"Ранобудните" отбелязаха Международния ден на студента

Младите хора бяха пред парламента с тениски, оцапани с "кръв"
Обновена: 17 ное 2013 16:32 | 17 ное 2013 13:57, Елка Василева
150
"Ранобудните" отбелязаха Международния ден на студента
Снимка: БТА

"Ранобудните студенти" отбелязаха с пърформанс пред парламента Международния ден на студента, предаде БТА.

Младите хора бяха с тениски, оцапани с "кръв", лежаха на жълтите павета и играха "мъртвешко хоро".

Така те отбелязаха годишнината от нахлуването на нацисти в Университета в Прага и 40 години от навлизането на танкове в Политехниката в Атина.

Още преди акцията си студентите заявиха, че няма да окупират сградата, искат да отбележат деня.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Дамян преди 10 години
Жалки форумни плъхове !!!
82
1
 
3
 
! Отговори
Perspective преди 10 години
Когато прочетох коментарите на озлобените душици тук, изгубих всякаква надежда за българина. Вие сте на дъното - по ум, ценности... Не сте и хора, а овце.
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалки чалгаджийчета!
80
1
 
1
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Чета коментарите на "другарите"..от Гърция, отдали живота си за справедливост -за комунизъм! ***-"демократи"-окупатори от СУ цвърчат "ЧЕРВЕНИ ***" и плюят по гробовете им!?!
79
1
 
5
 
! Отговори
Коко преди 10 години
Нещастници, нищо не разбират, вярват в утопии. Смешни и жалки, оставка няма да има, нулева година ще има. Кой страда от хаоса, всеки случай едва ли забавляващите се и безотговорни "студенти". Пак народа ще го отнесе, защото държавата можеше да функционира много по-добре. Студентите пречат на всички ни, този цирк сме го гледали.
78
0
 
7
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Гръцките студенти-комунисти са загивали в борбата за морал, българските студент-***-демократи се търкалят по паветата?
77
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 10 години
Смениха им памперсите от вчера и айде пак.Дикога ли?
76
1
 
5
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Мръсни по асфалта търкаляме се...Духовни пигмеи, вземете пример от студентите в Чили или Великобритания, искащи безплатно образование...
75
3
 
5
 
! Отговори
$?! преди 10 години
Егати порното :( това е резултат от тоталното изпростяване на нацията съчетано с вроденото ни чуждопоклонничество..
74
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъртвородена окупация, сътворена от болни и по същество мъртви мозъци може да роди само такова мъртвешко хоро.Този фарс е толкова нелеп, същевременно толкова маргинален, и безидеен, че ако я нямаше щедро финансираната медийна дандания надали щеше да бъде забелязан.
73
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е,и!Какво от това.? Нека се търкалят.Да не пречат на другите,Тъпанарчета.
72
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета коментарите на "другарите" по долу и за сетен път се убеждавам, че робската психика, която беше насаждана от старите и сегашни комунисти е доста успешна. Това са коментари на зомбита, които са лишени от логична мисъл. Тези хора в името на верността към собствената си партия са готови да предадат и собствените си деца, което са го правили не веднъж по време на комунистическия терор. Това го показаха и на вчерашния митинг. Голяма част от тях не знаеха защо са там. Бъдете хора, а не животни?
71
4
 
8
 
! Отговори
академик Ганев преди 10 години
55 вуза в България-53 са излишни,и да се търкаляте и да се правите на Че смешни сте-Боко ви каза трябват ни овчари-Плийз
70
3
 
2
 
! Отговори
до Рая преди 10 години
Те знаят друго Райо,че са също част от НАРОДА и то по голямата му част,и социалните мерки,работата им,пенсиите им са им важни,има закони и те са(трябва)валидни за една демокрация.Имаш 3г и половина до следващите избори-говори,работи,убеждавай а не се тьркаляй по площадите,Левски не е надувал вувузели а с години е пробивал бетонните кратуни на бьлгарите.Ти видя сега нали,ако утре има избори и тези които(не знаят защо са в София)те пьк окупираткво ша праим А?
69
9
 
3
 
! Отговори
До anti grob преди 10 години
Ти да не си България бе ***! Ходи се гръмни! Типичен червен *** си за да разправяш че България е зад правителството. Ти като си България ние кои сме. Я си заминавай за Анадола!!!
68
4
 
1
 
! Отговори
До Бай Хасан преди 10 години
Ти си единственото порно и порно актьор. Пръждосаи се за Турция!!!
67
4
 
8
 
! Отговори
пред парламента преди 10 години
Политическите трупове играха "Мъртвешко хоро" пред парламента.
66
5
 
7
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
БРАВО НА СТУДЕНТИТЕ САМО ТАКА , МЛАДИ КОМСОМОЛЦИ , НАПРЕД НАУКАТА Е СЛЪНЦЕ , И КОЙТО СЕ УЧИ ТОЙ ЩЕ СПОЛУЧИ. РАДВАМ СЕ КАТО ГИ ВИДЯ ТЕЗИ ДЕЦА , КАК СА НАСТРОЕНИ РЕВОЛЮЦИОННО И СИ ВИКАМ ДОБРЕ ДЕ БЕЗ ДОКТОРИ МОЖЕ - ТЕ ИЗБЯГАХА В ЕВРОПА, АМА БЕЗ АРТИСТИ ЗА КЪДЕ СМЕ , НАЛИ НА ТЯХ Е БЪДЕЩЕТО, САМО ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЩО УЧАТ 4-5 ГОДИНИ , ТО ЗА ПОРНО - АКТЬОРИ ТОЛКОВА НЕ Е НУЖНО, ПЪК И ТЕ ЗАВАЛИИТЕ ЗА ДРУГО ЕДВА ЛИ СТАВАТ, А МОЖЕ И ДЖОЙНТ ДА СВИЯТ.РАДВАМ СЕ НА ТЕЗИ МЛАДИ КОМСОМОЛЦИ
65
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До AntiGROBОрешарски от години работи само за себе си и за лобитата, които му плащат. Не е лошо човек преди да пише да се осведоми. За справка ще ти напомня само за хазартното лоби. Друго няма да ти пиша, че място няма да има. Ако го вярваш това, което го пишеш тежко ти за заблудите, в които живееш.
64
4
 
3
 
! Отговори
Гавра е преди 10 години
И не само това.Когато се мобилизират такива хора които незнаят какво правят и същите влияят на избори и т.н моят живот и развитие от подобни неграмотни и манипулирани хора ли ще зависи.Затова трябва правителството да падне,промяна в Кодекси ,конституция и изобщо промяна на всички ниваТакива хора като кукли на конци отидете там,елате тук подкупване схрана защото видимо са бедни и са готови за един сандвич и водада тръгнат където им кажат и ние пак както винаги вярваме на Сергейковци ,Местан

Спонсорирани публикации