Оставаме до оставка, крещят кафеджиите пред парламента

Десетки се събраха на протест, развяват знамена и лозунги
Обновена: 1 авг 2013 09:22 | 1 авг 2013 09:11,
129
Оставаме до оставка, крещят кафеджиите пред парламента
Снимка: БТА

Около 50 души са се събрали на протест "На кафе" пред парламента.

При паметника на "Цар Освободител" са издигнати лозунги, на които пише: "Оставаме до оставка", "В любовта е истината - ДАНСwithme".

Чуват се освирквания, скандирания за оставка. Протестиращите развяват български знамена.

Още по темата

Част от протестиращите наричаха "говедо" всеки депутат, който влезе в сградата на Народното събрание.

Издигнати са плакати, на някои от които е изписано: "Пари на мафията не давам", "Пладнешки заем", "ДАНС – не кой, ЗАЩО?".

Има засилено полицейско присъствие в района на парламента. Движението по бул. "Цар Освободител" обаче се извършва нормално.

Няколко души на велосипеди и с български знамена преминаха по булеварда в посока Софийския университет и скандираха: "Оставка!"

Междувременно депутатите продължават да обсъждат и гласуват актуализацията на бюджета, след като вчера прекъснаха обсъждането.

В началото парламентът прие работната си програма за днес и утре.

В нея е второто четене на промени в НПК, президентското вето върху закона за СРС-тата, както и промени в комисии. За петък е предвиден и парламентарен контрол

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: На кафеНСпротестиращи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
10
 
7
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н 71,Има една много хубава поговорка, че "Пилците се броят наесен".Та, като се върнат в София студентите, учителите и кой ли не още (включително ваканцуващите депутати), ще е още по-забавно :)))
54
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Утре ще са още по-малко,че Пашата от вчера спря плащането! Да видим,колко са ентусиастите?!
53
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Търпение му е майката, казва народа. Та и протестиращите - четири години ще пият кафе!
52
3
 
9
 
! Отговори
жулиен преди 10 години
Освен сеирджии и кафеджии днес в парламента протестиращите бяха наречени и кръчмари от депутатката от герб ангелова.Не и прави чест,знае се,че електората са лош матрял,а сега и кръчмари,ще ни дойде май множко.
51
7
 
33
 
! Отговори
Bob преди 10 години
Пак манипулативни заглавия- "Десетки се събраха на протест"..Да се чете- "ДЕСЕТИНА се събраха да пият кафе"
50
3
 
29
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Г-н 65,Бойко Борисов е такава бита карта, че вече никой не го бръсне за слива. Не виждате ли, че всяко негово изказване се приема само с присмех.А след вчера вече е тотален аут. С или без протести, партията му отива в канала. Ама сам си е виновен.
49
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо пишете "десетки са се събрали", после се разбира, че били 50. Нищо чудно от тях 20 да са журналисти, 10-20 да са случайни кибици и всъщност тези толкова многобройни протестиращи циркаджии да са 10-тина. Е, заслужава ли си всеки ден да им обръщате внимание, да пишете за тях, да ги дават по телевизията? В момента, в който спрат да ги правят медийни звезди те ще си намерят друго място за дрогиране и пиене на кафета, уискита и тем подобни, на друго място ще си показват циците и задниците
48
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хора без работа
47
4
 
32
 
! Отговори
nelineli9 преди 10 години
тези, дето днес са там явно не са разбрали,че пашата плащаше до вчера
46
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днеска си гласуват откраднатият милиард от народа и излизат във ваканция да празнуват!
45
0
 
12
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Пълно пиршество на простотията настъпи у нас.Във века на високите технологии и на тъпите медии,хората нищо не могат да научат и от двете,но най- важното е че не искат.Единственото свято на този свят остана култа към парите, разврата, безгрижието и извратеността дори.Затова и в България няма смисъл да търсим все още качествени хора и в политиката.При това масово затъпяване и промиване на мозъци,няма как умен човек да бъде лансиран от маломозъчни ***,които мислят само за животинското в себе си
44
16
 
6
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Пишете здраво, г-да позитановци, че май г-н Станишев се е споразумял с Тиквич и скоро няма да има нужда от вас. Гледайте да нацъкате още малко стотинки, че зима иде...
43
11
 
4
 
! Отговори
teo преди 10 години
Уважаеми КАФЕДЖИИ, спрете кафетата, ЗАЩОТО ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ОКОПАХА ТАКА ДЪЛБОКО, ЧЕ СЕГА ПЕЯТ, КАТО ПЕЕШ ПЕНКЕЛЕ КОЙ, КОЙ ЛИ ТЕ СЛУША !!! ЯВНО С КАФЕНЦА НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА ИЗВАДЕТЕ ОТ ОХРАНЯВАНИТЕ СТАБИЛНО ОТ МИЛИЦИЯ-ПОЛИЦИЯТА И ЩЕ ТРЯБВА НЕСТАНДАРТНИ МЕТОДИ (както казва СерГЕЙ-ибрика) ЗА ПОСТИГАНЕ НА ОСТАВКА ОТ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ОК???
42
3
 
19
 
! Отговори
ii преди 10 години
Не десетки а десетина се събраха пред парламента. Останалите са журналисти които ги снимат.
41
3
 
16
 
! Отговори
Дадо преди 10 години
Нека останат, но да не пречат на движението и на нормалните хора. Как ли успяват да измучат "***".
40
8
 
4
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
"*** се обади на Йовчев, вече е блокирано всичко. Това е бавене, за да ни блокират вътре в парламента. Да не пита после... ама аз не знаех"
39
13
 
2
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Драскачите на щат от скритата тройна коалиция, какво стана, Бойко поска избори май месец, а ние протестираме? Спука се и този балон във вашето плюене по протестите! Питайте сега какво да пишете във вашите централи, или вече ви сведоха новата информация?Жалки сте, също както Гея, Бея и новообрязания *** гьотферен сидер ага!Нов изборен закон!Оставка на куклата на конци Олигарски!Не на ибикчийството!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!
38
1
 
3
 
! Отговори
ние преди 10 години
До @ 37Айде за теб ще се направи компромис. Можеш да се оттеглиш в Нареченските минерални бани. Ама не мърдай от там, че после е Карлуково и....
37
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Намерете си работа бе мама му стара,!Не стига че протестират тези които ви храняти то с искането за по-добър и достоен живот!А вие мързеливите и необразовани, в желанието синикога да не работите и да живеете на социални с по 15 деца?дърпате Родината надолу към безднатаНо няма как да го разберете, защото по примера на сергей, местан, доган, воленнямате и един работен ден, за да разберетекак си вади хляба човек с труд?ОСТАВКА
36
8
 
1
 
! Отговори
атакист преди 10 години
ще работите и ще ни давате парите си на наса ние ще живеем винаги на социални помощиатака победа давай волене