Борисов от Хитрино: Нека си пожелаем мир

Спокоен съм за България, когато мюфтията и владиката са заедно!
Обновена: 25 дек 2016 19:04 | 25 дек 2016 17:35, Красимир Ангелов
103
Борисов от Хитрино: Нека си пожелаем мир
Снимка: БТА

Аз съм спокоен за България, когато на Коледа, най-хубавият празник за християните, когато нашият Исус Христос се е родил, когато районният мюфтия и дядо владика са заедно тук сред вас. Това е най-ценното, което може да имаме, обяви премиерът в оставка Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Министър-председателят, заедно с Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и регионалния мюфтия Месут Мехмедов, посети жителите на село Хитрино, което пострада след взрива, причинен от дерайлирала влакова композиция.

"Казвам го с голяма тревога, защото целият свят се тресе, милиони хора загиват, милиони хора бягат от това, че не са се разбрали владиката и мюфтията някъде по света и са поставили други ценности над живота и щастието на хората", каза още Борисов, който пожела на всички мир.

"Нека си пожелаем само мир, в нашия размирен регион - владиката и мюфтията заедно, вие заедно, всички заедно. Мирът е толкова крехък, повярвайте ми, трябва да го пазим много", отчете още Борисов.

"Народът се вдигна като един и кой с каквото имаше помогна и си рискуваха живота хората за Хитрино", заяви Бойко Борисов.

По думите на Борисов отпуснатите и събрани средства за Хитрино са достатъчни и допълни, че с лидера на ДПС Мустафа Карадайъ са се разбрали през пролетта да се срещнат в селото на новото спортно игрище, за което също са отпуснати пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
40
 
! Отговори
леле преди 7 години
много пъти НАГЛЕЦ това е отвратително с нещастието на хората да си правиш пиар НАГЛЕЦ И пак НАГЛЕЦ ОТВРАТИТЕЛЕН приоми на хора от подземния свят
39
3
 
36
 
! Отговори
Феб преди 7 години
Интересно е да се запитаме защо никой не повдигна въпроса - фирмата която е собственик на влаковата композиция да изплати големи обещетения на пострадалите и на селото. Това е нормална практика по света, но не и у нас. Естественно отговора трябва да се търси точно в лицето Борисов, който май повече пазеше някой да не се сети за този вариант, защото има личен финансов интерес в дадената фирма, а и много други интересни лица от българския политически живот.
38
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тиквата нали се беше отъркаляла за Коледа в Щатите? Показа снимки, добави лакардии.Как на същия ден е в Хитрино? Някой гадно лъже.
37
4
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
всичко е пиар акция хора не се поддаваите
36
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само без тебе!
35
21
 
7
 
! Отговори
До Пенсионер преди 7 години
Серго работеше къртовски в сараите, сега си почива в Брюксел, от време на време прибягва до Турция по партийни дела, че тук къртовска работа.
34
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е проблем боц че мюфтията и владиката се разбират!Проблема е че хората гладуват а ти продьлжаваш с илюзиите и с хитрините си затова че си направил нещо за народа!
33
7
 
13
 
! Отговори
муньо преди 7 години
те да платят първо за старото игрище,че от 3 години нещо се ослушват тия мафиоти
32
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в хитрино владиката и мюфтията са в един кюп - сполетялата ги трагедия. иначе - ако за БГ мюфтията може и да е спокоен бойко,дали е спокоен за мюслитата,които преминават границата ни незаконно? със сигурност - изобщо - НЕ. ДАНО ВСЕ ПАК В СВЕТА СЕ ВЪЗЦАРИ НЯКАКЪВ МИР !
31
1
 
32
 
! Отговори
Коледар преди 7 години
Някъде четох, че от СМС са събрани над 2 милиона лева. Ако приемем, че една нова едноетажна с 4 стаи къща струва 100 000 лева, значи имаме пари за 20 къщи. Три къщи обещаха безвъзмездно от строителната камара, една от партия ГЕРБ.Ха да видим какво ще бъде построено или и следващата Коледа ще има хора по фургоните....
30
6
 
33
 
! Отговори
До Пенсионер. преди 7 години
Не знам дали помниш / ако и при Станишката си бил пенсионер/, но тогава за четири години пенсията се дигна с 30%. Това прави по 7,5% на година. Откак е Борисов пенсиите се дигат максимум по 2,5% на година.
29
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Батце всеки ден е избори, прах в очите, гръмки фрази и лъжи за светлото настояще, бъдещето разбира се, ще е от розово по-розово.Само, че не дава отговор защо вече 7 години е на власт, а сме на дъното на всички класации.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kubava koleda visoki pensii. Saplati mutrite milioneri proverka do dupki kak danogatjaha sa 26 g s dalaveri i tn
27
10
 
36
 
! Отговори
Stoyanov преди 7 години
До АнонименКакво правят бе?Знаеш ли колко му пука на бат ти Бойко за хората от Хитрино????Единственото нещо заради което е там е медиина изява и център на внимание.За друго не е !!!
26
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След като така и нищо не се разбра какво всъщност стана в Хитрино Борисов е отишъл да види как са заметени следите ли?
25
5
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
В кой век живеем -вече започнах да се обърквам.То такова подмазвачество и при "гадния" и "скапан" комунизъм нямаше.Вчера златна обувка ,днеска почетен гражданин утре незнам си к,во.И привикали чак владиката и мюфтията -гнусотии.Седнали на едни маси да се черпят и да възхваляват Борисов ?????? Наистина сме простичък народ,готов ръце да целува на поробителите си.Какво бе хорица направи тоя за вас,това,че сутрин и вечер го докарваха да ви говори.Службите и който трябваше си свършиха работата,но тоя
24
4
 
37
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Като го гледам новия селянин от Хитрино защо не вземат до му сложат един фургон в някой двор и да си остава там току виж го направили и старши пожарникар на гарата.
23
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само едно нещо ще кажа за тоя на снимката -пълен *** лошото е че и нас прави на *** ама така наречените джурналисти сте виновни та ни го навирате дори и днес на тоя светъл празник
22
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 15Като нищо не прават - защо не прават, като направят нещо за хората - реклама било. Има ли да сме доволни изобщо от нещо? Да оценим човешкия жест или труд за нас самите?!
21
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По думите на Борисов отпуснатите и събрани средства за Хитрино са достатъчни"Само дето събраните средства от народни дарения са в пъти повече от отпуснатите от държавата.