Кокошка, 65-и набор, роден град – Кюстендил

Гавра с червеното острие Мая Манолова в Wikipedia
Обновена: 26 юли 2013 15:48 | 26 юли 2013 15:48,
164
Кокошка, 65-и набор, роден град – Кюстендил
Снимка: Dnes.bg

Страницата на Мая Манолова в Wikipedia осъмна кудкудякаща.

Незнайни зевзеци са подменили снимката на лявото острие с прекрасна и наперена черна кокошчица.

Инак биографията й е същата, родена е в Кюстендил през 1965 г., депутат в 40-ото, 41-вото и 42-рото НС.

Има и любопитни факти като тези например: "В 41-вото Народно събрание Мая Манолова сработва добре и прагматично в законотворчеството с колежката си Искра Фидосова, въпреки че от време на време между двете се разгарят и спорове".

"В област Кюстендил, Мая Манолова е известна освен като политически прагматична, но и като сговорчива депутатка за прокарване на лобистки и корпоративни интереси. Преди успешния старт на политическата кариера на Мая Манолова в БСП тя има обща адвокатска кантора с Петър Паунов, кмет на Кюстендил и неуспял кандидат-лидер на СДС", допълват списвачите.

Личният й живот пък е описан от цветущо, по-цветущо в Wikipedia. Ясно е, че платформата е отворена и всеки може да пише и допълва нея, но нека все пак прочетем.

"През месец май 2011 година се развежда със съпруга си Милен Манолов, който е митничар на ГКПП "Гюешево". След като вече е сама, Мая Манолова се отдава на връзка с колегата си Ангел Найденов – също депутат от левицата, докато в същия момент и той е в процес на развод.

Седмица преди това Манолова категорично отказва да коментира "слухове" за връзката ѝ с Найденов. Поради близостта си с Найденов тя често е става причина за закачливи ситуации в парламента. В един от случаите един от народните представители на управляващите дори не издържа и я пита от парламентарната трибуна: „Как пък не се намери един член, който да ви задоволи“. По време на предизборната кампания за местни и президентски избори през 2011 година, избирателното бюро на БСП критикува връзката между Ангел Найденов и Мая Манолова, които настояват Найденов или да узакони прелюбодеянията си, или да се върне при законната си съпруга д-р Нина Найденова".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
7
 
! Отговори
Елизабет преди 10 години
МОРАЛ НА КОМУНИСТ ! Иначе , те не са такива , всичко им е в петите .
95
1
 
9
 
! Отговори
Радост преди 10 години
Пропуснали са, че е учила в Москва със Станишев и бившата му изгора Еленка.
94
4
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 10 години
До ГосподОбръщението беше към Бога, а не към пациент на Четвърти километър! Но все пак разяснение - предполагам, че не въпросната ММ е преподавала на писалите по долу и на т.нар. "Господ" в частност, за да проявяват явно вродената си тъпотия по форумите! Все пак идеи могат да се излагат и по-коректно, и по-възпитано! Но де толкова ум...
93
3
 
3
 
! Отговори
foreigner преди 10 години
***
92
21
 
8
 
! Отговори
mario.fu.90 преди 10 години
А НА ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ СНИМКА НА ЧОВЕКА СЛОН. НЕ ЗНАМ ЩО Е ТОЛКОЗ ГРОЗЕН ТОЯ ТИП ЦВЪ ЦВЪ.
91
5
 
22
 
! Отговори
ххх преди 10 години
наистина кокошчица
90
6
 
17
 
! Отговори
Господ преди 10 години
До ВъзмутенЗащото такива като Мая Манолова са виновни народът да е ***, кокоши и безпросветен. Отървете се от тях во имя Отца, Сина и Святого духа. Няма все аз да ви върша работата.
89
4
 
17
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 99Цацаров ли те държа за х. я да не ходиш да гласуваш на 12-ти май, а вместо това те прати да береш печурки?
88
8
 
3
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 99Алф от планетата Мелмак е виновен, ***!
87
9
 
26
 
! Отговори
Цацаров преди 10 години
Цацароооооов, ти докара страната до това комунистическо безумие, като им натика властта на поднос ,заедно М.Манолова. Сега ,дебела червена ***, кажи как да се оправят нещата или отново ни чака купонна система за мляко,хляб и портокали, както при Виденов. Започва епопеята Белене, неограниченото комунистическо лапане...............
86
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Манолова добре се вписва в атмосферата на лековатост,която цари в парламента.Липсва достолепие,липсва модерен усет за поведение.Всичко е елементарно,пошло и глуповато.
85
13
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 10 години
Четейки коментариите по долу мога да кажа само едно нещо: "Боже, колко тъпотия и простотия, колко бясна от безпомощността си злоба си пуснал в България! Защо, Господи?"
84
15
 
16
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Тази ***-ка наистина ме изненада снощи да се спре пред тия *** на площада и да тръгне да им се обяснява. Тя тръгва да им отговаря, а те не я изслушват и веднага я надвикваха със следващ въпрос. Какво всъщност е очаквала от тази обезумяла олигофренска *** Майчето. Майчеее, Майчееее...никога няма да достигнеш тарикатлъците на истинските управляващи. А те прилагат Пълен игнор на тълпата която иска да ги линчува понеже знаят, че няма смисъл да им се обяснява.Има доста да учиш още!
83
25
 
13
 
! Отговори
г-н Тау преди 10 години
колко интелигентен трябва да е човек ,че мозъкът му да роди подобна ДОЛНА удурма...а може би ,просто трябва да е умен,красив и ***!
82
11
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя си е направо ***, не кокошка.
81
46
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберски простащини.
80
17
 
26
 
! Отговори
Маджаров преди 10 години
Да само Бойко ПИЧА ги оправя тези кокошки. ГЕРБ ПОБЕДА ПИБЕДА
79
7
 
5
 
! Отговори
20823 преди 10 години
Опитай да публикуваш снимка на някоя от тях и да си напише мнението,независимо какво е то.Т.е да не се крият под анонимноста.И виж какви гадости ще видиш написани.Простотията няма цвят.И ако тогава мислиш така,пак напиши.
78
7
 
46
 
! Отговори
Absolutism преди 10 години
Кокошката, за разлика от Мая ***, е полезно животно
77
0
 
12
 
! Отговори
Любо преди 10 години
А-ха-ха-ха!