Бедните и ромите – основната цел на радикалния ислямизъм

България е светска държава, отсече Красимир Каракачанов
3 апр 2016 11:43,
57
Бедните и ромите – основната цел на радикалния ислямизъм
Снимка: Кадър Нова тв

България е светска държава. Бурките не са традиционно облекло за нашите мюсюлмани. Това каза пред Нова телевизия лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

Той коментира предложението на главния прокурор Сотир Цацаров да бъде забранено носенето на бурки на обществени места. "На бедните роми им набиват в главите много глупости. До преди 10 години в гетото в Пазарджик бяха евангелисти. Сега според заплащането са станали правоверни мюсюлмани", заяви Каракачанов.

"Държавата не трябва да допуска такива неща. Някой ще вземе да се взриви, защото са му обещали жени и рай", каза още депутатът от Патритотичния фронт.

"България не трябва да позволява да се преподава радикален ислям от чужди граждани. Имамите трябва да се обучават в България и да са възпитани по светски начин. Държавата беше позволила на Турция да се бърка в работите на Главното мюфтийство, защото искаме да сме приятели с Реджеп Ердоган и да развиваме добросъседски отношения. Президентът на Турция определи главния мюфтия. Това е недопустимо", категоричен беше Каракачанов.

"Бедните хора в Родопите и ромите са основната цел на радикалния ислямизъм. Мюсюлманите, които живеят от векове в България, нямат никакви радикални настроения", допълни Каракачанов.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радикалните Ислямисти са в Народното Събрание и са цели 240 парчета,колко министри,депутати,медиии,телевизииии радикални ислямисти има в БГ които са на заплата на *** и отвъд Океанските си господари......само гражданска война и тогава ще се спасим от тия вредни за БЪЛГАРИЯ радикални ислямисти-предатели българи
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ti si vinoven Kara!!!!!!!Ti sam go kaza predi 10 g evangelisti,no kogato byaha evangelisti,ti gi nareche sektanti,zatova i plodovete se surbat sega s myuslitata!!
13
0
 
39
 
! Отговори
другар преди 8 години
Аман от констатиращи констатататори. Получаваш пари от нашия джоб за да даваш истински решения, а не да ръсиш мозък от екрана! С това ще ви запомним всички така наречени политически лидери!
12
0
 
37
 
! Отговори
теорема-лема преди 8 години
По логиката на "патриота" 2/3 от българите като са бедни, значи какво? Скоро всички ще нахлузим фереджета и на главите ще лепнем фесове? Поне за него не бера грижа. Той е богат, следователно е "патриот"!
11
0
 
40
 
! Отговори
помак преди 8 години
Аман от пишман патриоти!Като видят,че никой не ги отразява и започват с Етничски и Религиозни теми.Нека първо си оправят Турските фамалии,че от всякъде ги издават какви са....
10
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каракачанов е Радикален Македонец който се меси в Политиката на България и то необезпокояван от Службите , абе човека е професионалист
9
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Роми и Религия = *ре и Космос
8
8
 
34
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Браво! Каракачанов е истински патриот! България има нужда от истински патриоти като Господин Каракачанов, Г-жа Кунева и Г-н Цацаров!
7
9
 
34
 
! Отговори
РЕКЛАМА преди 8 години
Радикалния ХРИСТИЯНИЗЪМ не по-малко лош при Ромите-християни в България , просто РЕКЛАМАТА си заслужава
6
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ромите са с този който плаща - дали е ГЕРБ, ДПС, Местан, ИД... И северно-корейци ще станат ако им се плаща. Те не са глупави. Ще се захиджабят и забрадят докат има кинти. Като секне парата и пак ще я карат по старому. Въпроса е - как е възможно да се позволява такова финансиране в БГ?
5
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бедните хора в Родопите и ромите са основната цел на радикалния ислямизъм. Мюсюлманите, които живеят от векове в България, нямат никакви радикални настроения"...............вярно е, но за разлика от ромите, бедните хора от родопите не се връзват на това. и смешно и абсурдно е да гледаш зачулени, пазарджишки
4
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има Роми-християни и Роми-мюслумани в България , те сами са избрали този път в живота , никой не ги е карар насила да стават такива или онакива
3
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЯМА СТРАШНО,СЛЕД 5 ГОДИНИ ЩЕ СА БУДИСТИ КОГАТО КИТАЙЦИТЕ ПОСТРОЯТ БЪЛГАРСКИЯ ШАО-ЛИН В МААЛАТА.
2
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като дълги години бяха контингент на компартията и после на геп станаха контингент и на излямистите - питам къде е разликата?
1
2
 
38
 
! Отговори
******************** преди 8 години
Каракачанов прави РЕКЛАМА на Турцизираните роми(Хорахане Рома) а Българизираните роми(Дасикане Рома) се прикриват умишленно в Държавата , значе за едните роми трябва да се знае а за другите роми не трябва да се знае

Спонсорирани публикации