Пускат пощенска марка с лика на Емил Димитров

Издание е посветено на 75 г. от рождението на певеца
22 дек 2015 19:43,
11
Пускат пощенска марка с лика на Емил Димитров
Снимка: Facebook

Портретът на любимия за поколения българи изпълнител Емил Димитров е пресъздаден на пощенска марка, съобщават от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Пощенската марка ще бъде пусната в употреба на 23 декември от 10.30 ч. в Музея на съобщенията на ул. "Гурко" 6.

Пощенско-филателното издание е посветено на 75 години от рождението на певеца.

Печатът за валидиране на марката ще бъде поставен от изпълнителния директор на "Български пощи" Деян Дънешки.

Гости на церемонията ще бъдат Емил-Димитров-син и почитатели на звездата на българската музика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз утре имам рожден ден и Мавъра и Великият Емил Димитров, но сме коренно различни характери, а аз ще пия едно вино сега за Емил само, оня опу.шения да ходи в ада сред копривата гол!
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 2 "Ако си дал" е заглавието на песента от 1979-та, и там Емил Димтров е като Ален Делон- страшен сексапил!
4
7
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Аз слушам Фики, Роксана. Тоя не са го давали по Планета.
3
2
 
8
 
! Отговори
беше номер 1 в беге преди 8 години
Когато Емил Димитров изнасяше концерт в някой по-голям град настъпваше масова истерия всред ученичките, особено тия от средните училища. Имаше невероятно съчетание на представителна външност, елегантно облечен,но не кичозно и безвкусно като някои западни звезди. Имаше страхотен глас с лек дефект, някои твърдяха,че малко мънка отделни думи. Имаше огромен талант и непринудено, естествено поведение на сцената.Отнасяше се с голямо уважение и респект към публиката си.Снимката е абсурдна,след инсулта
2
1
 
16
 
! Отговори
не е така! преди 8 години
И всички сегашни младежи ще си мислят и въобразяват, че Емил Димитров има само 2 песни и това е всичко. Откъде да знаят,. че един концерт по телевизията на Емил беше национално събитие,а момичетата се избиваха за билети за концертите му. Един от най-лековатите му хитове беше "Джулия",но дори и той стана хит. И с право. Но сега и него не пускат никога. Песните на Емил Димитров са с девет ключа заключени в Бенерето на Янкупов. А Беге радио само на думи е беге, никакво беге не е.
1
2
 
12
 
! Отговори
не е така! преди 8 години
АЗ ЕДНО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА! Докога Хоризонт и Беге радио ще въртят като латерни само две песни на Емил Димитров. Това са "Ако си дал на скитника дори трошица хляб от своя хляб.. (не знам заглавието на песента) и чатпат "Моя страна, моя България. А той има десетки и стотици хубави съдържателни песни Имаше една с текст:"Край брега на тихата Марица, срещнах аз и т.н. Пееше заедно със сестри Кушлеви във фолкмотив "Грооздее не набрах, грооздее не нзбрах, маамо ***". Имаше песен за майката.Не ги пускат