Медийният интерес към бежанците се засилва значително

По 200 публикации се появяват на ден
Обновена: 18 окт 2013 16:13 | 18 окт 2013 16:13,
4
Медийният интерес към бежанците се засилва значително
Снимка: архив Булфото

Рязко се е повишил броят на публикациите в медиите за бежанците, сочи изследване. За периода 2009 г. - 2012 г. са преброени 812 публикации, а само за последния месец те са близо 8500. На ден се падат средно по 200 публикации.

Основно в медиите намират място проблемите, свързани с нелегалните имигранти, като репортажите стъпват основно на данни от МВР. Според Службата на Върховния комисар на ООН за бежанците вече се наблюдава тенденция, според която вместо за нелегални имигранти се говори за бежанци.

Броят нелегалните имигранти у нас се повиши значително след ескалирането на напрежението в Сирия и нарастването от опасността от военни действия в района.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това са нелегални емигранти и би трябвало да бодат експулсирани! Абсолютно незаконно им се раздава статут . Сами си точиме ножа. В центъра се е напълнило с разни *** които въобще си нямат хабер от ред. Пресичат напред назад струпват се на тумби въобще заформя се анархията. Спешно свикване на референдум за затваряне на границата е нужно щом хрантутниците не могат да вземат решение. Може ли от 50 000 бежанци в целия ЕС 7000 да са само в малка България!?
1
0
 
8
 
! Отговори
Registriran преди 10 години
Айде пак, спомене ли се, бежанци и веднага снимка с някакви деца, и оди се умилявай, интересно като крадат пак ли слагат такива фотографии?