Преди ваканцуването! Махайте се, крещят десетки пред НС

Протестиращи се събират "На кафе" около парламента
2 авг 2013 10:12,
57
Преди ваканцуването! Махайте се, крещят десетки пред НС
Депутатско нашествие преди ваканцията. Снимка: Булфото

Десетки протестиращи се събраха около парламента в последния работен ден преди ваканцията на депутатите, която ще продължи от утре до края на август.

30 души освиркват северния вход на парламента и посрещат с викове: "Махайте се", "Страхливци", "Оставка" депутатите, които идват на работа.

Още по темата
Друга група от протестиращи пък се събраха "На кафе" до паметника на "Цар Освободител".

Засилено е полицейското присъствие в района около Народното събрание. Разширена е и зоната за сигурност около сградата.

Шествието снощи обяви, че силата на гражданското недоволство няма да намалее, докато депутатите са във ваканция.

Очакванята са в събота сутрин от площада пред Народното събрание към морето да потегли антиправителствен протестен поход.

Под наслов "Орешарски марш!" походът ще мине през големи градове, а крайната точка е резиденция "Евксиноград", където ще почива голяма част от политическия елит.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: На кафеНСпротестиращи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
до Мето преди 10 години
Мето ти си един от т.н. платени драскачи ,нали !познах те веднага !как ще платиш да десетки хиляди по улиците ,човече.това е невъзможно дори теоретично,ама като ти плащат що да не пишеш ,нали!
41
2
 
1
 
! Отговори
Мето преди 10 години
Преди малко минах оттам. Телевизионните оперотори са 3 пъти повече от тях. Преобладават само полицаи, губят им времето а престъпността трупа кинти и финансира протестите.Но явно парите свършват, желаещи за 50 лв. няма. Трябва голяма метла и да се почне от режисьорите на т.н. спонтанен протест.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Крещят десетки" или казано по друг начин: крещят няма и сто човека...Аз в кръчмата и по сватби съм виждал да крещят повече хора.
39
0
 
4
 
! Отговори
Bond преди 10 години
уф защо ли като чуя "политически елит" ми се повръща
38
0
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
До Karabas BarabasПолицаите пазят гражданите от народните представители.Може да са агресивни?Даже май счупиха един рейс.
37
2
 
8
 
! Отговори
Karabas Barabas преди 10 години
Петдесет дни се чудя, кого, защо и от кого пазят ежедневно 1000 полицаи набутани като в консерва-копърка из жандармерийските камионетки. Нали това са народните избраници. Народът им се радва, приветства ги, оценява ги по достойнство. Докъде ще я докараме когато се наложи всички институции да се пазят и ограждат от "любовта" на онези които им плащат заплатите. Това ли е демокрацията - ограждения, полиция, жандармерия, палки и каски.
36
1
 
3
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Ай ,че нар. търтеи.
35
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кви са трътлести тези другарки и другари червени ***!!!!!!
34
2
 
7
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
"Елате ни вижте" - то са дебели г..... токчета ,костюмчета , ама май нема го даскорошното спокойствие.
33
4
 
6
 
! Отговори
Да попитам преди 10 години
Моля за обяснение. Като има само 20 задрямали пенсионери пред НС, и избранниците от нищо и никого не ги е страх, защо тогава целия полицейски състав е там да ги пази!? Излиза, че нахалост се изразходват милиони за охрана на хора, които нямат нужда от такава, а електората по места го грабят, пребиват, изнасилват и прочие.....Нещо не ги навързвам нещата.
32
5
 
4
 
! Отговори
ДО 33 преди 10 години
Приятелю, за съжаление тезата ти, че са безстрашните нови герои на България не издържа! Защо като са толкова курнас се криха по тъмни доби по коридори и автобуси!?
31
6
 
11
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Не мога да разбера как БСП в София не могат да докарат повече от двайсетина човека в своя подкрепа , а на Бузлуджа -хиляди.Въпроса е -толкова ли ги е срам от принадлежността си че се крият в гората, или са стари навици.
30
4
 
15
 
! Отговори
Мда.. преди 10 години
Никога рейтинга на тази институция не е бил толкова нисък. Средностатистическия депутат буди уважение сред народа, сиреч избирателите си колкото една средностатистическа ***. Отвращението поражда само споменаването на имената на тези "достопочтени"..личности. Последното, което разбрах е че *** мигрират към морето. Дали могат да плуват?
29
19
 
13
 
! Отговори
rabat преди 10 години
До30Какво шубе бе човече?Събрали се 20 пенсионера за безплатното кафе и видиш ли уплашили депутатите-смях!
28
3
 
10
 
! Отговори
роял преди 10 години
До БГ Явно си безнадежден случай и затова не искат да си те приберат на 4-ти км! Дерзай - твоя е титлата МЕРИНДЖЕЙ на протести(туи)ращите! И се научи как се пише името на държавата,(която още те търпи) в която пребиваваш!
27
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как така ще почиват , от какво са се изморили позор са те ...
26
6
 
22
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 10 години
Явно голямо шубе ги тресе, щом се движат само в големи групи!!!! Цирк!Да ги видим на разотиване какви мурафети ще измислят!
25
0
 
12
 
! Отговори
BEZNADEGDNO преди 10 години
Balgaria nikoga nqma da se opravi dokato naroda e razdelen.Ednite pluqt drugite,tolkova mnogo omraza Stranata stava po-zle i po-zle,naroda zivee v mizeriq ozlobeni edin sre6tu drug Taka s razidenen narod BAGARIA NIKOGA NQMA DA IZLEZE OT TOVA NEVEROQTNO BLATO V KOETO E ZATANALA.........BEZNADEGDNO
24
7
 
13
 
! Отговори
хан преди 10 години
...при демокрацията е по -важно мълчанието на милионите , отколкото крясъците на " десетки"- те..
23
3
 
10
 
! Отговори
Прощално преди 10 години
Щъркелите вияткръг на заминаване.Жабите размахваткърпи на прощаване.