВЕНА мома зелена преди 10 години
ЕЙ, МНОГО СЕ РАДНАМ НА ТОВА ТЯХНОТО МОМЧЕ - СТАНИШКО !!! златен е той !!!!ХОРА , СЕРГО,РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА НА ДЪРТАТА ВЕЩИЦА БСП / бесни ,стари , пенсии / УНИЩОЖАВА ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗУМИЕ ОТВЪТРЕ !!! А ТОЗИ НА СНИМКАТА ГОРЕ , ТОЙ ГО ВЪДВОРИ В РЕДИЦИТЕ !!! сега ще му сърба попарата , хич да не бърчи вежди , че както са я подкарали ,скоро и партия няма да имат !!!
15
2
 
8
 
! Отговори
мори преди 10 години
до пост 18:аз добре си спомням как убиха Елена и Николае Чаушеску. Разликата е голяма.Ония обрекоха народа си на глад и мизерия,но не им оставиха външен дълг за разлика от България.Самите те тънеха в разкош на фона на бедна Румъния.Самия Тодор Живков не е крал за разлика от заобикалящите го хора, като Луканов,Лилов и др.които са били неговото обкръжение и са подготвили превратата поръчан от СССР -Горбачов.Самият убиец дръпнал спусъка на сем.Чеушеску се самоуби след това,не го преживя.
14
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези не знаят какво ги чака на есен,ако не си тръгнат.Лятото ще свърши студентите ще се върнат в големите градове,и тогава дупе да им е яко.Или ние българския народ ще живеем нормално,или ще ви избием, крадци на животи,мръсни.
13
6
 
26
 
! Отговори
ПОСЛЕДЕН ВАЛС преди 10 години
СЪСЕЛът ,...ОТЛИТА ЗА УКРАЙНА ,МАЙНА !
12
3
 
31
 
! Отговори
Незнайко преди 10 години
Кой е този неприятно изглеждащ човек и защо трябва да ни вълнува какво е казал ?
11
3
 
19
 
! Отговори
6reeeeek преди 10 години
ммммдааааа,само дето снощи бяха малко не можаха да съберат кворум и да запеят "Къде си вярно ти любов народна"
10
1
 
48
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Ние сме парламентарна република, ако парламентът не работи - избори!
9
1
 
44
 
! Отговори
кк преди 10 години
Да се каже истината за 1997 г! Тогава съм сигурен, че такива имитации на протести няма да има. Тогава, в далечната 1997 г., кредитните милионери от всички партии се обединиха и си изпраха парите. Ще отвори ли някои досиетата не на ДС, а на фалиралите банки, за да се види истината. През 1997 г. предстоеше въвеждането на Валутен борд и кредитните милионери трябваше да си потърсят начини да изперат парите си, иначе трябваше да влезат в една килия с кредиторите си и за решат кой да ги връща
8
0
 
10
 
! Отговори
miko преди 10 години
za6to za 23godini nee povdignato nito edno obvinenie protiv edin politik bilo to ot :gerp, bcp,dpc,ataka,kuneva,cini i tem podobni .poneje vci4ki sa kradliva sgan
7
4
 
29
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
TOZI NE BSHE LI DETO VRUCHI MANDATA NA DPS PREZ 2005?
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
гоце, кой те пита бре
5
1
 
43
 
! Отговори
DeadZeppelin преди 10 години
все повече и повече ще се сещате за тая паметна дата.. ама тоя път дано не се разминете с няколко счупени прозреца и уплаха. трябва да бъдете изринати !
4
3
 
29
 
! Отговори
az tam преди 10 години
Не мога да повярвам че от 10 години за пръв път съм съгласен с мнението на тоя динозавър :)) Да не го е млатнал и него някой с паве и да се е пооправил ...
3
5
 
70
 
! Отговори
артист преди 10 години
Къде е Стефан Данаилов? На кой километър се намира? Нещо да каже. Колегите му артисти са по площадите - на първите редици, а той се спотайва.
2
1
 
44
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
А " да дойдат по добре танковете"
1
5
 
60
 
! Отговори
sante_dog преди 10 години
Хайде бе *** подайте си оставките. Най-влиятелните и уважавани членове на БСП си го казаха вече - "трябват нови избори"! (Първанов, Дончева, Кадиев, Калфин, Данайлов се е скрил и го е срам да излезе пред хората)