Как ромите да плащат данъци, като жилищата им са незаконни?

ДПС са спасители на ромския етнос, категоричен е Бат Сали
21 юни 2015 17:45,
259
Как ромите да плащат данъци, като жилищата им са незаконни?
Снимка: архив, Булфото

Имаме държава, но нямаме държавност. Това констатира депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, в ефира на Нова телевизия, като добави, че все още обществото ни не е дорасло за демокрация.

По думите на Методиев партийни лидери се опитват да създават изкуствено напрежение между българи и роми.

Депутатът беше категоричен, че е разтревожен от боя в столичния квартал "Дружба" и, че е очевидно, че напрежението ескалира. Методиев обясни, че заедно с колегата си Илия Илиев се стремят да тушират напрежението в техния етнос. "Нашите хора не са уплашени от това, че някой иска да ги нападне. Но смятат, че не трябва да отговарят на силата със сила, а с диалог", увери Бат Сали.

"Никой не е съгласен да пребиват детето ти пред очите. По изказванията на жертвите това е станало без никакъв повод. Защо посягат на черните чиганчета", попита той.

"Някои политически партии искат да поставят в ромските гета полицаи, но всъщност трябва полицията да пази нашите хора", категоричен бе той.

Методиев даде за пример община Самоков, където има над 100 незаконни ромски постройки. Той обясни, че ромите не са собственици на имотите и затова няма как да плащат данъци. "Данък на кое жилище да плащат”, попита той.

"Защо до сега някой не е махнал постройките? Хората бяха удобни за манипулиране на избори”, коментира още депутатът. Именно затова според него ромите няма как да плащат за ток и за вода.

Бат Сали заяви още, че ромският етнос е припознал ДПС за своя партия. "Всички ние сме спасители на циганския етнос, никоя друга партия не се е опитала да помогне на ромите”, подчерта той и припомни, че именно ДПС са раздали спирали против забременяване в ромските махали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
15
 
! Отговори
лют българин преди 8 години
УЗАКОНИ ИМ ТИ ЖИЛИЩАТА, НЕ ПРАВИ ВИК ДАЛАВЕРИ В САМОКОВ
21
0
 
15
 
! Отговори
а ха ха ха ха преди 8 години
"Защо до сега някой не е махнал постройките? Хората бяха удобни за манипулиране на избори, коментира още депутатът. Именно затова според него ромите няма как да плащат за ток и за вода. Къщите незаконни ама се свързали за ток и вода - директно ви казват, че няма да плащат за ток и вода и кой ще плати потреблението на избирателите на бсп, дпс, герб, пръмова, първанов -ами вие гласувалите за тях и негласувалите балъци
20
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спасители били,само по избори ги спасяват, този е там само да гепи парите.Иначе и средно интелигентните турци вече не гласуват за дпс.
19
0
 
22
 
! Отговори
ДПС не е партия, преди 8 години
а престъпна корпорация!
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма да се уморя! Все някой ще го прочете, преди да го изтриеш, че законните постройки са тези, за които се плаща данък. За незаконните постройки е предвидено единствено събаряне. И ромите трябва да научат това правило, без значение дали са депутати или обикновени мародери.
17
19
 
2
 
! Отговори
ДПС преди 8 години
НИЕ СМЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ЗАПОМНЕТЕ !
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Втрщен!Начи всички св обезземяваме и започваме да живеем незаконно и няма да плащаме за нищо !
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Сали имали висше образование,че е в парламента? Тези хора създават грешното усещане,че всеки без образование може да стане депутат и всеки без нужния ценз и опит може да ръководи министерство.Ако не се оправи този ред в държавата никога няма да има спокойствие.Всеки с ценз и опит ще се дразни,че са заели мястото му неправомерно.Борисов,Кунева,Бъчварова.......за това са отхвърляни от обществото,колкото и да ги налагат социолозите.Народа има критерии за справедливост ,да не се подценява това.
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дпс са тези, които ни скапват цялата държава. Надявам се, че няма разумен човек, който да гласува за тях...
13
11
 
4
 
! Отговори
УУУУУУУУ преди 8 години
ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НИ Е НЕЗАКОННА....
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Начи бат Сали един гений и отгоре. Начи излазя, че всички може да започнем да живеем в незаконни постройки и да не плащаме данъци,ток и вода. Ил8 ве разрвшено само за еомите ?И такива неграмотници са на власт !!!
11
1
 
6
 
! Отговори
Romeu преди 8 години
Kak imat bg adrezni registracii na fantomni bg adrezi, kak imat bg izbiratelni prava i dokumenti za grajdanstvo, kak imat bg socialni prava bez da imat bg danachni i socialni zadaljenia? bg partii sa mafia? ns e mafia? Out ! :(
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слушахте ли го този ЕнтелектОалец? Тези от ДПС са наистина долна партия за да привлече тази лепешка наречена човек. Не се ли приложи закона за незаконните постройки, а българите вече минаха прага на търпение, наказанията към ромалите няма да спрат. Този тъпоглавец се опита да плаши, че ромалите едвам се сдържали до не се вдигнат. Били неправилно обиждани, трябвало да им се даде, узакони и предостави?!?! Нагъл и ***. Защо го кани Диков е въпроса? Какъв журналист е това?
9
10
 
4
 
! Отговори
ДПС преди 8 години
Трайте, бе!Не скачайте много - много! 9
8
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преви да се издаде акто за собственост се издава акто за ползване!
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата държава ще стане едно гето много скоро... Защото управляващите нямат топки. Всъщност премиерът няма, другите около него са си женски.
6
0
 
31
 
! Отговори
кака преди 8 години
ТОЗИ ЧОВЕК ОТНОВО ДЕМОНСТРИРА МНОГО ОГРАНИЧЕН ИНТЕЛЕКТ И НАХАЛСТВО! АМИ ЩОМ ПОТРЕБЯВАШ НЕЩО СИ ПЛАЩАШ И ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СОБСТВЕНОСТТА! НА ПЪРВО МЯСТО КАК ПОЛЗВАТ ТОК И ВОДА КАТО СА В НЕЗАКОННИ СГРАДИ-ВЪПРОС КЪМ ВЛАСТТА И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА ОТ ВИНОВНИТЕ! ВПРОЧЕМ НАЕМАТЕЛИТЕ БЕЗ ДА СА СОБСТВЕНИЦИ СИ ПЛАЩАТ И ТОК И ВОДА И НАЕМ И ЗА ВСИЧКО ДРУГО В НАЕТИЯ ИМОТ!
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който живее в незаконни посторйки да бъде урязан от социални помощи!
4
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Незаконните постройки, които ползват вода и ток без да ги заплащат следва да бъдат премахнати
3
12
 
4
 
! Отговори
ром преди 8 години
прав си е човеко като нямаме документи как да плащяме дануци а тока и водата си плащаме на бат сали много добър и оправен е човекот знае си работата.

Спонсорирани публикации