Борисов разпореди: Армията да се включи в търсенето на Тодор!

39-годишният мъж изчезна в Стара планина преди 3 дни
Обновена: 14 дек 2016 19:18 | 14 дек 2016 18:08, Петя Славова
35
Борисов разпореди: Армията да се включи в търсенето на Тодор!
Снимка: архив, Булфото

Армията и полицията да се включат в издирването на изчезналия в Стара планина Тодор Владимиров. Това е разпоредил премиерът Бойко Борисов, след като е говорил с жената на изчезналия.

39-годишният мъж от Русе се е изгубил в Стара планина и с него няма връзка от понеделник сутринта, съобщиха от ПСС.

Още по темата

Последно Тодор Владимиров е бил в района над хижа "Васил Левски", на връх Жълтец. Преспал е в палатка и е тръгнал към вр. Ботев, пише "24 часа".

Сигналът към ПСС за изчезването му е подаден във вторник в 14:10 ч. от негов приятел. До момента по издирването на мъжа работеше само отряд от Карлово. Времето в района е изключително лошо, има много сняг, а температурите са минусови.

Проверени са всички хижи в околността, но Владимиров не е открит. Той е добър планинар, бил е облечен и екипиран подходящо. Според съпругата му има опит с трудни ситуации в планината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Това са така наречените "фалшиви новини". Няма Тодор, няма спасители, само измислени статии и коментгари,
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПлевнята му е подчинен, какво да го пита. Нали мутрата го назначи за президент.
23
0
 
10
 
! Отговори
1 преди 7 години
Мутрата се разполага с държавата, като с лична собственост!? Мутро, така можеш да харчиш само твоите пари, народните не са твои. Какъв го търси този авантюрист, посред зима , сам да ходи в планината? Това само *** може да го направи, а за такива има психиатри. Докога народа ще плаща простотията на мутри и ***?
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ако може после Тошко да плати сметката, щото нямам намерение да му плащам да се прави на много велик!
21
0
 
4
 
! Отговори
kiorsufra преди 7 години
sa6to ne isprati armiata i na granizata kadeto 9 e miastoto
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"бошлаф моабети на дребни хорица." Може и така да изглежда, но тези дребни хорица умират без лекарска помощ, въпреки че са плащали осигуровки. Умират, защото нямат пари да доплащат "лукса" да са болни. А това същество е тръгнало да си прави кефа за чужда сметка. И трябва да е ясно - ако и към дребните се отнасяха така сърдечно, мислите ли, че те ще реагират така? Най-много есемеси за пострадалите пращат точно тези хорица. Справедливостта емигрира и хората вече не са братя.
19
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как бе , г-н Премиер, да качим 130 килограмовите армейски тюфлеци толкова високо в планината ?
18
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако е опитен планинар би трябвало да е с планинска застраховка.Което следва да успокои преждепишещите кой плаща и истерията за държавните пари.Дано да е живо момчето!Другото са бошлаф моабети на дребни хорица.
17
4
 
22
 
! Отговори
Абе, преди 7 години
Тоя като какъв се разпорежда още,бе? Кога най-после ще изпратим това сатанинско подобие и неговото котило където им е мястото? Абе,умиране има,отърване няма от тоя бе.Най-черният демон на България от основаването на държавата ни,до сега.То не бяха пиар акции,то не беше чудо.....И старата песен на нов глас.Това си баба знае,това си бае.Въобще не се замисли/ама то няма с какво/ защо народът категорично му би шута.Той си продължава по старому. Да го махнем от живота си завинаги!!!!!!!!!!!!!
16
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решил някой да избяга от жена си и сега Бойко ще изпрати цялата армия да го търси. Защо не търси онзи, турския гражданин, който уби моториста? Човек като си поверва че е Бог, спиране няма. Освен бялата риза с вързаните ръкави.
15
0
 
22
 
! Отговори
нн преди 7 години
Добър планинар, но защо сам бе човек и то Декември, сега не е Август. Преди велосипедиста и той сам.
14
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко, остаря и акъла ти не дойде.Спри се! Или хората ще те спрат завинаги.
13
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой ще плати масрафа? Колко "шилета" се бяха изгубили, не знам до сега да е искано в възстановяване на похарчените средства.
12
2
 
22
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 7 години
До анонименТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА БЪЧВАРОВА---ВЪРВИ ПОДИР БОРИСОВ И МУ ПОВТАРЯ ДУМИТЕ КАТО ПАПАГАЛ НЕ МИНИСТЪР НА В Р А --------
11
7
 
37
 
! Отговори
сс преди 7 години
Бате ти има ли нещо което да не командваш в българия да не контролираш, да пускаш и да спираш??? май няма. в такъв случай ела ми пусни водата в тоалетната, че се изсрах ама без твое разрешение не пускам водата
10
7
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
ПРИ ТОВА РАЗПОРЕЖДАНЕ ПЛЕВНЯТА ТРЯБВА ДА СЕЗИРА ГЛ- ПРОКУРОР ИЛИ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА---КАТО НЕНУЖЕН ПАМЕТНИК Е
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от пишман баирбудали! Какво стана с данните от мобилните оператори? Мързелът не уморява човека, само го мъчи, но глупостта убива! Оставете го, там където е, планината не е за ***!А може просто да е екстравагантен начин за самоубийство.
8
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Винаги съм се възмущавал на похарчени средства за някой тръгнал на разходка. Да изпълнява служебните си задълженияда. Да осигурява прехраната на децата си да. Но да харчи държавата средства, защото някой си обичал екстремни ситуации е меко казано безотговорно. Съчувствам на хората от Хитово, но на тозине. Жената на този се обадила на Бойко Борисов, че мъжът и се загубил в планината. Утре и аз ще се обадя на Борисов, защото си загубих днес ръкавиците.
7
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
лесно ти е да харчиш държавни сили и средства.....майната му на тоз който си го търси.....ти оправи съдебната система...за убит българин ...условна присъда...там да те видя...
6
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо Борисов нарежда на Армията - нали президентът е Главнокомандващ?????????