Барети бдят на концерта на Слави

Полицаите ще бъдат навсякъде и ще носят жълти елечета
36
Барети бдят на концерта на Слави
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Барети, униформени и цивилни полицаи ще бдят за провокатори на митинг-концерта, организиран от "Шоуто на Слави" в събота вечерта на Орлов мост в София.

Около мястото на събитието ще има буферни зони, контролно пропускателни пунктове и медицински центрове, съобщиха на брифинг от ръководството на Столичната полиция, предаде "24 часа".

Още по темата

Предвижда се бул. "Цариградско шосе" да бъде затворен до алея "Яворов", а при необходимост и до 4-ти км в посока Пловдив.

"Полицаите ще бъдат навсякъде. Ще носят жълти елечета. До тях ще има представители на организаторите и на Столична община. Нека хората да се обръщат към тях, когато видят провокатори. Ще бъдем там в тяхна помощ, а не като репресивен орган", призова директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.

Той уточни, че няма как да се предвиди колко хора ще дойдат на концерта в подкрепа на референдума. Според МВР ще присъстват в пъти повече зрители от последното подобно мероприятие - митинга на БСП и ДПС през 2014 г.

По улиците около "Орлов мост", бежанските центрове и местата, където има много мигранти, полицейското присъствие също ще бъде засилено.

Подготовката на охраната тече от 1 месец, съвместно с "Шоуто на Слави" и Столичната община. От МВР призовават родителите на непълнолетните да ги придружават, защото може да има проблем с обхвата на мобилните оператори поради натовареност на клетките в района.

Зам.-директорът на столичната полиция ст. комисар Антон Златанов уточни, че не е желателно зрителите на концерта да идват с чадъри, а с дъждобрани.

По бул. "Цариградско шосе" ще има видеостени, за да не се блъскат хората. Още на контролните пунктове ще бъдат спирани пияни и тези, които носят обемисти багажи.

"Няма конкретни заплахи за терористичен акт, но ние вземаме превантивни мерки", каза още ст. комисар Младен Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави е ШУТ
27
4
 
9
 
! Отговори
Хора! преди 7 години
Не се връзвайте на Слави! Гарван гарвану око не вади.той разчита на лековерните нашенци в услуга на ГЕРБ и ДПС.К*Учиндолският клоун си прави лични сметки.Гласувате ли с ДА на неговия референдум,ще останат само най-големите партии на статуквото.Стотици хиляди гласоподаватели от по-малките партии ще останат без представителство в НС.Тогава няма да има кой да Ви защити.ДПС пусна отровните си пипала в родината ни и поведете ли се по Слави,ще ревете,но ще е късно.Слави подпомага статуквото.
26
3
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 години
Боко тиквата се е насрал от страх.
25
1
 
8
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Най добре е танковете да дойдат.
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жълтите жилетки не са ли задължителни??????що за простотия
23
1
 
13
 
! Отговори
Дяд Йоцо преди 7 години
Е няма ли един мъжкар в тая държава дето да не се крие като мишка зад барети и полицаи а пред ТВ-то да се правят на велики? Еееееех по мое време беше друго, какви мъжкари имаше......... Май пак същото беше ама давай да върви че то не остана много.
22
0
 
9
 
! Отговори
sdaas преди 7 години
тжа 100иляде българе ако се сберат долу у центарот и не ги залупат управнице залуду и сбирката :D
21
1
 
17
 
! Отговори
Бай Х.й преди 7 години
Жалките управници, толкова са се ***, че да изкарат и спец частите. С това искат да ни кажат, че народа е стадо и ако се разбунтува става Терорист в собствената си държава, ВЪЖЕ за тези предатели. Там ще има поне 200, 300 000 души, какво ще ги заключат всичките ли...
20
11
 
20
 
! Отговори
Симеон преди 7 години
Защо ще му плащам за охраната на тоя, да си наеме охранители и да им плати. Освен това няма работа на Орлов мост и не би трябвало, заради него да се блокира центъра на София.
19
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не на безобразията в България!!!Дойдоха времена нелепи, луди водят слепи!!!
18
3
 
9
 
! Отговори
Той преди 7 години
Слави има пари.Направо да пазари едно подразделение на сайерет маткал,а нашите да си вършат текущата работа!
17
1
 
24
 
! Отговори
??? преди 7 години
Толкова ли много ги е страх от суверена че специални части ще пазят ???
16
22
 
22
 
! Отговори
маркуч преди 7 години
Слави е поредния кьорфишек и бизнесмен, който си гони личния рейтинг и затова се заиграва, с политическата тема. Но разбира се зад него има и олигарси, на които слугува и тези кукловоди са от руското влияние. Дори с този орязания референдум, няма абсолютно никакъв изглед да се промени системата. Ако ти е писнало и искаш промяна, излизаш веднага на улицата и с ефективни протести се прави промяна, а не като този дългия една година в събиране на подписи, внасяния, гласувания и т.н. и накрая нищо.
15
10
 
16
 
! Отговори
Бай Гай преди 7 години
Ще има поне 100 000 души!
14
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави пробва преврат в София-гърми про правителствената агенция ПИК.Според сведения на полицията и ПИК ,Дългия е обявил,пред своите най близки съмишленици,че това не е само концерт ,а най важния ден за Шоуто на Слави,защото от събота тръгва промяната на статуквото в България и края на мутрата ББ.според отлично осведомени източници на ПИК Слави ще призове за подкрепа на ген.Радев и Оставка на правителството. ЗАРАДИ ТОВА Е ТАЗИ ПОЛИЦЕЙЩИНА ,ВЛАСТТА СЕ УПЛАШИ ОТ НАРОДА.И ПРАТИ МУТРИТЕ В УНИФОРМА
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я подай ми мале жълтото елече :)
12
26
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Възмутително! Какво е това безумие, някой си решил да прави концерт на една от най натоварените точки в София, на всичкото отгоре барети. Коронования принц няма ли да е във ВИП ложата.Бетер Северна Корея вече стана...
11
1
 
41
 
! Отговори
Генерал преди 7 години
Освен това ще има парашутен десант на 68а бригада специални сили. Обход на мероприятието с 9та танкова бригада и за финал артилерийски обстрел с БМ-21 "Град".Авиация няма да има защото 2та МИГа чакат двигатели !
10
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та хулиганите да знаят кого да замерят отдалеч в тъмното, затова ли ще носят жълти елечета?Ако е истинна информацията на Низамов, че в някои среди на "бежанците" се договарят точно след този концерт да вършат с български момичета същите безобразия, каквито се вършиха в Кьолн, тогава не е ли редно полицаите да са с маскировка - женска перука и цивилни дрехи? И с по-дебели палки, скрити под връхната дреха? Няма да е зле да се обърнат с молба за съдействие към клубовете по бойни изкуства.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕЗ 80-те години.СЛУШАХ БЕСЕДИТЕ НА АЛЕКСАМДЪР ТОМОВ И СИ ВИКАХ "ЕЙ КОЛКО СМЕЛО ГОВОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА" МЕН ЗА ТИЯ ПРИКАЗКИ СИ МЕ УВОЛНЯВАХА. А ТО БАЩА МУ СЪВЕТНИК НА Т. Ж. СЕГА ТОЯ СА ГО ПОДПРЕЛИ ОТ ЗАД ДА СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИК, АМА НЯМА ЯСНА ЦЕЛ И ДВЕ ГОДИНИ НАПРЕД.