Нацапаха Паметника на Съветската армия. Виртуално

Цяла нощ патрули пазиха паметника от посегателство
222

Снимка: Facebook

Навръх 9 май, Деня на обединена Европа, Паметникът на съветската армия отново бе оцапан с кръв. Този път само виртуално.

Войниците са с окървавени ръце, което според авторите символизира Съветската армия като окупаторка, а не освободителка.

Акцията остана само виртуална благодарение и на патрулите, които цяла нощ пазиха паметника от посегателство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
6
 
! Отговори
s....... преди 8 години
До MNOGO LO60да много избягаха ,ама никой незнаеше че ще стане още по лошо и сигурността ще е сведена До минимум,това са олигарсите америк.еврей,който подклаждат войни и ЗЛО,те са и болшевиките,истинските Руснаци са топли хора,и патриоти до край,та болшевиките са в основата си еврей и пуснаха отровата си и там! но да дадеш повече от 20 милиона жертви за свобода ,тр.не малко признателност ,а много!!! аз също имах критики към старата власт но НЕГАТИВИТЕ СЕГА СА ПОВЕЧЕ!!!РУСИЯ не е ссср/мъдра/!!!
70
0
 
4
 
! Отговори
акселерация преди 8 години
До ИНТЕГРЦИЯХубавото е,че това няма да се случи никога.
69
8
 
10
 
! Отговори
sw. преди 8 години
Ами простите хора освен да рушат и зло да творят др.незнаят,а да ги пратиме на фронта че тогава да ги видим,кой какъв е??!!Това е целта на ангосаксонцитеи американски *** да затъпеят повече хората да ги оправляват всякак!! а наши хора се подават за жалост! Историята се почита ,а когато е за кауза се свежда гава!!!ПОКЛОН за тези отдалиси живота за мирът и свободата!!!
68
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То на тези и секса им е виртуален...........
67
4
 
7
 
! Отговори
ДАААА... преди 8 години
ЛОШО ЧЕ ГЛУПАЦИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ РОЯТ ИИИИИИ ОТ КЪДЕ СЕ ЗАПОЧВА ОТГАТНЕТЕ?????????????
66
9
 
3
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
Альоша не е виновен за политиката на Сталин. Ръцете на Сталин са изцапани с кръв. Освен това руснаците в армията на Съветския съюз тогава са били 45%.
65
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари ***, гледам заработвате допълнително и в почивни дни. Работете, че да изкарате и за памперси и вазелин. Скоро ще ви трябват.
64
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има едно листче, което Чърчил подава нс Сталин, Сталин с една химилка слага едино V и се съгласява с Чърчил.Какво е написал Чърчил, едни държави и едни проценти!
63
9
 
10
 
! Отговори
До 79 преди 8 години
Голяма част от руския народ е водил кървава война, срещу червената армия, така че знак за равенство тук не може и никога не е имало.
62
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не са никакви паметници, в тях няма грам история, това е единствено долнопробна пропаганда! След като днес е ясно, колко вреди е нанесла въпросната червена армия, за колко убийства е отговорна, чу тя ни окупира и ни налага диктаторски режим - тези грозни неща трябва да се премахнат!
61
1
 
6
 
! Отговори
до59 преди 8 години
браво, прозорлив си, точно така ни управляват олигарсите и ония над тях- палят фитила на простия народ да се караме за глупости, а ония отгоре си "крадЯт" , както е казал поета. айде сега карайте се и се обвинявайте за паметника , гладни и слепи ***, карайте се
60
5
 
29
 
! Отговори
До 74-Галя преди 8 години
Галя,Всеки сваля шапка в знак на почит и съчувствие към онези, които са водили Отечествена война - тя е свещена.Тук хората протестират не срещу руския народ, а срещу това, че през 1944 г. съветските войски е трябвало само да минат през България. Но те са останали тук като гарант за заграбването на властта от комунистите, които в повечето случаи не са били нито герои, нито алтруисти, нито хора, които познават поне и една обществено-икономическа концепция. Били са просто грабители-готованци.
59
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГаляЗащо мислиш, че българите сме длъжни да знаем руски?
58
1
 
7
 
! Отговори
Незидар-Немазач преди 8 години
Приемам за нормално да получавам и минуси.Но кой ли би ми ги дал за по-долния ми коментар(66)?Може би роднини на загиналите американски пилоти?Това е разбираемо и ако е така,не се сърдя,даже се чувствам поласкан,че са научили български,за да разбират какво е написано.Но ако не са американски роднини на американските пилоти...дано да са платени ***,защото,ако са ми дали минуси по вътрешно убеждение,това ще рече,че зомбитата не са само филмова измислица.
57
10
 
19
 
! Отговори
До николай преди 8 години
Защо не пазите държавната ни граница защо не пазите старите хора по селата А вместо това цяла нощ да стойте като лумпели за да пазите нещо което е съсипало държавата ни.отвращавате ме подлизурковци.на караула който цяла нощ е стоял колко от тяхни роднини или приятели са имигрирали във Русия, нали е велика нация.............
56
13
 
22
 
! Отговори
Галя преди 8 години
Конечно! У вас теперь абсолютно другие ценности.Что Вам 20 миллионов убитых! Сколько жителей Белоруссии было убито и сожжено! Знаю людей, которые все 5 лет войны прожили в болотах Белоруссии.Моя мама говорила, что и в тылу было невозможно трудно. С войны пришли мужчины без рук, без ног или еще хуже. Женщины должны были много работать, чтобы и их еще прокормить.
55
5
 
13
 
! Отговори
MNOGO LO60 преди 8 години
До Незидар-НемазачПораженията, които Русия (особено СССР) са нанесли на България са НЕИЗБРОИМИ; затова трябва да се концентрираме върху пораженията от последните 25 години (3 000 000 избягали българи от болшевишката олигархия в България ) . . .
54
0
 
17
 
! Отговори
николай преди 8 години
Към "Танг". Вместо да си хабиш силите да боядисваш цяла нощ ,защо не излезеш пред вас и да почистиш градинка или плочки - каквото има. Или пък засади някое дърво - ще има какво да гледат хората след години и да знаеш ,че ти си го създал.
53
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко са *** ***...
52
4
 
21
 
! Отговори
nikolon преди 8 години
"Било гласувано да се събори" Какво ме интересува ,че някакви *** са гласували за това. То от 20 години си гласуват и ни управляват в парламента ,но не вярвам да сте много доволни. това е история- добра или лоша си е история. знаем само да рушим . по-лесно е и не е нужно усилие на мозъка. никой не казва да построи нещо ново. Защо в Австрия още стои къщата на Хитлер? да не би там гласуващите да са по-*** или пък няма демокрация. Това си е историята.