Сръбски медии: Българин организира "лов на бежанци"

На този фон полицията не реагира, пишат още в Сърбия
Обновена: 4 мар 2016 20:21 | 4 мар 2016 20:20,
74
Сръбски медии: Българин организира "лов на бежанци"
Снимка: Facebook

Българите се опасяват, че мигрантите ще влязат в Европа през тяхната територия, ако границата между Македония и Гърция остане затворена. Това съобщава сръбската медия B92, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Българското село Долно Ябълково изведнъж придоби известност благодарение на един млад мъж – Динко Вълев. Той се превърна в герой в таблоидите, тъй като патрулира по границата с Турция и се хвали, че е задържал 25 бежанци. В момента той набира доброволци, за да започне "лов на бежанци".

"От само себе си се разбира, че искам да ги убия, но и те биха направили същото, нали?", каза той в телевизионно интервю. Той обяснява, че за него всеки бежанец е джихадист.

Според местните власти Вълев просто търси внимание и затова излиза по пътищата с танк.

Засега българската полиция не е реагирала на идеята за организирането на "лов на бежанци", но вътрешният министър Румяна Бъчварова призова медиите да информират полицията, ако подобни групи започнат да действат.

Пред B92 български граничар е заявил, че хората като Динко Вълев са полезни, тъй като по границата персоналът недостига, а оградата, която България е изградила набързо не е препятствие за бежанците, които идват от Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
39
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Динко ги...хваща,те ги пускат.Ползата от Динко е,че идващите нови...нарушители са предупредени от...заловените,че има един Динко,който не се знае дали няма да му избие...чувията,което има възпиращ ефект.
21
5
 
37
 
! Отговори
Q преди 8 години
За разлика от всички евео някой лови наришители на границата
20
44
 
9
 
! Отговори
Скитник преди 8 години
България на "Динковците" простички и мързеливи хора с дивашки манталитет, наричани от европейците диваци и варвари.И така Бъчварова ще чака медиите да и кажат има ли Динковците или няма?! Както казват за нас - дваци и варвари.
19
2
 
32
 
! Отговори
Веско преди 8 години
"вътрешният министър Румяна Бъчварова призова медиите да информират полицията", ха ха ха, ами ако медиите ни знаят, ко праиме:)?!
18
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DINKO VALEV--NAZIONALEN GEROI.
17
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
tova e chista laja iskat da mutivirat horata chret mediya za da gi otvlaskvat no tezi bejanzi samo preminava
16
4
 
54
 
! Отговори
Српска скара преди 8 години
Точно сърбите,предизвикали национална катастрофа и гражданска война,довелас много жертви до разпада на СФРЮ,да ни учат на хуманизъм и интернационализъм,ми идва в повече.Да си гледат чалгата и плескавиците и да не забравят,че пътятим към ЕС минава през БГ,а нашият(в буквалния смисъл)може да минава ипрез Румъния.Защо при такива ситуации,особено и с македонско участие,МВнР не реагира незабавно,а чака да се вдига шум?Докога ще търпим да създават негативен образ на БГ(сякаш те сацъфнали)?
15
32
 
22
 
! Отговори
акули в Тунджа преди 8 години
Истината е, че Динко от Джамбол лови не само по 20 човека наведнъж с голи ръце! По същия начин той лови едновременно и по 5 мечки-стръвници. Паралелно с мечките лови с голи ръце и по пет-шест акули. (Само някой да посмее да каже, че в Тунджа няма акули!) С голи ръце, в четири посоки едновременно лови и диви зайци. Зайците са на по 5 километра един от друг. Лови и мухи, и балъци, но това вече е друга тема.
14
67
 
15
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 8 години
Динко не го интересуват бежанците. Динко го интересува удоволствието от побоя на хора, които са по-слаби от него. Интересува го, че с мълчаливото съгласие на властите, той се гаври с беззащитни хора, бягащи от такива като него.
13
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
по-големи лъжци от Сърбите няма
12
3
 
40
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
ДОБРОВОЛЦИТЕ ВИНАГИ СА НЕЩО ПОЛЕЗНО И ПРИЯТНО ЗА НАЦИЯТА! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ПОМАГАТ ИСТИНСКИ СЪС СИГУРНОСТ!
11
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сърбите се заяждат с нас, както винаги.Не е танк, а са няколко превозни средства като мотори на 4 колелета. Младежите обичат да ги карат по неравни, планински терени. Спорт. Случило се, в един почивен ден момочето е приятелите му хванали 3 групи мигранти. Извикали граничарите.Никого не са убивали и стига глупости, няма да убиват.Само че сърбите се пишат за много хуманни на наш гръб. Като сме толкова лоши, защо сме хванали повече от 10 хиляди мигранти митналата година, че сме ги и регистрирали
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
...излиза по улиците с танк?!
9
10
 
11
 
! Отговори
носър! преди 8 години
бай *** като ходил на сафари в африка нали само носърчета е отстрелвал - но сър, но сър, но сър викали отстрелваните, и от там той си мислел, че тези животни така са казвали - носърчета
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Je suis Dinko!
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Институциите абдикират по една или друга причина и се намесват странични хора, които вземат нещата в свои ръце. Подобна беше ситуацията с ромския цар в Катуница. Човек почва да се пита кое е по-добре в случая - държавата да не си върши задълженията или улицата да вземе властта.
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТО ДРУГО НЕ ОСТАНА ОСВЕН ЛОВ НА КАМИЛАРИ С ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ,А НАШИТЕ КАНАЛДЖИИ НАЙ ДОБРЕ Е ДА СЕ ОТСТРЕЛВАТ ЗА ИЗМЯНА КЪМ РОДИНАТА.
5
1
 
40
 
! Отговори
... преди 8 години
За какво ни е полиция, ако медиите ги информират какво става по границата?
4
26
 
13
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Ей такива като тоя , ако получи власт, може да ви разплачи майките! Той е като тия от парламента, само че е по ***!!!
3
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ще разберат що е тричане