Приятели на убития Тодор: Убийците му да бъдат наказани!

18-годишното момче бил добряк, който не би навредил на никого
13 яну 2016 09:00,
159
Приятели на убития Тодор: Убийците му да бъдат наказани!
Убитият Тодор много обичал животните. Снимка: Facebook

Убитият в центъра на Враца Тодор Йорданов е учил в местното училище СОУ" Васил Кънчов".

Приятели и съученици на 18-годишното момче споделят във Facebook, че е бил добряк, който не би навредил на никого.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че инцидентът се разигра вчера по обед пред ужасените погледи на стотици очевидци.

Двама братя - Иван П. на 32 години и 36-годишният Десислав П. с прякор Поничката го пребили до смърт след кратък словесен спор.

Свадата се разиграла, след като мъжете пресичали уличното платно и чули клаксон на автомобил, управляван от убитото момче. След разменени реплики от двете страни се стигнало до саморазправа и побой с метален бокс.

Приятел на Тодор обясни, че смъртта му е настъпила вследствие на глътване на езика и задушаване.

С младежа била и приятелката му Грета, която изпаднала в шок от зловещия инцидент.

В хода на предприетите заградителни действия, в района на инцидента, е задържан по-малкият брат, а другият успял да избяга, но по-късно отишъл сам в РПУ-то, придружен от адвоката си.

Починалият Тодор е трябвало да бъде абитуриент тази година. В спорта се справял отлично. Негови близки разказват, че ходел на много състезания, като печелил всички първи места по таекуондо.

Приятелите му настояват в социалните мрежи, че искат най-много справедливост и нападателите да си получат заслуженото.

Младите хора от Animal Help-Vratsa настояват безмилостните убийци на Тодор да бъдат наказани подобаващо.

Ето какво пишат още защитниците на животните от Враца:

Тодор и приятелката му Грета обичат животните и са наши доброволци. Той е възпитан, интелигентен и състрадателен млад човек...

Дано убийците му да бъдат наказани подобаващо!!!

Почивай в мир, Теди!!!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
1
 
! Отговори
Кукуригу Петльо преди 8 години
До 56Може да е жалко, но на такива като мен принадлежи бъдещето и аналогично и Земята! Другите постепенно измират, имаш пресен пример за това!
49
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мила родна картинка...единия свири на пешеходци вместо да им даде път (дори и да са пресичали неправилно, винаги се дава път на пешеходец, който е взел книжка по регламентирания ред, го знае) после вади бокс (?!?!?) кой нормален човек си носи бокс бе хора?!?! Другите подивели селяни що да не го пребият до смърт, виждат го че е хлапе, а те са хора на по-сериозна вече възраст...много е зле нивото, хора, много, просто ще се самозатрием...
48
1
 
0
 
! Отговори
Кукуригу Петльо преди 8 години
До 64 селчо Така е селчо, но малко са дорасналите да го разберат!
47
3
 
5
 
! Отговори
До ликуващите преди 8 години
Сега ще издигнете там паметник на вашия Премиер Борисов! Честито! И всички да сте там строени при откриването с бели кърпички да махате на Боко! :)))
46
1
 
30
 
! Отговори
Нема такава държава! преди 8 години
Снощи Доцента в Шоуто на Слави правилно каза - " Хората от България не емигрират а се евакуират!" Размислите за нас!
45
1
 
24
 
! Отговори
дидо преди 8 години
За такива трябва смъртно наказание.
44
1
 
9
 
! Отговори
До 43 преди 8 години
Аз не знам дали е било само един юмрук или яко налагане, но дори между юмрук в главата и метален бокс в главата има огромна разлика.
43
2
 
24
 
! Отговори
до надоу преди 8 години
Какви юмруци , какви пета лева ? Вие в Средновековието ли живеете и или в Дивия запад? Каква Европа с тези бг размисли и страсти?Затова на ден България я напускат 150 души, и познайте кои и какви хора остават тук!
42
1
 
8
 
! Отговори
селчо преди 8 години
Жалко за момчето,ама и онзи 16 г.от Бургас,ако беше попаднал на подобни хора,а не на авиоинжинера,резултата щеше да е същия
41
2
 
21
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
До Анонимен 50"По принцип може и да си го е търсел, но можеше всичко да приключи с юмрук в главата и чао."че аз доколкото разбирам, то така си е и приключило. но някой път юмрука прави повече от синина. в разград преди няколко години ей така от юмрук един деветокласник умря, защото падна и си удари главата в бордюра. разликата тука е че глътнат език се вади и зяпачите (или биячите) е можело да го спасят
40
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До съветникВ тоя сайт има достатъчно статии, където пише какво се случва в САЩ постоянно. И там има убийства, гета, побоища, мафия, мизерия. Вярно, не е навсякъде, ама и там го има това.
39
2
 
28
 
! Отговори
До 55 преди 8 години
Да това го гледах просто няма думи какъв човек е начело на държавата, нямам думи! " Стават много убийства по света , нали гледате от местопрестъплението" ХАХАХАХА , малеееее, срам , срам! Не искам да си помислям тези , които са гласували за него какви са!!!
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО КУКУРУГУ ПЕТЛЬО , ЖАЛКО ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ ХОДЯТ ПО ЗЕМЯТА , БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На никой не му трябва да идва и да ни превзема, ние сами ще се довършим. 2,5 милиона българи емигрираха в чужбина, останалите тук се самоизбиват всеки ден. Премиера ни пък се изцепи, че поръчковите убийства у нас били нормално нещо да сме гледали от Местопрестъплението!!!?!! Ако станем като в САЩ всеки да има право да притежава оръжие, за 1-2 месеца ще сме се изтрепали едни други. Може би ни е такава съдбата, да се самоунищожим. Не можем да сме европейци, защото нямаме ценностна система.
36
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако беше емигрирал щеше да е още жив
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
вече станаха такива времена,че не знаеш в кой момент какво може да ти се случи....всеки трябва да носи със себе си поне едно газово пистолетче или поне спрей.....а скоро в един американски щат приеха закон за свободното носене на оръжие...няма да е лошо и да си намерим истински пистолет на черно...човек трябва да разчита преди всичко на себе си в тези времена,в които човешкия живот и здраве е нищо...
34
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз за това си купих преди две години един газов пищов.Понеже много станаха бабаитите.И зад волана и пешаци.Всеки втори се заканва и те псува и налита на бой.Та вече две години с пищовчето искам да ви кажа никакви грижи.Три пъти съм го вадил,като единия път един 150 килограма биткаджия (аз съм 60 и ми налитат често алфа мъжкарите) , кото извадих патлака и оня му пусна пишkata топла вода....напика се за няма нищо
33
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На всеки му е ясно, че дори да ги осъдят, няма да лежат много. Те ще го изкарат като самозащита, съдията ще го определи като нещастен случай на непредумишлено убийство. Въпросното момче Тодор пък ще бъде изкаран от адвоката на братята биткаджия. Все пак е бибиткал, карал се е с тях, слязъл е от колата да се разправя. Съдията ще го изкара все едно си го е търсел. По принцип може и да си го е търсел, но можеше всичко да приключи с юмрук в главата и чао. Но сега всеки вади ножове, боксове..
32
2
 
27
 
! Отговори
тя преди 8 години
Така е навсякъде и във всичко ! Добрите , интелигентните и умните са винаги потърпевши в българско!
31
2
 
7
 
! Отговори
Омраз преди 8 години
Дис ис Враца, битч!