Детето, загинало при пожара, живеело в мизерия

Социалните не си свършили работата, смятат съседи
Обновена: 12 мар 2016 12:25 | 12 мар 2016 12:11, Петя Славова
41

 

  Снимка: Булфото

Съседи са подали сигнал  за мизерията, в която е живял Ана-Мария, пише "24 часа". Детето, майка му Силвия и баба му Румяна загинаха при пожар в столичния кв. Лозенец. Трагедията е станала тази нощ.

Още по темата
 
Сигналът е бил подаден в края на миналата година и служители на социалната агенция отишли на адреса. Бабата Румяна обаче не им отворила вратата, разказаха съседи от горния етаж.
 
" Ако социалните си бяха свършили работата сега детето можеше да е живо, коментира комшийка. Тя живее на горния етаж и била будна по време на пожара, защото давала хапче на болното си дете. Огънят стигнал до нейния етаж и само бързата реакция на пожарникарите предотвратила по-голяма трагедия.
 
Съседи разказват, че мизерията в жилището на загиналото семейство била толкова голяма, че липсвала дори и баня.
 
Късо съединение е най-вероятната причина за пожара, съобщава БНТ. В момента апартаментът на ул. Трепетлика е запечатан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
38
 
! Отговори
тя преди 8 години
Социално министерство и много,много чиновници на гърба на народа , а работа от тях - никаква! Всеки месец си чакат само заплатите!
9
1
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
В края на годината ще бъдат включени в поредната статистика и нищо повече. Уви повечето хора не заслужаваме съществуването си.
8
6
 
17
 
! Отговори
апартамент преди 8 години
Ако е бил техен, както вече казаха струва, колкото два в друг квартал, продават го и купуват двата, единият под наем и ето постоянен и стабилен доход, въпреки че наемите не са кой знае колко високи.
7
3
 
26
 
! Отговори
Лозенчанин преди 8 години
Лозенец изобщо не е "квартала на богатите". В него живеят различни хора. Като се започне от бившите собственици на миниатюрни къщички, които са получили апартамент в новопостроените мутренски кооперации и самите мутри, които са или кредитни милионери или с черен бизнес, който е рисков, та и за тях не може да се каже, че са от богатите със стабилно състояние, и много наематели.Е живеят и неколцина, ако живеят в квартала все още, партици-милионери като циникът *** Евгени Бакърджиев ДСБ
6
7
 
13
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Добре дошли вБойколандия !!!!!
5
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко невинни деца са починали заради тия корумпирани и безскрупулни социални работници не е истина.... просто не мога да си обясня как не им тежат на съвестта..
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Не вярвамПрав си за цената , но също така има много наследствени апартаменти в кварталът.Не е изключено да е бил техен собствен.
3
2
 
40
 
! Отговори
Читател преди 8 години
Само Пожарната си е свършила работата. С ниски заплати, без заслужаващото обществено уважение, и при неимоверно трудни условия на работа, пожарникарите самоотвержено си вършат работата. Жалко, че в този случай вече е било късно да спасят загиналите вече хора, но пък са спасили животите на другите хора в кооперацията.Мисля, че пожарникарите заслужават, защото са го заслужили по-голямо уважение в обществото.
2
9
 
21
 
! Отговори
Не вярвам преди 8 години
Мизерия от тъпотия.Нали знаете колко струва апартамент в Лозенец?Колкото 2 в друг квартал.
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
никой не си върши работата у нас, няма институции!

Спонсорирани публикации