"Питателна" закуска за децата... Филия с лютеница и сирене!

Как изглежда безплатният обяд за хлапетата в училище?
Обновена: 3 окт 2016 16:32 | 3 окт 2016 16:22,
68
"Питателна" закуска за децата... Филия с лютеница и сирене!
Снимка: Facebook

В светлината на обвинението, което миналата седмица Корнелия Нинова прочете от парламентарната трибуна, сочейки с пръст управляващите, че крадат от парите за детски закуски, днес виждаме тази снимка.

Възмутени родители споделиха във Facebook снимка на "питателната" закуска - сандвич с лютеница и сирене.

Да, звучи доста апетитно и с удоволствие бихме хапнали дори и ние. След като видяхме снимките обаче ентусиазмът ни по повод тази вкусна закуска рязко секна.

Така нареченият сандвич е жива подигравка - количеството лютеница е не повече от чаена лъжица, а бучката сирене се е озовала в сандвича може би по статистическа грешка.

Родители се чудят и маят - това ли е грижата, която полага държавата за децата и това ли е лелеяният безплатен обяд за хлапетата в училище?

А снимки на други родители показаха, че това далеч не е единствен случай.

"Питателна" закуска за децата... Филия с лютеница и сирене!
Снимка: Facebook

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
22
 
! Отговори
:) преди 7 години
Каква лютеница, какъв хляб, какво сирене. Тези всичките неща са произведени в Китай или поне продуктите за производството им са оттам. Всичко в тази страна е адски замърсено и отровено от производствата им. Имат цели села и градове с онкоболни жители, понеже местните фабрики бълват отрови, които замърсяват водите и земята. Тази земеделска продукция къде мислите, че отива?! Познахте - в лютеницата, сиренето и хляба, които пробутват на децата ви. Затова китайските политици обикалят света за храни.
11
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като гледам има и лютеница, има и сирене. В договора сигурно не е уточнено колко сирене и лютеница да слагат. Пак като има цели филийки хляб. :)Скоро във Варна монтираха табла по спирките ама не работят. И от фирмата казали, че в договора не пише, че трябва и да работят.Сутринта по БНТ един човек коментира изказванията за Цецка Цачева по повод номинацията за президент, нещо за 'майката на народа' беше. И вика като знаем кой е бащата, мислите за зачатието на народа ме хвърлят в шок :D:D:D
10
1
 
18
 
! Отговори
Spa Carotte***** преди 7 години
Bulgarian all inclusiv :-)
9
1
 
44
 
! Отговори
Карлуково Нюз преди 7 години
Тук точният термин е не кражба, а мародерство. Следва да се наказва по военновременни закони с разстрел на място. Тия как заспиват, бе?
8
5
 
10
 
! Отговори
Zabavachka преди 7 години
Vsiako 5-6 godishno dete moje savsem samo po-hubavi sandvichi da si prigotvi i paketira v personal food box :-) na tova gi uchat i v detskite gradinki :-) a za koleda daje i kurabiiki si prigotviat sami :-)
7
29
 
5
 
! Отговори
Зайо Байо преди 7 години
Е какво повече искате ? Сандвич от Макдоналдс ли да им дадат !
6
13
 
3
 
! Отговори
Halal преди 7 години
Vai, tea maiki mnogo sa gotvachki?!:-)
5
0
 
34
 
! Отговори
ЕС преди 7 години
Обвинението на Нинова в Парламента е вярно - та тя показа фактури .Всички Родители виждаме тази далавера . Тук въпроса е за Волята на Държавата .Започвам да си мисля че парите от закуските на Децата ни отиват в Партийни Каси за Изборите , за купуване на Ромите .Иначе няма друго Обяснение .
4
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а в нашата градина им дават филия само с лютеница,без сиренце. ама кой знае колко е и лютеницата,малко дете може ли да ти каже.
3
5
 
30
 
! Отговори
Перко преди 7 години
Истинската филия трябва да е със свинска мас. Един приятел каза ...
2
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така като гледам снимките, проблемът лесно ще го разрешат като изрежат филиите около лютеницата, или още по-добре около сиренето. Така пропорциите ще са точни.
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крадливо и нагло племе !Това е грижа за деца ?!?!?!