"България Ер" пуска допълнителни места към топ дестинации

По-големи самолети летят до Франкфурт, Берлин, Цюрих и други
Обновена: 30 ное 2016 18:14 | 30 ное 2016 14:41, Екип на Dnes.bg
13
"България Ер" пуска допълнителни места към топ дестинации
Снимка: Bulgaria Air

Самолети с между 30 и 40 допълнителни места вече обслужват авиолиниите на "България Ер" към няколко европейски града.

Новите самолети, които са с около 30% по-голям капацитет на местата, летят към Франкфурт, Берлин, Цюрих, Париж, Амстердам, Прага и Виена.

Националният превозвач пусна по-големи самолети по тези линии заради засиления интерес на пътуващите към тези дестинации.

Вероятно по този начин от компанията се опитват да улеснят пътниците, след като стана ясно, че Lufthansa е отменила 890 полета от днешното си разписание заради втория ден от стачката на пилотите. За сметка на това националният превозвач "България Ер" ще предостави на пътуващите повече места, с които да достигнат навреме до желаните от тях дестинации.

"България Ер" е националният въздушен превозвач на Република България. Основна цел на авиокомпанията е да предлага на своите клиенти услуги по въздушен превоз с най-високо качество, комбинирани с традиционното българско гостоприемство на борда на самолетите.

Авиокомпанията извършва редовни полети от София, Варна и Бургас до десетки основни дестинации в Европа и Близкия Изток, а също така чартърни и бизнес полети по заявка до над 100 дестинации. Заедно със своите партньори, "България Ер" предлага на клиентите си възможност за пътуване до над 400 града в Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
До 123А ти сериозно ли си пътувал с цяла Европа и с всички възможни авиокомпании? Защото не си личи! Не си личи и да пътуваш изобщо, защото изказваш едно крайно и недоказуемо мнение, което няма общо с действителността.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 123Ужас, не дай Боже да ти се случи да закъснееш с половин час, че какво ще правиш. Набива ме на смях, когато хора, които са се качвали два пъти на самолет имат претенции, че много разбират от авиация.
8
3
 
1
 
! Отговори
123 преди 7 години
Stanali sa za smiah v ciala Evropa zaradi zakasneniata si!
7
2
 
3
 
! Отговори
фото шоп преди 7 години
по отвратителен фото шоп не съм виждал.главите на стюардесите са несъразмерни на телата а горкия пилот е като жираф !!!!
6
0
 
0
 
! Отговори
Dn преди 7 години
Nizza / Nice???SOF - NCE
5
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До Бачо ИванФакт е, че пилотите на България еър са едни от най-добрите и кацането им е най-вероятно най-мекото в Европа, дори и в затруднени метеорологични условия, но за храната не мога да кажа същото. Сандвичите са добре, като ги сравниш с Бритиш еъруейз примерно, та дори и с Еър Франс. БА може да е по-малка авиокомпания, но в сравнение с тези две компании са по-добри във всяко отношение.
4
4
 
7
 
! Отговори
Бачо Иван преди 7 години
България еър има много добри пилоти. Кацат безупречно. Но храната им е ***. Сандвичите са отврат, шоколадчетата са гаражно гмо. Дават хубава минерална вода и напитки. Някой от стюардесите пропускат , че са обдлужващ персонал.
3
1
 
5
 
! Отговори
лил преди 7 години
Ами добра идея е с тия стачки на луфта. Пътниците така имат начин да стигнат до дестинациите
2
4
 
3
 
! Отговори
Blanc преди 7 години
Gorkite...vseki den v Vrajdebna...To pone da biaha v Lubimets...Uzundjovo, Gledka ili Raykovo...
1
1
 
10
 
! Отговори
владо преди 7 години
Добре е, че се опитват да помогнат на хората, които са засегнати от стачките на Луфтханза. Тези дестинации са наистина натоварени и, когато голяма авиокомпания спре за няколко дни полетите се получава хаос.

Спонсорирани публикации