Външно препоръчва: Не пътувайте до и през Сърбия

Причината е усложнената метеорологичната обстановка
Обновена: 1 фев 2014 12:26 | 1 фев 2014 12:26, Красимир Ангелов
6
Външно препоръчва: Не пътувайте до и през Сърбия
Снимка: БТА

По информация на посолството на Република България в Белград, метеорологичната обстановка на територията на Сърбия през последните 12 часа е крайно усложнена поради силен  снеговалеж и силен вятър, причиняващ снегонавявания, съобщи пресцентъра на министерството на външните работи.

В някои участъци пътищата са непроходими, силно затруднено е движението по магистралата Белград-Будапеща, в резултат на което са се образували колони от автомобили. ГКПП Хоргош на
сръбско-унгарската граница е затворен.

МВнР настоятелно препоръчва на българските граждани по възможност да отложат пътуванията си до и през Сърбия, да се информират за актуалната обстановка, както и да съблюдават съветите и указанията на местните власти.

При необходимост българските граждани да се обръщат за съдействие към посолството на Република България в Белград: Посолство на Република България, Адрес: ул. "Бирчанинова" щ 26, 11000 Белград, Сърбия Тел.: +381 11 36 13 980; +381 11 36 13 990.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: СърбияМВнР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Скиор преди 10 години
ЗАБРАВИХ ДА ВИ КАЖА ... КУПИХ СИ И 3 КГ. СЬОМГА .ЗАЩОТО СТРУВА ТОЧНО 8.00 ЛВ. КИЛОТО , А ПРИ НАС В ПИКАДИЛИ , НАПРИМЕР Е 30 ЛВ. КИЛОТО
4
0
 
1
 
! Отговори
Скиор преди 10 години
ТОКУ ЩО СЕ ВРЪЩАМ ОТ СЪРБИЯ ... БЯХ ТАМ НА СКИ ... ПЪТИЩАТА СА ИЗЧИСТЕНИ , НА ПО-ВИСОКИТЕ МЕСТА Е НАХВЪРЛЯН ПЯСЪК , НЯМА ЗАЛЕДЯВАНЕ И НАЙ-ВАЖНОТО - СКИ ПАСА СТРУВА 7 ЕВРО НА ДЕН ...една бира струва 2 лв. колкото и кафето , чаша греяно вино , греяна ракия , чая е 1.5лв. плескавицата е 3 лв. това е горе в планината на пистата ...също като при нас ???
3
0
 
1
 
! Отговори
Кольо преди 10 години
Бахурът е много хубаво мезе за червено вино и не само...Не го обичам купешки, правя си го сам в къщи.Не е толково сложно както изглежда.Рецептата, по която правя моя бахур е взета от моите дядо и баба.Иначе всеки регион си има своя рецепта за бахур - на много места слагат и черен дроб в него, както и различни подправки.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Току що се прибирам от Сърбия. Всички магистрали са отворени и почистени. Има силен вятър на места, но няма задръстване и трафик.
1
3
 
0
 
! Отговори
trpo преди 10 години
Е па и я, че си пътувам,щом шопа...