На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!

Виолина Анчева получила голямо признание в САЩ
31 яну 2017 13:00,
135
На рускинята пращали букети цветя, а на BG миската – букет обиди!
Снимка: Facebook

Ден след като французойка спечели конкурса за красота "Мис Вселена", нашата участничка се оказа под прицела на модните критици. В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Други пък се обявиха в нейна защита. Символ на традицията или лош вкус е българската следа в тазгодишния конкурс за красота?

21-годишната Виолина Анчева представи България. Ако досега бяхме свикнали да виждаме българките в конкурси по носии, то тази година е различно.

Още по темата
"Потърсихме начин, по който да привлечем вниманието на чужденците към българската традиция", коментира Анчева пред Нова тв.

В нейна защита се обяви и организаторката на "Мис Вселена – България" Маги Вълчанова с гневен пост в социалните мрежи: "Модните критици" във Facebook нека първо се информират как се представят другите участнички в конкурса "Мис Вселена" преди да хвърлят поредната доза злоба по всичко родно и българско".

"На рускинята посолството й изпрати цветя с поздравления всеки ден и да бъде спокойна. Аз получих букет от обиди от моите сънародници. Въпреки това аз съм горда да представя България", казва Виолина Анчева.

И докато нашето момиче избра нетрадиционния костюм, за да представи България, представителката от Австралия се появи в костюм, наподобяващ коралов риф. В САЩ българският костюм попадна в топ 50 на най-атрактивните костюми в конкурса.

С короната от "Мис Вселена" се окичи 23-годишната французойка и бъдещ стоматолог. Най-достойната и според Виолина.

"Короната е в Европа. Просто се държеше като една истинска "Мис Вселена". Това момиче просто има добро сърце”, на мнение е тя.

И въпреки че загуби битката, българката спечелила своята - да свали 20 килограма и да стане модел. А преди да си каже сбогом с Филипините, Виолина ще подари усмивка на едно момиче в нужда със своя рокля. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РУСНАК 65Саша, не им се връзвай.
78
2
 
8
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Момичето е красиво . Роклята я изложи и чановете ни в клин ни в ръкав
77
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До BG 79:"Ако се роди гений в България, ще бъде геният на зависта. Елин Пелин."Геният е на глупостта. Глупостта човешка. А тя личи и тук. Крещи, та да я видят. Никой не напада момичето, обсъждаме нелепата му поява в тези тирета с камбани, което е жива излагация и се надяваме да дойде ден, преди България да се е свършила съвсем, в който този, дето е натоварен да свърши нещо, не е връзкар и вземе, че го свърши качествено.
76
4
 
24
 
! Отговори
nina преди 7 години
Момичето е много красиво,за разлика от разни досегашни "миски"като Тоца Пернишка и тнт...Колкото до облеклото,черната официална рокля е много стилна и и стои супер.Колкото до националният костюм-оригинален и свежарски е и разчупва стереотипите.И естествено нетрадиционните идеи няма как да се харесат на всички.Приятен ден ;)
75
3
 
11
 
! Отговори
нн преди 7 години
Момичето хубаво, роклята грозна и безидейна. Лошо, ако други са я накарали да я облече, но ако сама си я избрала, не се сърди.
74
16
 
11
 
! Отговори
Emil преди 7 години
С една мотика в ръка ще стане по красива.Станала някаква Мис фръцла,та голяма работа.Сега,ще иде да се продаде на някои олигарх в България.Такива конкурси са близки до проституцията,ама доста легална
73
2
 
15
 
! Отговори
wink преди 7 години
Напоследък обаче забелязвам, че хейтърството измества завистта от първото място в отношението на българина.
72
3
 
32
 
! Отговори
Независтлив преди 7 години
Срещнали се на полянка,прабългарин и славянка.Цуни гуни, вади тури-народили чукундури.Хем е.ливи, хем крадливи-най-вече завистливи !Радой Ралин
71
3
 
28
 
! Отговори
BG преди 7 години
Ако се роди гений в България, ще бъде геният на зависта. Елин Пелин.
70
5
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе хора, защо плюете момичето. Роклята е ужасна, в това няма две мнения. Но момичето е изключително красиво. Едно от най-красивите лица, които съм виждала на миски в България. Така че спрете да я плюете, грозно е. Изглеждала на 30?! Такъв коментар можеш да напишеш само като си на 15. Красива е и заслужава да е там. Но пошлостта която управлява животът ни от известно време явно е застигнала и екипът който я е подготвял. Защото роклята е откровено грозна и безидейна.
69
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До э23qНещо не си разбрал.Но то разбирането акъл иска.Почти всички харесват момичето, като визия. И почти никой не одобрява кичозното нещо, с което я бяха навлекли. Капиш ли най- после?
68
6
 
26
 
! Отговори
э23 преди 7 години
Абе оставете комплексарите във фейса да си лаят. Има да дишат й дишат праха на нашето момиче! От злоба и завист плюят, то е ясно.
67
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НанеБългарите сами са топят в казана ако някой се надигне, но тая не се издигнала ами се е провалила на конкурса, само като я види човек и му е ясно, че от нея миска няма да стане, само са и се изредили продуцентите и организаторите.
66
2
 
42
 
! Отговори
Бау преди 7 години
На мен повече ми харесва от французойката. Относно костюма можеше примерно целият да е направен от рози. България е известна много с това. Не беше нужно да прилича на овчар. Не беше никак женствено. Иначе видях останалите имаше доста нелепи наистина. Така, че не мисля, че бяхме най-зле. Да е жива и здрава.
65
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има вид на мазна баница.
64
30
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много е разплута физиономия и нацапана с кремове, изглежда на 30 години.
63
4
 
23
 
! Отговори
патенцето Сатюрнен преди 7 години
до #64 - асНяма лоша реклама !А освен това рекламира едно много красиво българско създание , което , поред мен, представя много добре страната ни .
62
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето тък които я хвалят са много грозни жени щом за тях тази неуспяла миска е голяма хубост.
61
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повечето от пишещите едва ли сте били или някога ще бъдете с толкова красиви жени, ама разбирате и коментирате. Стойте и си гледайте кравите у дома, ако имате де може и да сте доста самотни.
60
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми е интересно като е толкова красива и супер защо е загубила? Или някои хора са я излъгали че ще я правят мис вселена а тя е трябвало да им предостави съответни услуги.

Спонсорирани публикации