Няма причини за вот на недоверие, убедена е Нинова

БСП и ДПС ще го отхвърлят, сигурна е тя, за "Атака" не знае
53
Няма причини за вот на недоверие, убедена е Нинова
Корнелия Нинова. Снимка: Булфото, архив

Право на опозицията е да предприеме тази стъпка, но ние с  факти и аргументи ще докажем, че нямат основание. Така Корнелия Нинова от БСП коментира по Нова телевизия анонсираното искане за вот на недоверие за цялостната политика на правителството, което ГЕРБ ще внесе в деловодството на парламента в четвъртък.

Тя увери, че БСП и ДПС ще го отхвърлят, но отказа да се ангажира с прогноза за позицията на „Атака“ с мотива, че не може да говори от името на парламентарната група на националистите.

Нинова отрече критиките, че с намаляването на цената на тока с около 5%, кабинетът се опитва да си купи време и социална търпимост.

Още по темата
„Това е нов начин на ценообразуване, не е изкуствено наложено с административно решение, а е пазарно обосновано“, увери тя.

Социалистката припомни, че правителството е обещало до края на мандата си да увеличи минималната заплата до 450 лева.
 
Според нея е разумно това да стане през следващата година, защото в момента кабинетът на Пламен Орешарски работи с бюджет, заварен от предишното управление и едва ли ще се намери ресурс сега.

На един президент не му отива това. Така Корнелия Нинова коментира думите на Росен Плевнелиев, че „не изключва вариант за трайна дестабилизация на България заради честата смяна на правителства, политическата криза и протестите”.
 
„Той точно да напряга ситуацията – не му отива”, настоя тя и призова държавния глава да посочи кого точно има предвид, като казва, че у нас влияние върху политиката има тесен кръг от хора.
 
„Искаме да сложим край на това монополистите да извиват ръцете и да мачкат малките”, подчерта Корнелия Нинова.
 
Като пример за това тя даде намерението на управляващите да въведат минимално гарантирана рента, която арендаторите ще са длъжни да дават на собствениците на малки парцели. Колко ще е тя ще зависи от мястото на земята и производителността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато си компромеННННННтиран, както го казва недостижимата логорейка Мая Манолова (тя щото все се държи за корена МЕНТА), отвсякъде, и когато продължаваш да го играеш велик богоизбранец, тогава вотът на недоверие слещу теб е задължителен, драга коалиция на голямата далавера. Натриването на носовете ви е само нежно предупредителна прелюдия, а дали ще си вземете бележка и поука или не - изборът е ваш.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никакъв вот направо нови избори. Преди това лустрация - всички ченгета от ДС вън от управлението на държавата. Тея сегашните ни пращат в Северна Корея.
43
3
 
0
 
! Отговори
Атлет преди 10 години
Росен Плевнелиев според мен изказва за пореден път своята политическа пристрастност и това никак не е добре. Определено не се държи, като човек от народа, а по-скоро прави услуга на партията, която му издигна кандидатурата за президент.
42
2
 
10
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Нешастници!Ако не Ви е известно, винаги завършвате управлението с бой от улицата! Несмятайте тройната коалиция!Тартора Доган не го гръмнаха поради засечка. Там Станишев беше кукла на конци!!!!
41
3
 
20
 
! Отговори
българин преди 10 години
Вижте се, бе, "българи" - недоразумения на природата, вижте тая нагла *** - Корнелия Нинова. Ето кой сте избрали да ви "управлява" в ***.
40
3
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 10 години
Е па то чунким техните вотове успеха едно време бе-петнайсе напрайха и нищо не стана,ама то нашто са не види де,кво сме ний прайли си останало тамка на боклукат,па след година кат си сменат местата ония тай ша праят и ша си цъкат с тия топката на малки вратички па Народа кой жив,кой здрав ша ги гледа още сто годин.Ей затуй от Филибето до Софията требва през сто метри по магистралата бесилки да турят ама от двете страни де-таман ша стигнат да фанат колкоз требва и да ги клъват гаргите тамка...
39
25
 
8
 
! Отговори
Симо преди 10 години
Естествено, че вотът на ГЕРБ няма да мине, но и самото му искане е нахалство - след като не спряха да пречат на правителството да работи сега били недоволни от работата му...
38
22
 
9
 
! Отговори
don baston преди 10 години
Няма да мине тоя вот, а Атака ще го подкрепят само за да правят напук на ГЕРБ, това е повече от сигурно. Добре е скастрила Нинова президента, който въпреки обещанията си, че ще се еманципира от ГЕРБ продължава да участва в политическите им театри и го играе вечната опозиция на червените, а уж търси диалог.
37
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да.За комунистите, трябва гражданска война да стане и тогава отново няма да виждат причина да си тръгнат.Абе, наглеци!
36
5
 
15
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
До ДанъченТака ли ? Че аз незнаех , че Ленин е против комунистите и осъжда издевателствата който са направили през последните 70-80 години и продължават да правят ...струва ми се , че или си почитател на световноизвестния некадърник Сергей Станишев или просто нямаш ни най - малка идея кой е Ленин ! А и името Владимир съществува повече от 1200 години! така, че няма как да съм кръстен на един масов убиец на невинни хора! Поздрави на некадърника от БКП Станишев твоя господар! УРАААА ! урудии :)
35
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая чак отвън е червена
34
18
 
10
 
! Отговори
аз преди 10 години
Боже.. Росен Плевнелиев пак се прави на компетентен по всички въпроси и пак ще спасява България. По - добре да млъкне за известно време, че само глупости говори !
33
5
 
27
 
! Отговори
ггг преди 10 години
Вън от България на комунисти, *** и турци . Койото остане в трудов лагер.
32
6
 
5
 
! Отговори
Данъчен преди 10 години
До ВладимирХей, Владимир ти да не си кръстен на Владимир Илич Ленин, защото с написаното в поста си мязаш като него.
31
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛЕЛЕ, ГЕРБЕРСКИТЕ КОМУНИСТИ И КАЛИНКИ СА НАЛАЗИЛИ НЕТА!
30
5
 
23
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Не мога да напиша точно какво мисля за червените милнионери към които принадлежи и въпросната другарка,защото ще ми наложат бан и изхвърлят от сайта,но Господ да ги накаже червените лъжци поне до трето коляно,да пукнат в мизерия и пропилян живот!
29
6
 
24
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Идва зима и самодоволните им усмивки като тази на снимката бавно ще замръзнат. Няма по-голям кеф от това да гледаш унили физиономии на БКП-активисти, назначени за милионери. Лукановата и Виденовите зими ще им се сторят като весел панаир в сравнение с това което им предстои на тия самозабравили се типове.
28
4
 
21
 
! Отговори
Дааа преди 10 години
Няма никаква причина,нали на народа му давате първите три букви от името си,другарко.
27
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 777За Нинова има място в Сливенския затвор.Нейния електорат-*** ще и се зарадват много.
26
7
 
25
 
! Отговори
Читател преди 10 години
Незнам нали си давате сметка, колко неприятни емоции предизвиквате в зрителите на телевизиите с вашето появяване на екрана. Човек, колкото и да е непукист на вашите лъжи, наглост, лицемерие и неприязън към инако мислищете е непосилно. За оставката трябва мъжка воля, но и това ви липсва.