Симеонов доволен от ресорите на Патриотите

Получените министерства били приоритетните за тях
53
Симеонов доволен от ресорите на Патриотите
Снимка: БТА, архив

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов заяви, че "Обединените патриоти" са получили желаните ресори.

В бъдещия кабинет "Борисов" 3 той ще бъде вицепремиер с ресор енергетика и демографска криза. 

Още по темата
 "Аз специално не мога да си изкривя душата, че не съм доволен от това, че получихме тези ресори, които са приоритетни за нас.

Икономиката и демографията, които са доста мащабни - в това ведомство влиза земеделие, донякъде финансите. В демографията влиза социалното министерство, българите в чужбина също", коментира бъдещият вицепремиер, цитиран от "24 часа". 

"Направихме взаимно споразумение, в което да се разпределят отговорностите. Не разбирам това постоянно говорене за постове и места", коментира още той.
 
Вицепремиер по сигурността и министър на отбраната ще бъде и още един от съпредседателите на Патриотите - Красимир Каракачанов. Патриотите получават и министерствата на околната среда и икономиката в новия МС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
21
 
! Отговори
до 17 преди 6 години
Може и да съжаляваш, но това е след дъжд качулка.Ето заради такива като теб и познатите ти тънем 28 години в блатото.Защото не мислите като гласувате.
15
16
 
18
 
! Отговори
Авропа преди 6 години
Всички Европейски държави се борят да не се допусне националисти и фашисти на власт....а България ще се управлява от доказани Фашисти които денонощно насаждат етническа злоба и омраза на Балканите...Опозиционните партиии да сезират всички Европейски институции и и Арабската лига че България се управлява от фашисти което е СРАМ и ПОЗОР за Европейска БЪЛГАРИЯ.......ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
14
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Службогонци.
13
5
 
35
 
! Отговори
Съжаляваме преди 6 години
Цялото семейство и приятели гласувахме за тези " патриоти" ,но се оказаха Обединени идиотииии и Псевдопатриоти....вместо да търсят сметка от Винету и КАЛИНКИТЕЕЕЕЕД отговорност за кражбите и корупциите те се съюзиха и заедно ще продължат да крадат и да трупат дългове на пропадналата ни родина......Срамуваме се от този грозник на снимката и много съжаляваме че получиха гласовете ни
12
4
 
33
 
! Отговори
бургазлия преди 6 години
Как нема да са доволни че от кога драпат за тез кресла особенно Каракачанов .През целия преходен период се бореше за МО и най после се видя като истинска войвода.Що става реч за винкела той ще се стреми да опази страната от демографски срив за да е пълен Козия рог.Интересно как Брюксел ще им даде достъп до класифицирана информация и достъп до тайните на НАТО след като са доказани агенти на ДС.
11
5
 
20
 
! Отговори
чингене симеонов преди 6 години
Долна фашистка ***!
10
5
 
15
 
! Отговори
Rom преди 6 години
Tozi po Tzaren ot men.Po venzite go poznah che ot nashite.
9
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази вечер тоз ще се напие някъде от кеф и утре очите му ще са оцъклени като на някоя жаба.
8
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Козия рог сега ще направи цял комплекс
7
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винкела няма да спи тази нощ от нетърпение да започне далаВелерката. Каквато е лакомия, стинка няма да остави за народа. Сега му е паднало.
6
4
 
26
 
! Отговори
Винкело преди 6 години
К'от' дадът, 'се е кяр.
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как няма да е доволен- вицепремиер *** без портфейл, т.е. директор на водопат - ще дава интервюта ще маже че инак р***пона ще го мине с грубата шкурка!
4
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДИ СЕ ПЕРЧЕХТЕ ,НО СЕГА БОРИСОВ ТАКА СИ ВЪРЗА ГАЩИТЕ И ЩЕ ВИ СДЪВЧЕ И ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ИЗПЛЮЕ ,МАКАР ЧЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК САМО ЩЕ МЕЧИТЕ ! ЩЕ ВИ ПАРТИ БАЦЕ И ВАС В НЕБИТИЕТО -ТОВА СА НЕГОВИТЕ МЕТОДИ ИЛИ С НЕГО ИЛИ АКО СТЕ ПРОТИВ НЕГО ВИЧАКА УЧАСТТА НА РАДЕВ !
3
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че е доволен е много ясно. Тези дето гласуваха за него дали са доволни?
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦРУ и Турция са го одобрили.
1
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАТО и Турция няма да разрешат агенти на ДС Каракачанов, Сидеров и др. да влязат за министри, а искат само агенти на ЦРУ и НАТО като Борисов, Костов, Плевнелиев и др.