Нина Гергова - в работната група за промени в Закона за културното наследство

Дадох си CV-то и ме извикаха, разясни лицето на контрапротеста
Обновена: 26 ное 2013 23:07 | 26 ное 2013 23:07,
55
Нина Гергова - в работната група за промени в Закона за културното наследство
Нина Гергова Снимка: архив, Булфото

Членове на работната група за промени в Закона за културното наследство могат да бъдат представители на институции, които пряко ползват в работата си този закон, както и всички граждани и представители на граждански и неправителствени организации, които имат идеи и предложения по него.

Това съобщиха от Министерството на културата, след като се появиха медийни публикации, че в работната група е попаднала и Нина Гергова - лицето на контрапротеста в подкрепа на кабинета на Пламен Орешарски.

В работната група влизат също съветници на министъра, експерти, хора от спецслужбите и прокурори.

Нина Гергова разказва и как е попаднала в работната група за изменение на закона. „Когато бяхме в комисиите в парламента, имаше едно изказване и се обсъждаше една работна група. И аз дадох изказване в тази посока, явно са го харесали, дадох си CV-то и ме извикаха”, посочи Гергова пред bTV.

"Спазвайки основния принцип на прозрачност и активно гражданско участие, Министерство на културата даде възможност да бъдат включени в състава на работната група организации, заявили желание да участват в този процес.  В работната група участват представители на Прокуратурата, ДАНС и агенция „Митници”, както и специалисти от ръководствата на Националния исторически музей, Музейната камара, археолози, художници, архитекти и колекционери, граждани. От всички тях са постъпили предложения и идеи за промени в ЗКН", изтъкват от Министерството на културата.

"Министерството на културата разполага с достатъчно експертен потенциал, който да обобщи и систематизира направените предложения.

Държим да подчертаем, че членовете на работната група участват доброволно в нея, не получават възнаграждения и не са нито щатни, нито нещатни служители към МК в качеството си на членове на тази работна група", се казва още в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, както и да го погледнеш!
20
1
 
29
 
! Отговори
ха-ха преди 10 години
Как на държавна служба ще сложат една хаймана, която по цял ден разнася мегафони и сваля президенти. Нали Олигарски каза, че тези, коита протестират са махнати от държавните институции. Сега ние, работещите ще трябва да плащаме на Нина - мърдата и мазната комунистка.
19
1
 
24
 
! Отговори
мама преди 10 години
Даже ще работи без възнаграждение, чудно как се издържа? Какво образование има, та разбира от култура, от икономика и финансии, голяма работа, браво продажен ЕКСПЕРТ си избраха тройната коалиция. Как ще живее без заплата?
18
0
 
23
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Така се прави ,пращаш си биографията и готово.
17
1
 
15
 
! Отговори
м.ммммммммммммм преди 10 години
Когато бех овчарка, със клитУра си играх(що нещо там заврях ) ,но културна аз станах.
16
0
 
19
 
! Отговори
Tania преди 10 години
"И аз дадох изказване в тази посока, явно са го харесали, дадох си CV-то и ме извикаха" - и как предварително си знаела, че ще ти трябва CV ? Хората по принцип не си го носят със себе си навсякъде.
15
0
 
25
 
! Отговори
зьцб преди 10 години
Нина Гюрова - физиономията на една ***.
14
0
 
20
 
! Отговори
лада михайлова преди 10 години
Това Министерство на културата се напълни с калинки- като се започне от министъра и се стигне до младшия експерт.
13
0
 
28
 
! Отговори
вивиан преди 10 години
Включват я в комисии - така и се отплащат, щото по цял ден вика и безделничи.... Само дето видът и ясно говори, че в рошават и главица няма никой!!! Е, БСПейци, можехте да намерите нещо по-така, ама откъде?!!
12
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Това ли е лицето на БСП ?????? И това лице търси оставки на президенти и критикува протести и недоволствата на Българите ?????? Боже Боже така не може . Срам и позор .
11
0
 
26
 
! Отговори
аз преди 10 години
Тази жалка лелка не знае на кой свят се намира,но ше прави закони.Скрийте я ,че започна да ми се повдига от *** и на хални селянки като тази ,Корнелия,Мая,Така е- те са излезли от село, но селото не е излязло от тях.***
10
0
 
18
 
! Отговори
6 преди 10 години
Може па да е ползват да бута количката при разкопките бе какво ривете. Да сте гласували за бате Боко.
9
0
 
31
 
! Отговори
ИВА преди 10 години
Скъпи сънародници, трябва да се събудим.Станахме за смях и подигравка.
8
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГОСПОДИ ,ЕЛА И СИ ПРИБЕРИ ВЕРЕСИИТЕ,ЧЕ ВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗДЪРЖА!АКО ТАКИВА ЩЕ НИ ОПРАВЯТ КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО,ТО ВНУЦИТЕ НИ НИЩО НЯМА ДА НАУЧАТ ЗА НЕГО.ПРЕДИ БЯХА "калинки" СЕГА "майски бръмбари","френски социално слаби" И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ТАРИКАТИ И СХЕМАДЖИИ, НО ЧИТАВИ ХОРА И ЛИЧНОСТИ НЯМА....
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия ги слагат за масовка, уж че имало гражданска квота!
6
0
 
30
 
! Отговори
БСП = българофобия преди 10 години
Брадавичестото лице на т.нар. контрапротест отлично се вписва в "експертността" на правителството на Олигарски. Следващ е пигмеят Мишо Шалвара. Да го включат в експертна група да кове закони. Междувременно Мишо Шалвара (висок 1,60 м) е записал продължение на песента "Фенки, фенки" в пенсионерски клуб "Килотите на баба".
5
0
 
29
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Тарикат леля, нищо че е грозна стачка прай и се упрай,, дали още колко има такива???
4
1
 
29
 
! Отговори
Баба Цола преди 10 години
Браво на грозната кака! Заслужи си вниманието на управляващите с всекидневното си участие в контрапротеста! Интересно е с какви доходи е преживявала през всичките тия месеци! Няма вид на пенсионерка, въпреки сбръчканото й лице!
3
1
 
49
 
! Отговори
българин преди 10 години
Гледайте и се учете.Вземаш си кашонче,разрязваш го правиш си плакат угоден на майката партия-БСП,позираш пред повечко камери и така напредваш в кариерата. Уважаеми сънародници това е тъжната истина.
2
0
 
38
 
! Отговори
Гражданина преди 10 години
Явно "вождовете" на БСП и ДПС, както и този на излъченото от тях правителство се правят, че не са чували за приказката:"Със стари ... нов бърдак не се прави!"И нищо чудно, като се вземе предвид обществения и личния живот на единия то тях, този на "вожда" на БСП.С негова помощ днешното правителството със стари ... направи държавата ни на бърдак,а в личен план, с една ... превърна семейството си на бърдак.

Спонсорирани публикации