Динко не се появи от нищото, властта си затваряше очите!

Ген. Румен Ралчев: Полицията е обезверена като хората
Обновена: 13 май 2016 11:53 | 13 май 2016 10:52, Екип на Bulgaria On Air
23
Динко не се появи от нищото, властта си затваряше очите!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Динко от Ямбол не се появи от нищото. Властта си затваряше очите за каналджиите много време и хората взеха нещата в свои ръце.

Още по темата

Това заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR ген. Румен Ралчев, който е експерт по сигурността. Той е на мнение, че не трябва да се допуска хората, които залавят мигранти, да изземват функциите на властта.

Динко Вълев от Ямбол се прочу през февруари с клип, в който арестува нелегални мигранти. Тези дни пък той се "разправи" и с дилъри на дрога в училище.

Според ген. Ралчев е смешно да се твърди, че не се знае какво става на границата.

"Тези хора искат да извършат някакъв героизъм, който да изчисти имената им, защото в повечето случаи те са криминално проявени. Трябва да има работеща система, а не бабаитлък", коментира още ген. Ралчев.

Според него има срив на доверието в институциите и в частност на МВР. Ген. Ралчев е на мнение, че е изпусната основата върху която стои силовото министерство.

"Това е така, не защото униформените са лоши хора, но има липса на квалифицирани кадри. Има обезверение, както в полицията, така и в населението. България е един голям град, в който има хиляди полицаи и специални служби.

Просто трябва здрава ръка, решителност и бърза процедура. След като доказан убиец 3-4 години ходи на свобода, а накрая си взима куфарчето и си заминава, работата е ясна", обясни ген. Румен Ралчев.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ЯмболДинкоBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това журналистите са големи кифли
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато разни ченгета- ДС- та ни управляват, все повече ще загиваме.При комунизъма имаше доброволни отряди.Тоя фукльо- генерала какво се чуди.Гражданската активност трябва да се използва от държавата
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче - никаква милост за дилърите на дрогаПолицията тях не ги закача сегаЦелият Люлин е побелял, а не прочетохме за нито една акция?..Ами , въпрос та време е някой побеснял родител да раздаде правосъдие.Бъчвароваааааа, разсъни сеее...
17
0
 
2
 
! Отговори
Иниацитивния преди 7 години
Явно на народа му трябва нов Ивайло от народа за да спаси народа си от външните и вътрешни крадци. Сега наново имаме революционната ситуация висините не искат, а низините сами немогат, само водачът липсва.
16
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Цялата Правораздавтелна с-*** са просто сбор от имитатори издържани от данъкоплатците!
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен човек който се бори против дилърите на дрога лови ги върши работата на всички служби дори да е бил криминално проявен преди това сега заслужава почит и уважение. Трябва да се насърчава да продължи да върши това защото прави добрина на всички деца в България. Лесно е човек да кривне от правия път но е трудно да се върне в него. За такива като Динко само едно мога да респект и уважение продължавай в същия дух Народа те подкрепя! А народа може както да издига така и да сваля от власт!
14
1
 
8
 
! Отговори
Дими преди 7 години
Генерале Динко се появи от безхаберието на държавата и не е сам ! Очаквам скоро да давате показания във затворите за това безхаберие а не интервюта по телевизията !
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще спят, как няма да спят като са доведени до кома? Полицията си върши работата до долкова колкото закона им позволява. Щом е лош закона и резултатите ще са лоши. Всяко едно правителство си прави закона в тяхна полза. Полицията е много силно политически обвързана. Правомощията им са все по-малки, а задълженията все по-големи.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилно ,генерале! Защо спят институциите ?
11
0
 
4
 
! Отговори
opps преди 7 години
До Анонимен 11Имам в предвид добрия смисъл... Трябва да се въведе ред по един или друг начин...Тези сама дрънкат едно и също а нищо не правят...
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До opp Саморазправа ли ?Това е автентичното гражданско общество . А не платените грантаджии приютени в турскосиньото правителство на Герб+ Корман и Кемал Еюп.
9
1
 
22
 
! Отговори
Оппа преди 7 години
Виж кой излязъл да ни учи-Румен е масон и платен пиончою.Една малка интересна подробност- синът му Роман е арестуван през 2013 година за пласиране на хероин в колата му са намерени няколко плика. Години се прикрива с името на баща си и пласьор в столицата. Доста дръзко точно по тази тема кой ни поучава. *** апелира към морал.
8
2
 
8
 
! Отговори
Кое е вярно? преди 7 години
В "Уикипедия" за г-н Румен Ралчев пише-"полковник о.р. от НСО".Кое трябва да сепромени-старческото тщестлавие или данните в нета?Кой смята за нужно да произведепенсионер от полковник в генерал(от пенсионерски войски)?Ако е полковник,в медиитеда се обръщат подобаващо.Ако е генерал,биографията му в "Уикипедия" да бъдекорегирана.Иначе човекът говори верни неща,но горната неточност дава привкус нанещо измислено,фалшиво!
7
0
 
19
 
! Отговори
NZ преди 7 години
Отново излиза шeф, генерал на звено и ни oбяснява как никой нищо не вършел. А той къде cпи? Нали за това му плaщаме? Сега трябва сам да си подаде остaвката за неспрaвяне с рaботата на която е нaзначен и да дойде на негово място някой, който иска да направи прoмяна. Прoблема за мен е, че в тези инcтитуции има само стари трoлове, които освeн заплaтата им и придoбивките, нищо друго не ги кacae.
6
0
 
10
 
! Отговори
opps преди 7 години
Трябва, трябва, трябва, ще,ще,ще... А нещо налице има ли!? Та саморазправите тепърва ще ги гладаме...
5
3
 
1
 
! Отговори
SRAM преди 7 години
Are v pandelata to ZORO... kvo se zanimavate s nekakiv prost i nagak dinko...
4
0
 
12
 
! Отговори
И ТОЯ ГЕНЕРАЛ преди 7 години
Брей т'ва в МВРто и ПОЖАРНАТА генералските пагони за нищо ги нямат. Дават ги на в'сякви ТИКВИ и КРАТУНИ/
3
1
 
21
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Ми квалифицирайте ги ченгелашите бе, генерале, не само да стачкуват за привилегии и заплати. Това е ваша работа.
2
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За всичко обвинявам долният, мрсен, прокжен български народ. Към който за съжаление спадам и аз. Срам ме е, че съм българин.
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато държавата абдикира улицата взема властта. Нормално е някой да го пребият или заколят, но не е нормално да протестираш за това. Нормално е стотици да преминават границата, но не е нормално някой да ги спре. И хората разбират, че трябва сами да си решат проблема. Да не е това начина, но ако нормален човек поиска да премине граница, то той подлежи на какви ли не проверки, но такъв пристигаш от някъде си не.

Спонсорирани публикации