Единственото спасение след насилието – развод!

Една майка, която отървава децата си от баща насилник
4 ное 2015 12:20,
26
Единственото спасение след насилието – развод!
Снимка: bTV

Трагедията на едно семейство, в което домашното насилие води до развод, като оставя две деца без баща, а една майка - разочарована и сама, показа bTV.

Ваня разказва своята история, която за съжаление се повтаря в много български семейства.

Преди няколко месеца съпругът й започнал да упражнява насилие не само срещу нея, но и срещу децата им. Той пребива сина си без причина, като се оправдава със стрес от работата си.

"Всеки ден, когато настъпи време децата да се връщат от училище съм на телефона и питам дали всичко е наред, къде е баща им и дали не се е случило нещо", разказва Ваня.

Тя обаче решава, че няма да търпи този тормоз, а и вижда, че постоянните налитания на съпруга й застрашават реално нейния живот и този на децата.

Ваня просто взима децата си и иска развод. Тя се обръща към специализирана организация, която защитава жертвите на домашното насилие и очаква от тях помощ, за да успее да спаси децата и себе си.

От организацията съобщават, че подобни случаи не са рядкост у нас и на практика всяко четвърто семейство има такива проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Вик преди 8 години
а трябва да се вземат от държавата и индоктринирани в правилните вярвания и възгледи от малки с тотално промиване на мозъците. Всичко това се прави защото тези които го правят са сатанисти и са под въздействието на дявола и защото са оставили Бога, Христос и основите на евопейската цивилизация които се градят на християнските фундаменти и ценности. Тези хора отплатата за делата им ги чака.
17
0
 
1
 
! Отговори
Вик преди 8 години
Обаче преди това те са били много шумни застъпници на "правата на жените" които са като "правата на малцинствата" тоест без задълженията защото им е било на пръв поглед изгодно. Не са се замисляли че за да имат те повече права, те трябва да се вземат от някой друг - от мъжете и това води до изкривяване и уродливост на крехките обществени отношения на които се дължи стабилността и съществуването на обществото. Целта - разруха на обществото и решение че децата не могат да се гледат от родителите
16
0
 
2
 
! Отговори
Вик преди 8 години
е разрушена. Мъжете не искат да се женят, нито да живеят на семейни начала защото закона им го приравнява на семейство. Сега почти няма шанс за жена каквато и да е не само да намери "подходящия" ами какъвто и да е. Сега там жените уморени след преследване на кариера на 35 години решават да се задомят и да създадат семейство откриват че вече не са в детеродна възраст и шанса им за забременяване е 1 на 1 000 000 и няма желаещи мъже. Остава им процедурата инвитро и самотното майчинство.
15
1
 
1
 
! Отговори
Вик преди 8 години
В сатанизираните щати, толкова са се *** и са извратили нещата че там е пълна каша. Но те държат да натрапват техните сбъркани виждания на целия свят под формата на демокрация която не е демокрация а управление на тайни общества с сянка които взимат важните решения, тайни общества под влияние на дявола. Те са се набъркали в древната институция на семейството определена от Бог в която мъжа е главата, после е жената а след нея децата и са я обърнали наопаки. Сега тази институция в сащ
14
0
 
2
 
! Отговори
Вик преди 8 години
Ще ви дам един пример от щатите какво става там и какво е положението. Семейна двойка с деца, скарват се, жената подава в полицията фалшив рапорт за домашно насилие. Мъжа е арестуван и докато е в ареста е уволнен от работата си. Жената се развежда и прибира половината имущество и взима децата, отказан му е дотъп да ги вижда. Безработен и тъй като в има в картона си оплракване за домашно насилие и не може да си намери работа мъжа се пропива и става клошар, след няколко месеца се самоубива.
13
1
 
1
 
! Отговори
Вик преди 8 години
В третия райх на хитлер - мъжете са се събирали с жените оплодотворявали са ги и са отивали на фронта а жените им е позволявано да останат до децата си само три месеца, след което държавната машина е започвала "възпитаването" и промиването на мозъците на децата за да ги превърне в "образцови граждани". Ако искате това да стане лапайте феминистката пропаганда с пълни бузи мили съграждани, лапайте не само стръвта с кукичката ами и кордата и поплавъка. Добър апетит.
12
1
 
1
 
! Отговори
Вик преди 8 години
Виждам че платената феминистка пропаганда се вихри с пълна сила. Целта е под претекст "защита на жената" да се атакува е разбие институцията на семейството и да стане като в сатанизираните сащ. Там ако мъжа се ожени при развод жената му взима половината пари и имущество без значение обстоятелствата, затова там вече мъжете почти не се женят. Целта на сатанистите - да стане като хитлеровия трети райх - децата да се отглеждат не от родителите си в здрави семейства а от държавата.
11
0
 
0
 
! Отговори
евала преди 8 години
До Анонименевала че го каза - яко са те даунвоатнали - но това си е чистата истина!!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като е стресиран защо не си удари главата в стената ще му мине, ами налита на деца и жена?Това е садист, който си търси оправдания, за да се упражнява в насилие, но винаги над по- слабия, защото е комплексар, и страхливец!Защо не отиде да се издърви на някой професионален боксьор, борец или поне мъж силен, колкото него?Това е отвратително, а като чета коментарите направо си мисля, че истинската статистика е - насилие във всяко второ семейство!
9
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 8 години
Много е трудно само единият да работи,за това жените сме принудени да блъскаме повече и от мъже.От там идва изнервянето и за двамата,като включим и болни родители на които трябва да помагаме,картината става още по-сложна.
8
17
 
2
 
! Отговори
българин преди 8 години
Каква е днешната българка?-Най-долнопробната -у-ва,за която няма свято семейство,не иска да е майка и съпруга.Затова изчезваме като народ.Но това е проблем на християнския свят.Под благовидния претекст-равенство на мъжа и жената,Ж... станоа безконтролна.Равенството тя го разбира само във възможността да сменя мъжете колкото си иска.Признава турци,араби,*** и всякаква мюсюлманска гмеж за мъже,на българина не го има за пукнат петак.Когато българката е стояла в къщата си,ние сме се увеличавали.
7
0
 
16
 
! Отговори
dp преди 8 години
Не ми е ясно що за "мъже" са говедата биещи жените си .Не знам отде идва желанието им да го правят, аз не съм го изпитвал никога.Ако не можеш да изтрайваш жена си до степен да искаш да я удариш просто се раздели с нея, що за долнопробни животни са тия бе.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бащата е полицай.
5
0
 
12
 
! Отговори
az преди 8 години
За съжаление това може да се случи абсолютно във всяка семейство, без значение от статуса му. Ако си направите труда да прочетете ще видите, че няма никакво значение дали семейството разполага със средства или не, както и нивото на образование. Домашното насилие може да бъде под всякаква форма, боя е само една от тях. Това е сериозен проблем, навсякъде по света. Тази жена е смела, че е събрала сили да напусне мъжа си, да поеме живота си в ръцете и най-вече да се изправи пред проблема си публично
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е правилното решение за този баща-комплексар, който вместо да изведе децата на разходка, да играе футбол със сина си, да си търси допълнително занимание, за да тушира стреса и да изкара нещо допълнително, пребива семейството.
3
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това е защото слаби "мъже" и прости жени се сабират и правят деца. после как няма да стават децара психопати. до Жена 6 тази любоФФФФ голямата вечната можеш да я намерищ само по филмите.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимна 3И ти какво предлагаш? Да стои там и да гледа как бащата пребива децата й? Или да вземе да се запише на курс по борба, че при следващия побой да са равностойни?
1
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смела жена! Повечето търпят с години и после се чудят защо и децата има са станали насилници.