Трима са починали, отровени от алкохол в Разлог

Други трима са в болница, трагедията станала при ритуално колене на прасе
27 дек 2015 21:39, Анисия Иванова
85
Трима са починали, отровени от алкохол в Разлог

Трима са починали, вероятно отровени от алкохол, а други трима са хоспитализирани в Разлог, предаде Нова телевизия.

Трагедията се случила по време на ритуално колене на прасе. В региона събитието се нарича „свинска сватба”, всички участвали в клането са пили алкохол, най-вероятно метилов.

Един е починал към обяд, след обяд още двама. В момента натровените се подготвят за транспортиране към Благоевград.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гошуда в италия
42
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Турците уж не пият алкохол и не ядат свинско, а случаят е че турци клали прасе и пили домашна ракия. Муахахаха
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве вие рурците нали не пиехте ? К'ва стана тя, а?
40
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен74Абе как така бай Селю ще даде 20 кинта за нещо направено по стандарт?нали първата му мисъл е как да прекара магазинера или собственика на дюкяна,щото той алчен чорбаджия,нищо че после се моли да купува на вересия,как така ще пие нещо,направено от друг,които нищо не разбира и никога не може да изкара по-гнусна от неговата помия....
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко Тиквата забрани ракията и мат`риала се юрна да пие течност за чистачки.
38
1
 
7
 
! Отговори
А преди 8 години
Пили са отровен алкохол, в статията не се упоменава за домашна ракия.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПУТИНAнадък!
36
11
 
8
 
! Отговори
Исмаил преди 8 години
Като не четат Корана . Там пише:алкохола и прасетата са грях!
35
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това в русия е ежедневие
34
7
 
21
 
! Отговори
Бай Ганя преди 8 години
Нищо не се казва по колко грама са изпили?Да не се окаже че са изпили по бутилка.Пукницата е генетично заложено в кръвта на българския селянин.За него освен да плющи ракия и да бухти на къра с мотиката,друга радост няма.
33
1
 
38
 
! Отговори
хлъц преди 8 години
В случая са се отровили не с домашно произведена, а с менте произведено за печалба от хора на които не им пука кой ще умре !
32
4
 
27
 
! Отговори
хлъц преди 8 години
Навъдиха се много специалисти ! Години наред пиех само уиски ! Сега правя ракия от собствено грозде и когато масата е пълна с мезета пия от нея ! Уиски или ракия според случая, но най важното е сигурното качество !
31
4
 
25
 
! Отговори
До Румбо преди 8 години
Понеже съм от ракиджийски район, дори и по тощово време варенето на домашна ракия си беше изкуство. На всяко село имаше по десетина казана и само по един казанджия, който следеше огъня, какво излиза и какво не трябва да се пие. Така че варенето на ракия (на шопски - "печенето") НЕ Е ЗА АМАТЬОРИ И НИКОГА НЕ Е БИЛО!!!!Друг е въпросът, че в статията не се разбира кой и с какво се е отровил, с домашна или с Цар Киро алкохол (както казваше една пародия "мой черен дроб стане като швейцарско сирене)
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
bravo 56!
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Ицо 48Не се казва домошарка а домашнярка бе примитив неграмотен!Това селяните сте толкова необразовани колкото и нахални.
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не купувайте турски стоки.Бъди българин!
27
3
 
8
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
До РумбоДа допълня,който иска супер домашна ракия-само от чист материал,захарта евентуално да е само за достигане на необходимия градус.Номер 1 е ракия от чисто грозде-24-25 захарни градуса!Гарантиран отличен резултат,аз така се пропих.Хайде,бог да прости хората!
26
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Китайският про,ишлен спирт навлиза стабилно на бг пазара.Миньо Стайковци и Цар Кировци богатеят здраво.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяните плющат шльокавица на поразия.
24
4
 
30
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Домашна ракия досега не е убила никого!Имало е кофти главобол в милиони случаи,но смърт-не!Смъртоносната комбинация си е нелегално-комерсиална!А всъщност производството на домашна ракия е елементарно занимание и достъпно за всеки!Трябва да се спазват няколко прости правила:1.Костилките/семките не трябва да влизат в казана2.Задължителна преварка3.Първия 1 литър от преварката задължително се отделя4.След като градусът падне под 40% полученото се отделяТова е минимума,има и още,за ценители

Спонсорирани публикации