Влюбих се в Сергей като ученичка!

Моника Станишева с четирите си деца при Гала
Обновена: 8 ное 2013 14:54 | 8 ное 2013 14:52, Петя Славова
112
Влюбих се в Сергей като ученичка!
Моника Станишева. Снимка: Булфото

„Влюбих се в Сергей като ученичка“. Това сподели съпругата на лидера на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев –  Моника. Пиар експертът гостува в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

Моника пристигна в студиото с четирите си деца – 14-годишната Моника и 13-годишния Венцислав, чиито баща е бизнесменът Венци Йосифов, и 2-годишната Дария и бебето Георги, които са от лидера на БСП.

Тя коментира нападките срещу нея и фирмата й и ги определи като опит да бъде сринат имиджът на настоящия й съпруг. „Когато чувам каква помия се излива върху мен, ми става адски неприятно. Няма смисъл да се отговаря на такива хора. Наясно съм, че се опитват да уязвят Сергей. По случаите, за които се говори за мен, съм давала много ясни обяснения. Аз съм показала всичко, което съм правила“, изтъкна Моника Станишева. 

Тя се оказа и непоколебима в идеята, че ако отново се почувства лично обидена, не би се спряла да потърси правата си в съда: „ Решила съм, че вече ще си търся правата по съдебен ред при бъдещи коментари, защото всички граници бяха минати".

В семейството си Моника се чувства сигурна и щастлива. Разбира се добре и с настоящия си, и с бившия си съпруг, като определи отношенията помежду им като в „едно голямо италианско семейство“.

Госпожа Станишева си спомни, че се е запознала с бившия си съпруг, докато е била репортер в „24 часа“. Със Сергей се среща през 2006 г., когато е избрана да работи по кампанията на президента Първанов. „Сергей като лидер на БСП беше много ангажиран. Всичко беше професионално, по никакъв начин не съм допускала нещо да се случи“ спомня си Моника.

Тя определи съпруга си като затворен човек, но добър и чувствителен. Отношенията между двамата са се задълбочили след 2009 г., когато Станишев е изживял труден момент. Именно тогава е разкрил себе си пред Моника и тя е разбрала какъв човек е той.

Децата споделиха за майка си, че е строга, но готви доста добре. За доказателство Моника приготви в студиото рецепта „Ломска саламура с пиле“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
52
 
! Отговори
ваджайнин позитано преди 10 години
пишете КОЛКО са влюбени двамата плащаме двойно
7
53
 
12
 
! Отговори
глория преди 10 години
Много хубава двойка са Сергей и Моника !!! Да са им живи и здрави децата и те самите !!!
6
3
 
46
 
! Отговори
Бай Асан преди 10 години
Винаги е по-добре да вземеш нещо изпробвано.
5
53
 
10
 
! Отговори
ками преди 10 години
Много хубаво семейство са със Сергеи Станишев !
4
10
 
47
 
! Отговори
е как така преди 10 години
ГЕЙ станишевски е бил в ХЕРСОН на брега с морячетата са събирали миди :-)а тая е женена за Банкера комунист и масон от БКп Йосифов :-):-):-)
3
54
 
13
 
! Отговори
кики преди 10 години
Mного,много красива жена и умна на всичкото отгоре !!!
2
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ах недей, ПРЪЦ
1
1
 
25
 
! Отговори
Хлеботвар преди 10 години
Има такива жени .