Бойко Борисов: Ще ставам дядо!

Най-хубавият подарък, възкликна премиерът
Обновена: 24 дек 2015 22:53 | 24 дек 2015 22:49, Александър Попов
342
Бойко Борисов: Ще ставам дядо!
Снимка: Facebook

Бойко Борисов със сигурност ще прекара един от най-хубавите дни в края на изтичащата 2015 година. И те няма да са свързани с управлението на страната, а в личен план.

"Най-хубавият подарък за Коледа - съвсем скоро ще бъда дядо. Благодаря ти, Венета", написа премиерът във Facebook.

Той сподели своя радостен миг и с кадър край камината с дъщеря си, с която прекарват малко време, тъй като тя живее в Щатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 8 години
До Бай Петко,сега е сложил иконите,а преди 1989г.слухтеше ведно с партийните секретари,около църквите,и записваха,кой ходи на църква, и след това ''нарушителите''бяха уволнявани от работа,изселвани от градовете си в делиормана,и други краища на България.
106
2
 
22
 
! Отговори
SVe преди 8 години
А кога ще ставаш пенсионер, та да си отдъхнем ? Между другото до камината му има негова собствена снимка!!!!!!! То бива бива , ама ако му направят тест, ще трябва да го затворят в лудница тоя....
105
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още един хрантутник! Догодина винетките могат да станат и 150лв.мамка му!
104
2
 
14
 
! Отговори
1 преди 8 години
Сигурно щастстието,ще го споходи в Аг ''ШЕЙНОВО''нали пепи реши всичко със здравната реформа,
103
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като ги гледам на снимката май е по-добре да го туря на премиера, отколкото на щерката. За вас незнам!
102
2
 
30
 
! Отговори
spasov преди 8 години
Това е причината ,за която краде толкова!Дете не се отглежда евтино!
101
3
 
28
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И ДОГАН УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО
100
29
 
2
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Евала Бойко и успех!
99
3
 
33
 
! Отговори
аС преди 8 години
235 коментара ! Половината изтрити ! Вероятно и този ми ще изтрият. Голяма е явно, народната любоф към Бащицата, нашето Слънце ! Не може да остане скрита !
98
6
 
24
 
! Отговори
Бай Петко преди 8 години
На детето мога само добро да му пожелая. И най-вече, растейки в нормална държава, да няма нищо общо с манталитета на дядо си и на хората, които му се възхищават. Само като видиш как си е турил портрета редом с иконите и ти става ясно за какъв нарцис иде реч. А и това дете ще знае, че на светли християнски празници един улегнал мъж по-скоро би си сложил риза с вратовръзка, а не анцуг. Живи и здрави да са всички и през новата година да бъдем малко по-критични и към едните и към другите ***.
97
5
 
24
 
! Отговори
pet преди 8 години
Докъде се докарахем турчин да защитава майка България!Срам! Срам! Срам!Закривай и ликвидирай!!!
96
5
 
19
 
! Отговори
аС преди 8 години
Да има кой да му харчи крадените милиарди. Иначе отвъд ли ще ги носи ?!
95
1
 
25
 
! Отговори
някой преди 8 години
И коя е радостната новина в случая за нас, че нещо не разбрах.Внучето /нека да му е честито!/ няма да живее у нас, както и почти всички такива на домогналите се до властта.Напротив - краденето и разпродаването на държавата ни ще продължи с още по-голяма сила, защото трябва да им се осигури доста добър стандарт за живот, но не у нас - най-бедната държава в ЕС.Я да пресметнем колко от децата на политиците ни живеят тук - в чужбина не се вижда колко са откраднали родителите им от нас.Трагедия.
94
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
mnogo vajno
93
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Някой знае ли как Сергей Станишевичь и Крицата Вигенин са празнували Бъдни Вечер?"Имаше снимка как били обслужващ персонал в някаква стара турска баня в Анкара, изглеждали много щастливи и двете.
92
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма по-кадърен в момента от Борисов.Затова никой не споменава дори едно име.
91
3
 
27
 
! Отговори
някой преди 8 години
Идилия...Най-подходящата дреха за празника е анцуга, макар и марков - характерна дреха за определен кръг хора с култура на обличане.Без повече коментар.
90
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руските *** се пенят от мъка, защото Сидер е следствен, Бойко печели наред, а Русия затъва и затъва в собствената си глупост... и копейките намаляха.за Коледа имат само много здраве от жужето ;)
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вижте какво се публикува днес за България в ДОЙЧЕ Веле:dw/en/in-eastern-europe-volunteers-step-up-for-refugees/a-18937304
88
4
 
18
 
! Отговори
До Реалист преди 8 години
Колко ти плаща това нищожество-Борисов, а ? Колко бе? И ти плаща от нашите пари, от субсидиите, защото има такова перо и се отделят от тях пари за такива като теб-***!Надува вувузелата когато Орешарски рефинансира 1 милиард , а защо сега не удряш тъпана ,като твоята Мутра изтегли 21 милиарда, а ? Кажи бе, кажете бе гербери, нали сте за честността и прозрачността??!!Сляп ли си ,че твоя Вожд - агент Буда продава националните интереси , сляп ли си ,че Народа обеднява , че Народа бяга навън,а?