Посланик Николов: Чисто е досието на Боевски

Настоявал за споразумение с Бразилия, но МВнР мълчало
Обновена: 13 ное 2013 08:14 | 13 ное 2013 07:32,
22
Посланик Николов: Чисто е досието на Боевски
Гълъбин Боевски. Снимка: архив, Булфото

У нас Гълъбин Боевски е с чисто досие, казва пред 24 часа" посланикът ни в Бразилия Чавдар Николов.

По думите му един от основните проблеми между България и Бразилия е липсата на правна база за регулиране на статута на осъдените.

Още по темата
"Установих, че Бразилия трудно се съгласява на подписването на такъв договор с малки страни, а той е много важен. Ако го подпишем, това ще означава, че съдебните власти в една страна могат да поискат и получат информация от колегите си в другата. Също така ще бъде възможно изслушването на свидетели и много други неща в тази връзка. От срещите ми с други посланици установих, че е по-лесно да сключим други два договора - за екстрадиране и за трансфер на осъдени лица. Направих на няколко пъти предложения в този смисъл в самия край на 2012 г., но от външното министерство в София не казаха нищо", допълва Николов.

По думите му посолството ни е било уведомено за извеждането на Боевски от затвора по електронната поща в извънработно време, когато там не е имало никого.

Dnes.bg припомня, че дипломатът е предложен за отзоваване от външния министър Кристиан Вигенин с мотива, че уронил престижа на дипломатическата служба, като не е съобщил за експулсирането на осъдения за наркотрафик щангист.

Той обаче смята да съди българското външно министерство и допълни, че след случая "Боевски" може да се говори и за случай "Вигенин".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
15
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Кокаин Боевски може да няма досие у нас, хората може и да забравят че е наркотрафикант и наркодилър ама интернет ще помни като слон завинаги.
19
0
 
8
 
! Отговори
Canada преди 10 години
Муле с чисто досие!Това го има само в село България.Колко сте смешни :)
18
0
 
19
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Никой не знае ,че е трафикант.
17
0
 
10
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
До M..шеф на митниците по-добре.
16
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ами сега както вече стана ясно че г-н Боевски е чист като сълза, предлагам да го направим я депутат я министър нещо такова"Той беше общински съветник от ГЕРБ. Момчето е борбено, предприемчиво и с чисто досие - става за заместник на Цветанов по време на втория мандат на Борисов.
15
1
 
21
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До баба ЦецкаАз предлагам да е министър на транспорта... :Д
14
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"По думите му посолството ни е било уведомено за извеждането на Боевски от затвора по електронната поща в извънработно време, когато там не е имало никого"А те в работното си време не си преглеждат пощата пристигнала в неработните часове? :))) Тоя има за роднини герберасти, бас ловя!
13
0
 
25
 
! Отговори
баба Цецка преди 10 години
Ами сега както вече стана ясно че г-н Боевски е чист като сълза, предлагам да го направим я депутат я министър нещо такова.То нали все са ни такива политиците все чисти, редно е момчето да заеме някаква такава длъжност....:)
12
1
 
14
 
! Отговори
perekly преди 10 години
До БСП-Ако пак БСП остане на власт -няма и овце да пасат,защото ще ги изколят за банкет на ръководството на кооператива.
11
2
 
5
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Ho.ho..ho...do Vigenin nyama da se stigne,tui kato do broeni dni bsp,dps,ataka sa aut ot parlamenta.Slujebno pravit.e gerb I novi izbori septemvri shte bude mai
10
0
 
6
 
! Отговори
Данаил Десислав преди 10 години
Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни алармираха, че същият се хвали пред близки, че депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, седи зад гърба
9
0
 
45
 
! Отговори
наДървен философ преди 10 години
Смятайте какъв чадър е разпънат над момчето, потулиха всичко и сега ще излезе по-чист от сълза хахаха не е вЕрно просто какво се случва ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!!
8
0
 
21
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Poslanika poluchil imeil prez noshtta kogato ne bil na rabota i podal saobshtenie prez denia kogato balgarskoto vanshno ministerstvo e spalo.I posolstvata i ministerstvata ni triabva da imat dejurni 24 chasa 7 dni v sedmicata.Kak edin nishto i nikakav magazin bakalia moje da raboti 24 chasa a posolstvo i ministerstvo da se skasvat ot pochivki ?Ami ako stava incident ili voina e neobhodimo spesno reshenie kade e vrazkata kade sa ministri i poslanici na koito plashtame ogromni zaplati ?
7
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тарикатчето го хванали с 9кила дрога-ДА БЕ ДА?!Президента имал офшорка-ДА БЕ ДА?!Борисов бил "див каратист" и мутра и имал и той офшорка-ДА БЕ ДА?!Фидоска и ЦвъЦвъ командвали с "непозволени средства"-ДА БЕ ДА?!Борисов и Плевнелиев са милионери но не са олигарси-ДА БЕ ДА?!Протестите били платени и режисирани и незаконни-ДА БЕ ДА?!............и т.н. и т.н.....?!ДА БЕ ДА?!
6
1
 
8
 
! Отговори
Cleo преди 10 години
Dori i da sa pratili email prez noshta, poleta ot Braziliq do BG e dostatychno dylyg (transfer w Paris i t.n.) za da moje da go widqt na sutrinta i da uwedomqt BG.Mnogo maloumen opit za izmykwane.
5
23
 
14
 
! Отговори
БСП преди 10 години
протестиращите студенти :"Ние не искаме да бъдем просяци с дипломи. "Вие, ще си останете САМО ПРОСЯЦИ .ГЕРБ, като дойде на власт и отивате да пасете овцете.........
4
0
 
39
 
! Отговори
eko72 преди 10 години
Може да е бил с чисто досие но вече не е. Хванали са го кокаин, носел го е в България. Колкото и да усукват това е дрога и е незаконна. Няма значение къде са го хванали ако не там тук в бг трябва да го осъдят.
3
3
 
18
 
! Отговори
La Stampa" преди 10 години
Към протестиращите студенти през последните дни се присъединиха и преподаватели, в знак на протест срещу окаяното състояние на образователната система и продължаващата вече 24 години фалшива демокрация.Показателен е лозунга издигнат на сградата на най-авторитетното българско учебно заведение, Софийският университет, "Ние не искаме да бъдем просяци с дипломи.
2
1
 
18
 
! Отговори
ПЕЕВСКИ ДНЕС БГ преди 10 години
Гражданите на най-бедната членка от Европейския съюз вече очакват най-лошото от техните политици- ширеща се корупция, неправилно функциониране на институциите, което е допринесло за годините на икономическа криза.Но българите, като раздразнената обява за продажба на конституционния съд в иБей предполага, може би са достигнали своята повратна точка.Вече четири месеца продължават гневните протести, насочени срещу правителството на Пламен Орешарски.Опитът да се отбележи годишнината от края на комунизма, в столицата на България, София, се превърна в бунт срещу сегашната политическа систе
1
3
 
29
 
! Отговори
Kamen преди 10 години
"По думите му посолството ни е било уведомено за извеждането на Боевски от затвора по електронната поща в извънработно време, когато там не е имало никого."Ахахахахахахаа, no comment!

Спонсорирани публикации