Откриха жива и здрава 15-годишната Камелия

Намериха момичето в село до Бяла Слатина
Обновена: 19 мар 2015 07:24 | 18 мар 2015 22:52, Елка Василева
149
Откриха жива и здрава 15-годишната Камелия
Камелия Цветанова. Снимка: МВР

Намериха жива и здрава 15-годишната Камелия Цветанова от Видин, която се издирваше от 10 март. Момичето е било в село Тлачене, на 20 км от Бяла Слатина.

Ученичката е била с приятеля си Тони, съобщи „24 часа“. Според неофициална информация тя била влязла във връзка с майка си и й поставила ултиматум, че ще се прибере, само ако й разреши да се омъжи за избраника си. Отказът на майката усложнил развръзката по случая.

Още по темата

По-рано днес стана известно, че Камелия не е искала да се прибере у дома. "Няма да се върна вкъщи!", заявила пред приятели 15-годишната Камелия Цветанова.

За последно момичето споделило, че не желае да се прибере при майка си въпреки призивите на близките си чрез медиите и социалните мрежи.

Камелия изчезна на 10 март и още същият ден бе обявена за общодържавно издирване. Преди това момичето имало пререкание у дома, след като й било отказано да отиде на рожден ден. С думите: "Аз ще ви побъркам" Камелия тръгнала от вкъщи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
iztinata преди 9 години
golimo gachene padnalo ,krishka miska i pishkaaaaaaaa.orata go tarsiat to krachi ko da prai .
11
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е жива и здрава и дано срещне повече разбиране за в бъдеще. Не мога да разбера защо никой не осъжда майката, а всеки плюе детето. Явно всички са забравили поради какви причини на повечето им е минавало през главата да избягат поне веднъж от домовете си. Превърнали сте се в *** и чудовищата от които сте искали да избягате като малки. И тук идва въпроса ми към вас критикуващи , вулгарни и арогантни пораснали: Дали детето което бяхте би се гордяло с това което сте днес ?
10
8
 
40
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Тя и моята няма баща, но е възпитана с железен юмрук. Не е яла бой от майка си, но с възпитание, добро отношение и много примери и приказки, се постигат чудеса. Айде да не се обиждаме на един родител, че на двама родители възпитаниците, които попадат зад решетките, всеки ден са ми пример. Не само на мен, а и на дъщеря ми. Така, че дали си с един, два или трима родители е все тая. Зависи от акъла на възпитателите и тяхната ръка. Аз оплаквания- нямам. До ден днешен (22 г.). ми дава отчет.
9
16
 
16
 
! Отговори
... преди 9 години
Толкова неандерталски разсъждения в коментарите просто не е истина ... *** народ , слаба държава ! Личи си от къде идва простащината в младите ... Тъжно е ,че в 21 век има все още хора с такова мислене спрямо едно дете ...
8
2
 
34
 
! Отговори
до Брайко преди 9 години
Преди 2 седмици никой не се зае със случаят ,,Велико Търново" и изчезналата 23 г. Вероника...Изхода от това мълчание е трагичен. За това, нека да е : малко шум за нищо, за да са живи и здрави, отколкото тъпо мълчание, погребение и после много шум за нещо,което вече го няма. Но според мен това дете е в риск. Майката ражда второ и иска да го остави за осиновяване. Никой не си задава въпросът: Защо? После всички се тюхкаме! Добре, че се намери жива и здрава и повече да не бяга.
7
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега една солидна глоба, друг път да знае да не се крие. Ние на нейните години си още си играехме с куклите, а тя тръгнала да се жени. Няма акъл днешната младеж. Както казва един познат- да се ожениш преди 20 г. е все едно до си тръгнеш от купона преди 24.00 ч.
6
5
 
34
 
! Отговори
bubs do 9 преди 9 години
Баце, защо смяташ тая пикла за силна?Това че яко й се *** не значи че е силна :)O tempora, o mores!
5
7
 
53
 
! Отговори
ГЕНЕРАЛ ГАДЮХИН преди 9 години
Това момиче няма да прокопса! Денят си личи от сутринта. Сто процента е и слаба ученичка. Спирам дотук.
4
3
 
26
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее едно време в школото имало ено момиче Мусайбе му викали и ей тай пристанало на ено момче и даскалката пита майката-ми що Мусайбето не иде на школото бе пък майкаму рекла-ми то на нашто Мусайбе ич не му са учи бе...ама след Мусайбе въздух си поела та малко са запрела де
3
8
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе личи си че няма баща момичето.Няма кой да му удари 2 шамара.А сега то си мисли че с ****ата си може да има всичко на тоя свят!Бази боже...
2
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тони, Тони свъши щастливия ти живот.Тази ти се натресе и няма вече щастие.Защо ти трябваше да се занимаваш с такова проблемно момиче.
1
6
 
103
 
! Отговори
Брайко преди 9 години
Ами продължавайте да занимавате хората със всяка избягала пикла...Много беше трудно първо да се потърси при този приятел ама как иначе цяла седмица щяхте да пишете за нея...