Много полиция, малко протестиращи край НС

Противници на кабинета все още няма, само подкрепящи
46
Много полиция, малко протестиращи край НС
Парламентът е плътно ограден от полицаи. Снимка: БТА

Протестиращи срещу кабинета пред парламента все още няма, за сметка на това полицаите са там и са много.

Към 9 часа пред парламента започнаха да се събират хора, въпреки че официално митингът на КНСБ е обявен за 11 часа.

Групичка от млади лица тръгна от Ректората на СУ към парламента, но към този час от тях няма и следа.

Малко след 9.15 часа пред полицейския кордон, оградил централния вход на парламента, се появи групичка от около петдесетина момчета с качулки, които застанаха за минути пред полицаите, но и те си тръгнаха.

Както вече стана ясно, протестиращи няма, но пред храм-паметника "Свети Александър Невски" започват да се събират контрапротестиращи.

Към момента те са двайсетина - тихи са и развяват знамена в подкрепа на БСП и ДПС.

Очаквано полицейското присъствие около Народното събрание е засилено. В района на парламента има около 20 микробуса на жандармерията, десетки патрулни коли и стотици служители на реда. Там са и плътните метални заграждения.

Екипите и камионите на полицията са разположени равномерно от всички страни на Народното събрание, така че да блокират видимостта към входовете на парламента.

Затворени са всички подстъпи към Народното събрание, включително и ул. "Московска", откъм бул. "Васил Левски", където също има около 30 полицаи.

Иначе към днешния синдикален протест се очаква да се присъединят и "Ранобудните студенти" и таксиметрови шофьори.

Пред Столична община от браншовите организации са заявили, че очакват 1000 коли да се включат в протеста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
zaw12929 преди 10 години
До infoвие не сте народа- той си гледа работата. Вие сте заблудени- всяко стадо има ***. Но българското студентство не е мършаво и ще вдигне на крака съсипана България, не с *** протесдти, а с проекти. умният винаги ще излезе от положение, което мъдрият български народ няма да допусне- група *** наемници да го командват
37
0
 
1
 
! Отговори
zaw12929 преди 10 години
До ЦВЕТАтова не е полицейска държава: полицейските държави не търпят противозаконни протести на пиклювци и пикли и глупави студенти...
36
0
 
1
 
! Отговори
zaw12929 преди 10 години
До ХА,ХА,ХАААА....за какув се шислиш да лепиш етикети на Волем- той е и лидер и депутат в НС , а ти си какво: един злобар!
35
1
 
1
 
! Отговори
ХА,ХА,ХАААА.... преди 10 години
"СТРАХ---ЛОЗЕ /парламент/ ПАЗИ"--вика народа...!!!!ТАКА ЩЕ ГО ПАЗЯТ *** ,ДОКАТО НАМЕРЯТ ЗАМЕСТИТЕЛ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НА ВОЛЕН-ИБРИКЧИ!!!ИНАЧЕ , НЯМА КАК ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА --САМИ НЯМА ДА НАПРАВЯТ "МНОЗИНСТВО", НИТО ПЪК С ДПС/дс!ТРЯБВА ИМ НОВ "***" ....Я ,*** , Я ,ПРЪМОВА..ха,ха,ха,хааааааааа.
34
1
 
3
 
! Отговори
ЦВЕТА преди 10 години
И това ако не е полицейска държава,здраве му кажи.Ама така ще е,нали им треперят задниците.Нищо,че се показват безстрашни и праволинейни.
33
9
 
9
 
! Отговори
info преди 10 години
Студентите протестират защото: Това правителство е управлявано режисирано и дресирано от Доган и обръчите му. Защото Пи Аара на това правителство е ***, ченгесарски, комсомолски и е обиден за интелигентните хора в тази страна. И протестират, защото Това правителство им казва_ Ако не Ви харесва тук, емигрирайте! Оставка и линч за продажниците
32
6
 
6
 
! Отговори
info преди 10 години
Добро утро на червената пропаганда! Доб ре ли спахте продажни сополанчета? Днес ще имате много работа, народа възстава сериозно. Хубаво прегледайте опорните точки и се намажете с вазелин..знаете къде
31
10
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Познатият с интригите си бивш премиер и довереният му слуга наричащ себе си президент са задействали план за пълзящ преврат. Точно това се случва в последните дни в страната. Първо Борисов умишлено е принудил депутатите на ГЕРБ да гласуват антиконституционното решение, с което Народното събрание натрапи на правителството изготвянето на решение за удължаване на мораториума за продажба на земеделска земя на граждани от ЕС. Бившият СИК-аджия искал така да прехвърли вината на правителството и да привлече на своя страна националистическите гласове на Атака и НФСБ.
30
8
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Само МУТРИ-ПОЖАРНИКАРИ и ЕДНОПИСТОВИ и ПЪРВОСИГНАЛНИ ФИЗКУЛТУРНИЦИ могат и посягат на АЛМА МАТЕР!!! Явно за *** , сградата на Университета , а и самият Университет като ИНСТИТУЦИЯ , е атавизъм , нямащ нищо общо с ТЯХ САМИТЕ КАКТО ПО ВРЕМЕ ,ТАКА И ПО ДУХ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЕЗИ ***!!!
29
7
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Няколко въпроса които да поставите и да се замислите за протеста на студентите от СУ.Протестират защото:1 Екс Премиерът се изгаври с тях и показа бруталното си плиткоумие като ги прати да пасат овце и да стават овчари2 Протестират защото ги е срам да са управлявани от *** който е чел в живота си една книга Винету по негово признание. И не може премиер да е мутра която не може да чете и пише.3 Протестират защото ги е срам премиер да е създателят на СИК и ИПОН?4 протестират заради случая Ало Ваньо5 протестират заради бруталните нарушения на пловивският кмет6 протестират защото н
28
1
 
8
 
! Отговори
Оцеола Винетуева преди 10 години
Сичкото вожд, нема индианец! И ний, ***, вече не сме прости, и ний ша станим пулицаи. Протестиращи полицаи. Ша протестираме против народа, че не ще са стои гладен и да се радва на угоените черввни *** къртишка, доганка, местанка и вейселка сайдерюрушбашиева...
27
0
 
9
 
! Отговори
Dan до Дона преди 10 години
Леле..."..гаврят се със свестните имащи култура хора.",чакай малко тези с качулките които се явиха днес пред парламента ли визираш като-културни,а онези от Алма Матер-хулигани, така ли???Тези които близо 200 дена си вървят по улиците и скандират"оставка" заради наглостта на управляващите които искаха Пеевски за шев на ДАНС и в чийто редици до онзи ден беше Хр.Бисеров,са хулигани а тези в парламента които се правят,че не знаят за какво иде реч са културните и възпитаните-така ли???Ти в ред ли си?
26
6
 
10
 
! Отговори
ОСТАВКА ОСТАВКА преди 10 години
ОСТАВКА
25
0
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ми да прескочат огражденията и да минат от другата страна.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вече като гледам камерите на живо са малко полиция, много протестиращи. В момента ако тръгнат са в сградата за 1 минута. 20 полицая няма да ги спрат. Но това са студентите, те не са готови да рискуват бъдещето си с радикални действия. Те разчитат на продължителния натиск натиск.
23
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберчета, какво цъкате червени палци тука бе ? Айде на протеста та да ви видиме колко сте.Циркаджии.
22
8
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Да си оставят вувузелите и футболните *** вкъщи и да се потресат от срам, че в продължение на половин година се държат като стадо, в което са нахлули бесовете.
21
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прокопиев си е прибрал шайката, организираните от него бунтове и окупации не постигнаха очаквания резултат и сега ще си прегрупира силите. Ако си мислите, че е случайност прекратената пълна окупация на университетите и едновременно с това рязко спадналия брой протестиращи, не е случайност.
20
3
 
14
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
Не искам повече да ни управлява този, при които се откраднаха 4 млд от фискалния резерв, близо 2 млд от здравеопазването и близо 1 млд предназначен за връщането на ДДС на бизнеса.Не искам повече да ни управлява този, който ни замрази доходите за 4 години, вдигна стажа и годините за пенсиониране, вдигна цените на тока, горивата и хранителните стоки в полза на монопола, а в ущърб на народа.
19
7
 
8
 
! Отговори
Дона преди 10 години
Тия протестиращи ли, разни дрогирани, комплексирани и всеки някой, който има проблеми я в любовта, семейството, учението и все се оправдава, че някой му пречи, в случая Орешарски, правителството и комунистите му виновни. Тия хулигани, ако беше при комунистическия режим на Тодор Живков точно най - много за час щяха да са прибрани някъде и въпроса щеше да е решен.Сага се гаврят с търпението на свестните, имащи култура хора, който в днешно време са толкова малко!Оставете правителството да работи!

Спонсорирани публикации