НС ще бъде щурмуван, смята Христо Мутафчиев

Актьорът вижда изход единствено в предсрочни избори
Обновена: 29 юли 2013 16:40 | 29 юли 2013 12:29,
351
НС ще бъде щурмуван, смята Христо Мутафчиев
Актьорът не спира да ходи на протестите. Снимка: Булфото

Актьорът Христо Мутафчиев прогнозира, че следващата стъпка на протестиращите е да влязат на щурм в Народното събрание.

Още по темата
"Единственият изход от ситуацията са предсрочни парламентарни избори, но като се предприемат спешни мерки за поправка на Изборния кодекс", настоя той пред "Фокус".

Той смята, че резултатите от изборите няма да повторят сегашната картина, както заплашвал лидерът на социалистите Сергей Станишев.

По думите му резултатите няма да бъдат същите, защото хората, които протестират на улицата, вече не са същите.

"Събитията пред парламента в нощта на 23 срещу 24 юли са провокирани от появата на белия автобус на фона на нервното състояние на протестиращите", категоричен бе той.

Според него за действията на полицията от онази нощ трябва да бъде потърсена отговорност от главния секретар на МВР, защото той е прекият ръководител на полицаите.

Вътрешният министър също имал вина според Мутафчиев, но по-голяма била вината на главния секретар на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До триумфанБоят е близо,безкрайно близо!!!
245
0
 
5
 
! Отговори
триумфан преди 10 години
Много още ще се НАДЯВАМЕ да ни оправят...Докато няма бой,кръв и огън нищо никаде не се оправя.Историята го е доказала ,но нашите историци мълчат,сакън да не сабудим спящият...
244
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комбинацията от алкохол, посредственост и гъзоблиз***не винаги води до реанимацията. Не ти щем "съветите", ами се опитай да запазиш последните си остатъци от достойнство с мълчание.
243
2
 
6
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Гражданска война трябва на държавата,това е единственото спасение веднъж завинаги от омразното зло комунизъм. Търсят си го червените *** и трябва да си го получат, те дразнят с действия и думи, те са *** нямащи нищо общо с демокрацията, а симпатизантите им дори не наподобяват и ***, няма такива животни толкова *** на планетата, да те лъжат мамят и манипулират и пак на тех да вярваш. Смърт на всички комундури и на поколенията им, това е изходът.Световната история го е доказала.
242
12
 
6
 
! Отговори
Франц Кафка преди 10 години
Има един лаф за тоя. Знаете ли, коя е единствената мутра сред артистите? Е те тоя е! Мутра подкрепя мутра. Президентът и Фандъкова нямат вина?!
241
3
 
4
 
! Отговори
Е това пък е... преди 10 години
...възможно само ако Дарт Вейдър пристигне с един звезден разрушител,пълен догоре с щурмоваци....
240
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя се изказа не подготвен. Не му се отразява стоенето на слънце добре доста е слънчасал. А, че ближе *** на Борисов е ясно няма нужда да го показва.
239
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама Тиквата яко е раздавал пари на "ЕнтелЕгенцията" Куцо,сакато и алкохолизирано се бори за него. Страшен примитивизъм и простащина.
238
2
 
14
 
! Отговори
дядо Данчо преди 10 години
Споко,драги ми патриотарчета!Вината за хала са родителите ни в 1944г.допустали криминали, ратаи и калфи да заграбят власта.Вината е и наша,когато Унгарци,Чехи и Поляци се бунтуваха,ние ги окупирахме!Вината е и Ваша,че търпите 24г.внуците на криминалите и *** все още!Аз съм оптимист,ще стане още по зле когато правнуците Ви яхнат!
237
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще щурмувам *** на Мутафчиев, този велик политик и държавник, който явно е човекът с меродавното мнение по въпроса за изборите..
236
10
 
23
 
! Отговори
щурмувак преди 10 години
Този може да щурмува само бутилката.Дори и в Карлово /родния му град / много не знаят ,че е артист.
235
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако стане това депутатите ще изпотрошат отвътре всичко и после ще го пишат на сметката на протестиращите.Както и с автобуса.После пак еничарският корпус ще набие мъже<40 кг,жени и деца.На следващият ден МВР шефът ще съобщи,че около парламента не е имало служители на МВР.Само някакви хора с палки,щитове и униформи.Паралелен свят-това е то.
234
19
 
27
 
! Отговори
outsider преди 10 години
Тоя ухилен *** трябва да бъде осъден по късата процедура като подбудител за извършване на престъпление. Трябва да се прилага закона такъв какъвто е, иначе тези, които го нарушават, както например с провеждането на среднощни окупации на парламента, ще сметнат, че всичко им е позволено, и че всичко може да им се размине.
233
6
 
7
 
! Отговори
seira преди 10 години
ТОВА Е СЪЩОТО, КАТО ДА ТВЪРДИ НЯКОЙ, ЧЕ СТАНИШЕВ Е КОМУНИСТ!!!...
232
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бездарен актьор незапомнен с нищо, но пък всеизвестно квартално пиянде :)
231
10
 
16
 
! Отговори
seira преди 10 години
До Бойко Борисов е... комунист!МОЖЕ ЛИ ТОЯ *** ДА БЪДЕ КОМУНИСТ?!КОМУНИСТИТЕ СА СВЯТИ ХОРА!!!ВИЕ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ ИСТИНСКИ КОМУНИСТ?...
230
6
 
10
 
! Отговори
краси преди 10 години
Не си познал. Сами ще се изнижат като мокра връв от парламента.А ти стой по далече и не мъти главите на хората.
229
6
 
25
 
! Отговори
Ники преди 10 години
Мутафчиев сссссссс Найо Цицин.....
228
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутафчиев, от политика нищо не разбира. Каквото е казал до сега, не се е случило. Хубаво е да потърси лекари, вместо да зове към насилие и безредици. Време е Прокуратурата да се заеме с такива подстрекатели. Изредиха се повече от десет "известни" личности, които от улици, площади и телевизии, открито подстрекават към безредие и насилие..
227
10
 
28
 
! Отговори
zxczc преди 10 години
тоя не получи ли инфаркт? ще ще иначе явно състоянитео му е увредило сериозно мозъка не знам как ще стане 1500 човека да щурмуват каквото и да били че реват като магарета от 3 минути палки