Оперираха спешно жената с премазани от автобус крака

До дни ще стане ясно дали ще се наложи ампутация на единия крак
Обновена: 30 яну 2014 08:02 | 30 яну 2014 08:02,
3
Оперираха спешно жената с премазани от автобус крака
Снимка: архив, Impact Press Group

28-годишната жена от Гоце Делчев, чиито крака бяха премазани от автобус, беше оперирана по спешност снощи в УМБАЛСМ "Пирогов', съобщиха от болницата.

Операцията извършиха дежурният шеф-екип на спешния травматологичен кабинет д-р Димитър Димитров и началникът на 1-ва травматологична клиника доц. Асен Балтов.

Още по темата
Пациентката е настанена в Централна реанимация на спешната болница. В следващите дни ще стане ясно дали ще се стигне до ампутация на единия крак.

По-късно е предвиден брифинг, на който ще бъдат дадени подробности з асъстоянието й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
48
 
! Отговори
no name преди 10 години
Егати нелепата история!!! Да се возиш в претъпкан автобус, да се отвори вратата, да изпаднеш на пътя и да те прегази рейса.... На 28 години да останеш инвалид..... Дано се възстанови жената, но дори и да не ампутират крака, това е травма за цял живот. Жалко. Трагедия, която можеше да бъде избегната. Просто е недопустимо да се случват такива неща, все пак не сме в средновековието!
2
1
 
45
 
! Отговори
гага преди 10 години
Kошмара тепърва започва,защото ще и предстои дълъг период на възстановяване и дано се оправи напълно!А виновниците да бъдат осъдени!Но и да ги осъдят няма да бъде каквато е била преди.Дано има справедливост,но се съмнявам в скапаната ни държава!
1
0
 
57
 
! Отговори
Дрънкалка преди 10 години
Дано се оправи жената и да и спасят крака... А който е виновен за този кошмар, който преживява, да си получи заслуженото!