Ние сме равни... вбеси българин, сви юмрук и преби ром (18+)

Бруталните кадри са заснети от нападателя, мъж на име Ангел Калеев
18 апр 2016 08:52,
397
Ние сме равни... вбеси българин, сви юмрук и преби ром (18+)
Кадър: YouTube

Мъж засне видео, как бие момче от ромски произход заради реплика, че двамата са равни.

За да докаже, че не са равни, мъжът зад камерата започва да удря и да рита в главата и гърдите мургавия младеж.

Следват реплики: "Легни", "Стани", които се изпълняват от момчето от страх да не би положението да стане по-лошо.

И по-лошото не закъснява – биячът бута ромчето и започва брутално насилие, подкрепено от викове: "Аз циганин ли съм?", и го повтаря докато момчето не му отговаря, каквото той иска да чуе: "Не си".

"Ако реша да те отрепя, какво ще те правя, бе?", пита биячът и въргаля момчето но улицата.

За сега не е ясно къде се развива действието, но клипчето, качено в YouTube, е с дата 16 април. Качено е от самия бияч – Ангел Калеев.

Вижте бруталната саморазправа!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
11
 
! Отговори
... преди 8 години
А защо не ходят да бият ромите по дискотеките? Онези с дебелите ланци и над 100кг. Или там не са малки момчета и няма да им е лесно?
88
1
 
10
 
! Отговори
Българче преди 8 години
Аз съм българин, ромите също .о със сигурност не са равни с бългорите по безброй признаци и за това са си виновни те. тук трябва да се отбележи и вината на управлаващите които само подсилват неравенството защото римското правило "разделяй и владей" е в пълна сила валидно и днес. Същото е валидно и за цели държави. какво направиха с Югославия ... !!!!
87
7
 
19
 
! Отговори
избирател преди 8 години
Ето на това аз му викам мъжество.Да биеш злобно слабо и уплашено същество.било то ромче,било то жена,било то куче.Ето това е мъжка работа.БОЖЕ,КОЛКО КОМПЛЕКСАРЩИНА ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВА БОЖЕ!!!
86
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега това е тъпо. Значи да биеш някой, който ти е откраднал нещо или те е нападнал окей. Ама то това хлапе просто да ти е жал да го удариш, още повече че нищо не ти е направило а просто ти е казало че са равни . Еми всички хора сме равни пред бога и закона. Това че някой българи и роми са над закона не оправдава действието на тоя *** футболен незнам си какъв. Ако е фен на Левски да прочете какво е написал Апостола на Свободата. Българи,роми и Турци да живеем като равни.
85
0
 
1
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
До Занзибар"ние НЕ сме такива...."
84
2
 
5
 
! Отговори
Даа преди 8 години
Еееее голям МЪЖ няма що!
83
7
 
9
 
! Отговори
От мен преди 8 години
@ бияча, не ромчето. Кой му дава право да посяга. Като видят някой че е по-слаб и големи мъже се въдят пффффАйде айде. Смях и затвор... Поне 10г, иначе оправия няма ...
82
3
 
12
 
! Отговори
Tonka преди 8 години
Просто на хората започва да им писва от наглостта на ромите. При едни нормални обстоятелства може би щях да обвиня бияча, но хора обстоятелствата в България не са нормални. Те са извън всякакви норми. Една случка, на която съм свидетел - възрастен човек прави забележка на ученик-ром, на около 10-11 г. и той му заявява, че ще извика полиция, защото го нагрубява. Мисля че търпимостта има някаква граница, дано никога не я преминаваме!
81
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""бие момче от ромски произход заради реплика, че двамата са равни.""....................Бил го е не заради репликата и не защото е ром ... а просто защото е психопат-страхливец видял физически по-слаб от себе си.Утре същия психопат когато пребие някой българин ще си измисли и ново подходящо оправдание.
80
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че кога сме били равни, бе? Ромите имат право да си строят къщи на чужда земя, да задръстват София с каруците си въпреки че е незаконно, да се возят безплатно в градски транспорт
79
5
 
12
 
! Отговори
Ф.Е.Джерджински преди 8 години
След целия този вой по темата по телевизии и сайтове, целта е постигната. Почуствах се виновен, че съм българин. Сега ще излезна навън, ще поканя първата тумба "бразилци" в дома си и ще им река: Братя роми, всичко мое е ваше, простете ми !
78
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""бие момче от ромски произход заради реплика, че двамата са равни.""....................Бил го е не заради репликата и не защото е ром ... а просто защото е психопат-страхливец видял физически по-слаб от себе си. Утре същия психопат когато пребие някой българин ще си измисли и ново подходящо оправдание.
77
3
 
9
 
! Отговори
Ghost преди 8 години
Равни сме!Но докато има нагли,арогантни,крадливи и вечно лъжещи роми които не искат да се интегрират ще има и подобни сцени и гражданско недоволство към тях.Не съм гледал видеото,изпитвам истинска непоносимост към насилие срещу по слаби и беззащитни.А *** дето го е правил да отиде насред някоя ромска махала и да ги накара да падат и да стават ако му стиска!
76
3
 
3
 
! Отговори
Bobu преди 8 години
Sto ne doide toia s mene da se samorazpravia che az da pusna klip posle
75
6
 
12
 
! Отговори
... преди 8 години
Пълна помия - да биеш някой,който нищо не е направил и още повече не е в състояние да се защитава,бил той ром,българин,арменец и т.н.Ако беше набил някой който краде можеше и да имам друго мнение ,за сега си остава комплексар .
74
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Русе се усети слабо земетресение!
73
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случват се такива неща ежедневно.Само се чудя защо това е новина за 2 национални телевизии и няколко новинарски сайта?
72
3
 
6
 
! Отговори
до 89 преди 8 години
Това ли ти е расъждението? Ами ти не си ми равен тогава. По твоята логика, нито един от вас не сте ми равни. Наредете се в редица да ви бия подред и да ми работите без пари, ратаи такиа. Това ли ти е логиката. Изпростяхте, хора, издивяхте. Дори сирийците бягащи от война не заобикалят България.
71
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грозна гледка :(
70
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Етническите конфликти са начин на управление на колониите.. Този клип е поръчан от ЦРУ иначе няма да бъде тука..