Шофьорът на калоферския кмет бере душа в болница

Операция на коляното предстои на градоначалника
14 юли 2015 21:52,
19
Шофьорът на калоферския кмет бере душа в болница
Снимка: Dnes.bg

Тримата пострадали от катастрофата на пътя Пловдив-Карлово са приети в Университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив. В пътния инцидент пострада и кметът на Калофер Румен Стоянов. Следобед кметът е загубил за кратко съзнание. Той е с травма на главата, гърдите и крака.

Още по темата

"Единият пациент, който е с тежка черепно-мозъчна травма и фрактури по крайниците претърпя операция”, съобщи за Dnes.bg дежурният лекар в спешното отделение на УМБАЛ „Св. Георги” доц. Попова.

Това е най-тежко пострадалият при инцидента – 20-годишният шофьор на кмета. Той е с опасност за живота. След приема в болницата лекарите са установили, че има черепно-мозъчна травма, фрактура на базата на черепа и мозъчен оток, гръдно-коремна травма, фрактура на едно ребро, частичен пневмоторакс, двустранна контузия на бял дроб, открити фрактури на дясното бедро и дясната предмишница и фрактура на лявото бедро.

За да провери какво е състоянието на своя колега, в болницата пристигна и кметът на Карлово Емил Кабаиванов.

"Колегата е в стабилно състояние, надявам се, че всичко ще бъде наред, защото му предстои операция на капачката, която е счупена.”, съобщи кметът Кабаиванов.

Малко преди 13 часа на изхода на село Долна махала в посока Карлово, товарен бус навлиза в лентата за насрещно движение и удря челно лекия автомобил, в който пътувал калоферският кмет. Той е бил на пътническата седалка, а зад волан бил 20-годишният му шофьор.

„Вследствие на катастрофата имаме трима ранени, единият от участниците е с опасност за живота”, съобщи пред Dnes.bg говорителят на КАТ-Пловдив инспектор Ботьо Гергинов.

Според полицията несъобразената скорост е основната причина за тежките пътни инциденти през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
анонимен 3 преди 8 години
До анонимен 2. Ти освен да плюеш заради собственото си малоумие май друго не можеш. Знаеш ли кога се мие пътя - незнеш. Да ти кажа та да не се излагаш *** нещастен - когато приключат всички огледи и заснемания. И не се мие да са крият следи, а да няма по пътя стъкла масло антифриз и други неща комплексиран писачо.
13
0
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Ако тоа киак оцелее ша стане мноо добър шофьор!!!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"20-годишният шофьор на кмета"Кое е това връзкарче пак?
11
0
 
3
 
! Отговори
ха преди 8 години
... 20 годишен шафиор на г-н Кмето ... тия нормални ли са ? Това лапе не може сам да се облече , шофьор ми станал ... пък реакцията му ... кат на умряло коте опашката ....
10
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
kato si kupuvate kola na staro kakvo xvalqt 4e kolata q karal pensioner nikoi ne kazva 4e q karal mladej,xa,xa
9
2
 
5
 
! Отговори
Кратун преди 8 години
Ако си спомням правилно, професионален шофьор се става най-рано на 21 години. ....връзкарска история.
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя двадесет годишния, дето бере душа,да се сърди на родителите си, че са го уредили кияк на държавна хранилка ,а не са го изучили . А сега се мъчат и да го изкарат и жертва,на собствената си простотия.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА ТОЛКОВА ШИРОК ПЪТ ДА СЕ ДЖАСНАТ ЕДНА В ДРУГА ЧЕЛНО Е ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ!!!И ТО БЕЗ ИЗПРЕВАРВАНЕ ПО-СРЕДАТА НА ДЕНЯ И НА ФАРОВЕ!!!
6
0
 
7
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 8 години
До Шоп Утре ще се разбере чие дете е ! Млад , но без опит и адекватни реакции
5
1
 
15
 
! Отговори
Ей,нещастници преди 8 години
Калоферския кмет се възпротиви за една историческа ценност да стане джамия,не ви ли стигат джамийте .Джамия те посреща ,джамия те изпраща в християтска БЪЛГАРИЯ,във почти всички БЪЛГАРСКИ градове и села.
4
4
 
21
 
! Отговори
Шоп преди 8 години
Как може нормален човек, КМЕТ (!) да си вземе 20-годишен шофьор !?! Това е самоубийство, в Щатите на тая възраст и бира не им сервират. И аз почнах като шофьор, но все пак на 21 и все пак след казарма.
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не кметове а състезатели!Това избира балъка!!!!
2
0
 
17
 
! Отговори
КПСС преди 8 години
Добре замиват следите от спирачния път на буса... Да не стават недоразумения после....
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А шофора на BMW-то с динамиката на кмета на Балчик кога?!