Тейлър, който възпя ракията, иска политическо убежище у нас

Великобритания се самоубила политически с Brexit-a, смята той
22 апр 2017 07:45, Александър Попов
37
Тейлър, който възпя ракията, иска политическо убежище у нас
Кадър: YouTube

Англичанин поиска българско гражданство и политическо убежище у нас. Джонатан Тейлър го отправи в открито писмо в социалната мрежа Facebook, пише "Монитор". Според него с желанието си да напусне Европейския съюз родната му Великобритания е извършила едно огромно предателство. 

Тейлър живее от 2006 година у нас- в севлиевското село Крушево.

"Дойдох да живея в България като гражданин на Европейския съюз. Гражданство, с което най-много се гордея, защото всички ние сме европейци. Никога не съм искал да живея в изолация, а в рамките на един всеобхватен съюз от държави, федерален съюз, който приветства всички, независимо от раса, националност или религия.

Още по темата
Най-великият създаван някога демократичен политически съюз на мира и сътрудничеството обаче, сега е в опасност и Обединеното кралство трябва да поеме отговорността за това. Те предприеха курс на конфронтация чрез изнудване и сега трябва да бъдат държани отговорни за своите действия. Апелирам да няма никакво съчувствие и политическа толерантност към Обединеното кралство за тяхното оттегляне", категоричен е британецът.

Според него с гласуването за Брекзита, Великобритания е извършила своето политическо самоубийство. Освен това в решението на своите сънародници Джонатан вижда заплаха и за себе си и съпругата си, шотландка, която също живее с него в България.

"Изправен съм пред заплахата от бездомност, ако правата ми да остана в България бъдат отнети. Оставих всичко, за да дойда тук и нямам нищо, заради което да се върна. Ще сляза от самолета в Англия без работа и без достъп до държавна помощ. Моето бъдеще е на абсолютна нищета, от която английските и уелските "брекзит", подкрепящи излизането от ЕС, изобщо не се интересуват. Затова се обръщам към Република България да ми бъде дадено политическо убежище”, завършва писмото си Джонатан Тейлър.

Джонатан е музикант, певец и композитор. Възхитен от българската природа, история, бит и традиции, той написа песни за Баба Марта, Митко Палаузов, Хаджи Димитър и огнената българска домашна ракия.


37
Още по темата: Джонатан Тейлър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Валди Тотев преди 3 години
Джонатан Тейлър и НиколА,неговата съпруга са прекрасни чисти по сърце,душа и помисли хора.С Дими Димитрова ги познаваме от 2009г.Те наистина обичат България, имат много приятели тук и са едни артистични,и свободолюбиви личности,подчертавам ЛИЧНОСТИ.Да се пишат обидни класификации за хора които не познаваш е най-малкото глупаво и невъзпитано.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22
България била бяла държава! Молете се да идват повече бели като този англичанин инак сте загубени!
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все повече англичани ще бягат към белите държави!То в кралството все едно си в маалата,разлика никаква..
16
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До extremist 20
По голями л..... от българите не съм срещал! Злобни, зависливи, подли, лицемерни, предатели и използвачи! При голяма част от англичаните това го няма! Ето за това държавата ни е гюбре а англия е 200 години по-напред от нас!
15
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Манол 19
И като е бял и *** какъв е смисъла! Простотията не мери на цвят! Тя просто консумира всеки който е *** като раздава награди според степентта!
14
5
 
24
 
! Отговори
extremist преди 3 години
ТОЯ АНГЛИЧАНИН Е ПИЧ НА МЯСТО - ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОВЕЧЕТО НЕГОВИ СЪНАРОДНИЦИ. БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ПРОБЛЕМ: УПРАВЛЯВА СЕ ОТ 240 НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛЯ
13
23
 
7
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Винаги съм се чудел колко трябва да си Откачен че да се изнесеш от западна и богата държава и да дойдеш да живееш тук в България.И най-накрая си отговорих на въпроса.Трябва абсолютен перко.Всички Англичани мигрирали по нашите земи и хлопа дъската и то сериозно!
12
4
 
30
 
! Отговори
Anonimen преди 3 години
Този е от нашите вземаме го...нищо, че изръси сума ти глупости във възхвала на "великия" ЕС
11
5
 
60
 
! Отговори
none преди 3 години
Е да това му е хубавото на Европейския съюз че за всеки луд има място. Можеш да си избереш държава според нивото на лудоста си .....
10
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С теб сме, наш човек!
9
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аахахахах...тоя няма да изтрезнява тъй като го гледам. Баш си е попаднал в райското алкохолизирано местенце- България. Красива природа, чиста домашна ракия и прекрасен климат!
8
10
 
26
 
! Отговори
щщд преди 3 години
Англичаните са свободни по дух,слънцето не е залязвало над Британската империя. Това,че през годините страната им се напълни с *** и младото поколение го дава съвсем разхайтено не ги прави по-различни.Къде в Европа не е така? Никой няма право да му отнеме личния избор.
7
4
 
74
 
! Отговори
DreamTheater преди 3 години
Повечето ученици днес не знаят кои са Хаджи Димитър И Митко Палаузов.А англичанинът написал е песни за тях.
6
48
 
25
 
! Отговори
Чичо Нико преди 3 години
Не ни трябваш, другарю ингилиз. Ние тука си имаме достатъчно алкохолици, пропадняци и пияндурници. И то много по-добри от тебе. Какви ракиени шампиони тежка категория имамееее....ехеееее, ще те смачкат като стар фашистки вестник и ще те сгънат като гладен ученик вафла. Къде отиваш ти, на работа едва ли не и като че ли, може би. От тебе лъха на пияч лаик, аматьор, новобранец, самодеец, любител и абсолютен непрофесионалист. Ти си срам за ракията бе! Не си като Тереза Мей - дъ куийн оф джин.
5
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Тейлър, който възпя ракията, иска политическо убежище у нас"

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААААААААААА...........
4
12
 
20
 
! Отговори
w преди 3 години
е пич дай да се смени - аз англичанин - ти българин - аз ще съм щастливи - ти доволен за известно време
3
6
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек е дошъл тук заради природните красоти ,които ние не ценим !
2
4
 
54
 
! Отговори
66 преди 3 години
Един свободен по дух човек и творец!Колко такива имаме ние?Нашите нови "творци"възпяват чорбаджиите!?А писателите били критиците на обществото!
1
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да поимисли пак. От тук бягат даже и мигрантите, ужасени от условията в които живеем, благодарение на престъпниците от герб.