Уволниха похотлив професор от НСА

Николай Колев уреждал изпити срещу пари или секс
70
Уволниха похотлив професор от НСА
Снимка: Кадър Нова тв

На извънредно заседание на Академичния съвет на НСА беше уволнен похотлив професор, уреждал изпити на студенти срещу пари или секс.

Ръководството на Спортната академия се събра спешно, след като от предаване на "Господари на ефира" стана ясно, че бившият декан на треньорския факултет в НСА професор Николай Колев е поискал секс от студентка, за да си вземе изпита по физиология.

Бившата адреналинка Ваня призна, че на нея ѝ е било отправено в прав текст шокиращо неудобното предложение от проф. Колев в НСА, който е бивш декан в Академията и е 12 години в нейното ръководство.

"Той ми предложи помощта си, за да си взема и изпита много нагло и директно. Вариантите бяха два - или да си платя изпита, или секс, нямаше трети“, обясни тя.

От видео запис се вижда как професорът приканя студентката да отидат на хотел: "Хайде, да се качваме в колата, да ходим на хотелче и да ги обсъдим там нещата". На въпроса какво ще правят в хотела, професорът отговаря: "Ще отидем и ще правим секс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То у НСА едни професори-и-и. На времето се говореше, че дисертациите им са на тема: изкачване на Витоша със и без раница.
20
8
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
мирише ми на евтин номер
19
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Възхитителна реакция на една оскърбена невинност, поклон направо! Спомням си, един път с баща ми бехме в зоопарка в Харманли и ми вика: Сине, като се жениш търси си жена от шоубизнеса, там всички са непорочни, за предпочитане балерина, в колкото повече конкурси участвала, по-добре, те задължително остават девствени докрай, обожават бедните момчета като теб, а от парите се отвращават!
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 22Много мозък се иска да се сетиш, че като предлагаш подобни неща на момиче от Господаритемозък у другарите ? :))))
17
4
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
стар сценарии, без коментар
16
6
 
30
 
! Отговори
Учителя преди 8 години
Наистина...русофилите/дърти комунисти, излязоха големи е*ачи...още от бай тошово време, но сега са даже по-нагли
15
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много мозък се иска да се сетиш, че като предлагаш подобни неща на момиче от Господарите, ще последва нещо такова....
14
11
 
32
 
! Отговори
Мария преди 8 години
Честита Ви демокрация! Ако си студентка днес или ще те разпорят професорите или ще си плащаш чак докато вземеш дипломата! Добре че завърших по времето когато нямаше такива работи,
13
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз си мисля, че тая си е оправила изпитите, но този път тя е поискала конти от даскала и той не е дал. 100% го е шанажирала!
12
4
 
48
 
! Отговори
:) преди 8 години
Едно нещо ме интересува- дали ако професора си беше поискал по по- дискретен начин секс, "жертвата" нямаше да има нищо против това! Гложди ме този въпрос, защото тя казва, че се е възмутила от директния начин по- който професора й гое казал! :)
11
4
 
52
 
! Отговори
62919 преди 8 години
Не го е срам, момичето вероятно още е девствено, разбил му е представите за живота! Горкото, как ще гради сега бъдещето си с опетнена душевност? Пролях сълза, отсякох дърво .... и дори заснехме клип. Ама и този, егати професора, ако вместо секс беше казал кекс сега нямаше да е безработен.
10
3
 
47
 
! Отговори
! преди 8 години
Че "господарите" не са винаги обективни е очевидно, но точно в този случай, "професора" заслужава кастрация, не уволнение.
9
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те сичките дърти нерези по тия университети са такива.Останалите са хомосексуалисти.Що мислите,че киснат по 60-70 години на сладката служба?Как е възможно да го уволнят мислех,че ще се разболее после ще го преместят/повишат в друг университет? Нещо са се объркали..
8
12
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
има нещо, гнило в цялата работа
7
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ах, ти палавнико дърти срещу изпити студентки кърти!
6
32
 
30
 
! Отговори
Кайзер Созе преди 8 години
Т.нар. "господари на ефира" са една платена ***, която има за цел лично облагодетелстване и дискредитиране на неудобни хора, както и цели изпростяването на населението ни!Всъщност щом хорицата харесват това "предаване", значи си заслужават гаврата, която си правят с тях тези платени "журналистчета"!
5
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не разбрах дали Ваня кypвoляка е млящила на професора кoжлякa!
4
23
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Същият номер го правиха "господари на ефира" с един кметски съветник преди няколко години. Дискредитиране, уволняване и поставяне на наш човек на поста, разбира се тази постановка се заплаща от заинтересованите индивиди, типична бай ганьовска тактика.
3
1
 
31
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
До 1111то и самият професор тогава трябва да е в тоя сценарий бре
2
40
 
29
 
! Отговори
1111 преди 8 години
ПРИЛИЧА МИ НА ЗАМИСЛЕН СЦЕНАРИИ , ТАЯ ПРОСТО ГО ИГРАЕ НА МНОГО СВЯСТНА , А ЦЕЛТА Е ДА СЕ МАХНЕ ПРОФЕСОРА