Почина Младен Мутафчийски

Бизнесменът си отиде след кратко боледуване
Обновена: 4 ное 2013 19:44 | 4 ное 2013 12:39, Камелия Цветанова
58
Почина Младен Мутафчийски
Младен Мутафчийски. Снимка: Булфоот, архив

На 62-годишна възраст след кратко боледуване почина известният бизесмен Младен Мутафчийски, съобщи сайтът Фрогнюз, чийто съосновател беше той.

Той бе собственик на един от най-луксозните хотелски комлекси в Слънчев бряг. Бе и почетен консул на Република Сан Марино в България.

Мутафчийски е роден в София. Завършва ВИАС със специалност "строителен инженер". По-късно учи и специализира в едни от най-престижните университети на САЩ.

Работи в наши дипломатически представителства в чужбина. Една от най-отговорните му мисии е в Етиопия,  Африка.

Мутафчийски е бил агент на Държавна сигурност в периода 1980-1988 година.

Бил е служител в „Кинтекс”, а след това директор на държавната фирма Тератон. В средата на 90-те години основава „Селена холдинг”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Към др-та Тъга (41) преди 10 години
ДругаркЕ, комай искаше да кажеш "като лешояд", *** те досрамя (да не повярва човек) и го написа "като лъв"...
37
0
 
3
 
! Отговори
www преди 10 години
До ТъгаСигурно си си изплакал очите по този ком. *** !!!!
36
1
 
8
 
! Отговори
до всички преди 10 години
пишещи по-долу -е и какво умря едно ченге по-малко,един приватизатор по-малко,а ние дето ги остовихме безнаказано да крадат,превъзнасяхме се по тях,бисеров и той щял да ходи в царството на сенките е и какво от това -ние по-млади ли ще станем ,по-богати ли,ще ми вдигнат пенсията от 169лв.на 900 лв. и мен ще ме направят почетен косул.Баста стига вече каквото и да говорим всичко е толкова безвъзвратно загубено ,че ми иде да вия,а тия платените нека си протестират ,идват друга смяна крадци,дечицата
35
21
 
1
 
! Отговори
Тъга преди 10 години
Много е тъжно че дори смъртта не ви възмездява ГОСПОДА живи антиКОМУНИСТИ, пишещи по-долу във форума ?Само че вие ще броите стотинките цял живот......а има приказка - ПО ДОБРЕ 50 ГОДИНИ КАТО ЛЪВ А НЕ 100 като ОВЦА.....
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Катафалката няма багажник, другарЮ !
33
2
 
4
 
! Отговори
30072003 преди 10 години
Е,*** работа!?
32
2
 
10
 
! Отговори
Nona преди 10 години
И ся , кво?!?
31
3
 
33
 
! Отговори
Един престъпник преди 10 години
и представител на задкулисието по-малко. Добре е, че я има оная с косата, коята да раздаде правосъдие, че то ако беше останало антидържавата България и нейната смехотворна, импотентна правна система да го раздаде щеше да стане 3000-та година. Ха сига сте лели крокодилски сълзи, а! Кой какво заслужил, получил!
30
2
 
56
 
! Отговори
Бай Димо преди 10 години
Ядаха, пиха, оправяха силиконовите хубавици, трупаха милиони, и какво ? И на тях ще им пуснат въжетата, 2 кубика пръст отгоре и айде ! Добре че е нейно величество смъртта да им припомни на самозабравилите се къде рано или късно ще отидат. Айде лека му пръст !
29
13
 
18
 
! Отговори
JUL преди 10 години
Бог да го прости човеканикой не занася нищо на оня святслед смърта остава обичта или ненависта.нека бъдем по добри
28
2
 
27
 
! Отговори
по простия. преди 10 години
И още нещо философе.Важно е от къде са ти милионите.Нима се възхищаваш на нарко бароните и те ли са по-умни от нас?
27
1
 
41
 
! Отговори
мегалоидиотщина преди 10 години
Гробницата на починалия бизнесмен Младен Мутафчийски, която той си направи приживе, струва 20 бона. Сега тялото му ще бъде положено в нея. Гробницата е в няколко цвята гранит и се намира в частното гробище Св. Архангел Михаил в София. тва е кенефистански бг назначен от ДС човек....продавал оръжие и амфетимини не плащал данъци крал и накрая какво става мили честни хора....
26
4
 
48
 
! Отговори
ФИЛОСОФЕЕЕ преди 10 години
По умни от нас ли бяха висшите партиини кадри и агентите на ДС?По-прости ли бяхме ние,когато ТЕ заграбиха всичките милиони долари от външнотърговските дружества,обраха дългогодишните ни спестявания,чрез фалити на банките,заграбиха,фалираха и разпродадоха всички работещи държавни предприятия.Изнасяха нелегално цели влакови композиции и шлепове по дунава с петрол напук на ембаргото.И най-важното създавайки престъпни групировки не позволяваха на честия бизнес да се развие.
25
53
 
21
 
! Отговори
ФИЛОСОФ преди 10 години
ОТ ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ДО ТУК РАЗБРАХ ЕДНО - БГ НАРОДА Е ОСВИРЕПЯЛ ОТ БЕДНОСТ!!!!!!!И КОЙТО Е БОГАТ Е ЛОШ, А БЕДНИТЕ СА ДОБРИТЕ.......АМЕРИКАНЦИТЕ ИМАТ ПОГОВОРКА - АКО СИ УМЕН ПОКАЖИ МИ ПАРИТЕ СИ......НЕ МОГАТ ВСИЧКИ ДА СА БОГАТИ, НО ПЪК И НЕ ВСИЧКИ БЕДНИ СА УМНИ ЗА ДА ИМАТ ПАРИ.ПРОСТО ПОВЕЧЕТО БЕДНИ СА И ***.ТОВА Е.и НЕ САМО В БГ Е ТАКА...ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА ЧОВЕКА.МЛАД СИ Е ОТИШЪЛ......
24
3
 
69
 
! Отговори
странник преди 10 години
Почина НАЗНАЧЕНИЯ за бизнесмен....Такова трябва да е заглавието,а подзаглавието-ЩЕ НАЗНАЧАТ ДРУГ...СКОРО!!!ПРОБЛЕМЪТ НА БЪЛГАРИЯ СА ИМЕННО НАЗНАЧАВАНИТЕ ЗА БИЗНЕСМЕНИ,ПРЕМИЕРИ И ПР.
23
28
 
18
 
! Отговори
1234 преди 10 години
Бог да го прости! Не беше лош човек, въпреки че не беше и ангел....смъртен като всички, голям бохем, много ларж, възпитан и ерудиран! Душата на компанията !!! Жалко че няма деца и няма кой да го продължи ....това е !!!!! В медиите се пише предимно за бизнеса му, но на много хора е помогнал, за служителите си се грижеше перфектно!!!!!
22
4
 
46
 
! Отговори
Комунизмът си отиде преди 10 години
Ами да ми е жив и здрав човечеца! Поне се е нагушил с държавни пари до 10 коляно.
21
27
 
12
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Bog da go prosti .
20
21
 
8
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Vsichki sme bezsilni pred Boga. 1. Izpravete dlanta na rakata si, s prastite a gore i ia obarnata kam sebe si ! Vseki edin ot prastite stoi na razlichna visocina. Taka sme horata na tozi sviat edni po-na visoko, drugi na nisko no nikoga ednakvi.2. Sganete prastite na dolo i shte vidite kak vsicki prasti na rakata vi sa na edna visocina (linia). Taka shte sme badem na drugia sviat - vsichki ednakvi.
19
4
 
32
 
! Отговори
Целокупна България преди 10 години
Лека му пръст си не ни занимавайте с "новини", които засягат само роднините и частните му "бизнес-партньори"! Независимо чия е собствеността върху медията, тя е обществена и не е редно да се използва за лични цели!